Graczdari 297 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Jak mi zapłacicie wszystkie kary, to ja chętnie :-) A tak poważnie, to pewnie wszystko za jakiś czas wyjdzie, nie ma się co gorączkować Na pewno system stanie się mniej upośledzony z czasem :P Edytowane 18 października 2017 przez Graczdari Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 new switch confirmed, kurde kiedy sprzedac ta pierwsza rewizje żeby jak najmniej stracić Cytuj
second 3 695 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 spójrz na zdjęcia wyżej i sam sobie odpowiedz ;) czyli lepszy Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 oho, no to w przyszłym PRO CONTORLLER z wyjściem na słuchawki Nawet jeśli, to pewnie za analogowe spusty i wyjście słuchawkowe krzykną extra 100zł :P Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 oho, no to w przyszłym PRO CONTORLLER z wyjściem na słuchawki Nawet jeśli, to pewnie za analogowe spusty i wyjście słuchawkowe krzykną extra 100zł :P analogowe spusty? O TYM NIE WSPOMINAŁEM! KTOŚ TU SIĘ WYGADAŁ Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) No ale akurat analogowe spusty można osiągnąć wyłącznie nowymi Joyconami. Mogli cholera od razu dać Bluetooth do słuchawek :-( Ale jeśli będzie nowa rewizja np. w nowym procesie technologicznym to może by tak dłużej na baterii chodził? Ja to mam nadzieję bardziej na soft - niech w końcu jakieś wiadomości i granie ze znajomymi dadzą, bo komunikacja przez dodatkową aplikację jest mało zabawna :-( Edytowane 18 października 2017 przez NemoKOF Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Mozna zakladac temat na gafie, switch pro and pro pro pad confirmed in 2018, bluetooth, komunikacja glosowa, mocniejsza bateria, pady z anologowymi spustami, pytania czy switcha sprzedawac juz dzis czy jak ogram mariana 39/40? Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 oho, no to w przyszłym PRO CONTORLLER z wyjściem na słuchawki Nawet jeśli, to pewnie za analogowe spusty i wyjście słuchawkowe krzykną extra 100zł :P analogowe spusty? O TYM NIE WSPOMINAŁEM! KTOŚ TU SIĘ WYGADAŁ Ja tylko dywaguje, nie łap mnie za słówka :P Taka developerska pierdoła jak nasza ekipka dowie się pewnie o nowym sprzęcie dzień przed prezentacją, albo w dniu prezentacji :P Tak więc bez przesady :) Natomiast oprogramowanie to inna sprawa. Na pewno będzie coś na kształt osiągnięć\trofeów co nie jest już chyba żadną tajemnicą. Pojawią się jakieś tam usprawnienia w temacie komunikacji z innymi graczami, wejdą też multimedia - ale to też chyba nie jest żadna tajemnica. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Nintendo opublikowało taką graficzkę na twitterze: co jak co ale końcówka roku/początek przyszłego robi wrażenie Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 2018 na razie bida ;-) Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Mario 39/40 i bida w 2018, po co ta konsola żyje? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 To beda jeszcze jakies gry poza mario czy nie bo nie wiem czy kupowac switcha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 indyki, mario, zelda, xenoblade, po co komu wiecej gier Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 To beda jeszcze jakies gry poza mario czy nie bo nie wiem czy kupowac switcha Xeno ostatnia nadzieja. Bedzie poniżej 40 i można oddać kał na ten plastik. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Ważą sie losy Switcha. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) xD Mi tam Marian starczy pewnie do lutego albo marca :-) Potem zobaczymy co N zaproponuje. Akurat Xeno nie mój klimat. Edytowane 18 października 2017 przez NemoKOF Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Ja właśnie dostałem ofertę na takie cudo :D Znacie? Sugerowana cena ok. 170zł I z tej samej firmy, niestety bez zdjęć póki co: Powerbank - Powercase for Switch - premiera grudzień Edytowane 18 października 2017 przez Graczdari Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 lewa galka na dole 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 No dla fanów plejstejszyn jak znalazł! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Soft 4.0 wprowadził... Transfer zapisów I nagrywanie gameplayow 30s I preload na eshopie I nowe avatary (z Mario) I inne (pipi)y. Nintendo? Robisz to dobrze! Aaa, dobra... Nie można zrobić backupa nadal, to tylko transfer profilu profilu zapisu z konsoli na konsole, jak na 3ds.. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Cała notka: Added the following system functionalityCapture video on select gamesTo capture video, hold down the Capture Button during gameplayUp to maximum of the previous 30 seconds will be saved in the Album. You can trim the beginning and end of each clip, and post to Facebook and Twitter. As of October 18th, 2017, this feature is compatible with The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, and Splatoon 2Select from 12 new Super Mario Odyssey and The Legend of Zelda: Breath of the Wild icons for your userTo edit your user icon, head to your My Page on the top left of the Home Menu > Profile Transfer user and save data to another systemTo transfer, head to System Settings > Users > Transfer Your User and Save DataPre-purchase option on Nintendo eShopA pre-purchase option will be available for certain games. This option allows pre-load of the game to your system for quicker play when the game is released.This feature will be supported by future game releases News channel updatesThe news feed has been updated with a new look. Unfollowing a channel will remove that channel's content from the news feed and following the channel again will make it reappear.Match software version with a group of local usersTo create a group, head to the software's Options > Software Update > Match Version with Local UsersEveryone's software will be updated to match the most recent version in the groupAll users must be on system menu version 4.0.0 or later to view and join a group General system stability improvements to enhance the user's experience, including:Changed the specification which hid wireless networks using TKIP security from the network search results. Wireless networks using TKIP security will now display in search results as a grayed-out selection instead of not being displayedThe Nintendo Switch console supports WEP, WPA-PSK(AES), and WPA2-PSK(AES). If your router is using a different security type (e.g. WPA-PSK(TKIP)), you will need to change this security type within your router's settings. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 Czyli revizja switcha w 2018, graczdari wiedzial xd Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 dziś prima aprilis? alez bomby z rana, dziękuję pan nintendo obama banderi sztos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi