Ukukuki 6 943 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ta wyścigówka to kupa jakich mało, nie napalajcie się. Są już jakieś plotki o Netflixie, youtube lub przeglądarce? Trochę do dupy targać tablet i Switcha ze sobą na wyjazdy. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 no dokladnie, yt + przegladarka i switch zastapi mi wszystko Cytuj
second 3 695 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Netflix ponoć już jest dogadany z Nintendo, więc raczej kwestia najbliższego czasu jak wyjdzie apka. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jakie micro sd polecacie ? Samsung czy Sandisk, prędkość ma tu jakieś znacznie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ma znaczenie. Samsung Evo plus mam i takie też polecają ludzie. Evo plus to klasa prędkości bodaj U3,Starczy :) 64gb za ~120 kupisz. A po co Ci? Kończy Ci się miejsce? 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 No podczas upadku GAF-a jakiś "insider" zdradził, że Netflix już gotowy podobno i mamy się go spodziewać w Q1 2018. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Thx, inwestycja na przyszłość :) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Pamiętaj tylko, że po włożeniu memorki, gry będą ściągaly się na karcie pamięci, nawet jeśli w pamięci wewnętrznej będzie miejsce. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 @aphomo Mi chodziło o koniec tego roku i okres świąteczny. a nie koniec roku fiskalnego. Dla Switcha będą to pierwsze święta, więc będzie ciekawie zobaczyć ile nowych klientów nabędzie konsolkę. Osobiście stawiam, że do stycznia opchną ze 4mln. zwłaszcza, że wyszedł w końcu Marian z krwi i kości. Co do gier to jest Listopad, więc bardzo wątpię aby Nintendo jeszcze ujawniło nagle jakiś hit na święta a poza Xeno 2 z dużych tytułów w grudniu to będzie całkiem sporo dobrych multiplatformowych tytułów. Co będzie na początku roku to już się okażę jak może walną Directa w grudniu lub w styczniu (no chyba, że nas jeszcze zaskoczą nowym ND w tym miesiącu). Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Pamiętaj tylko, że po włożeniu memorki, gry będą ściągaly się na karcie pamięci, nawet jeśli w pamięci wewnętrznej będzie miejsce. To nie prawda, mi SV ściągnęło się na konsolę, mimo karty pamięci w środku? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Ależ ta konsola jest świetna Jutro szykuje sie wyjazd do tesciow na kilka dni, jak kupilem PS4 Pro byla identyczna sytuacja, zdazylem sie pocieszyc z tydzien i musialem wyjechac na dluzej, nie ma opcji targania ze soba wiec zostalo czekanie na powrót. Ze Switchem tego problemu nie ma, pakujemy dock, kabel HDMI i konsole i JAZDA, mozna sie delektowac graniem wszedzie. No tego mi bylo trzeba. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 no ja wlasnie wrocilem z 3 dniowego wypadu do hotelu w górki, to jak switch uprzyjemniał pobyt w chwilach wolnych to masakra, 6/5 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Ależ ta konsola jest świetna Jutro szykuje sie wyjazd do tesciow na kilka dni, jak kupilem PS4 Pro byla identyczna sytuacja, zdazylem sie pocieszyc z tydzien i musialem wyjechac na dluzej, nie ma opcji targania ze soba wiec zostalo czekanie na powrót. Ze Switchem tego problemu nie ma, pakujemy dock, kabel HDMI i konsole i JAZDA, mozna sie delektowac graniem wszedzie. No tego mi bylo trzeba. No tak, prawdziwy przyjaciel zawsze jest przy tobie :). Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Pododbno L.A. Noire na Switcha wymaga sciagania 29gb dodatkowych danych przy zakupie cyfrowym i okolo 16gb przy zakupie gry na carcie i UWAGA, gra kupiona w boxie bez sciagniecia tych danych nawet sie nie odpali bo jej tam poprostu nie ma xD Skreslone z zakupu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Skreslone z zakupu. Tak jak piszesz. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Szkoda im użyć droższych cartów? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Ano szkoda. A potem będzie ojoj, nie wiemy dlaczego tak słabo się sprzedalo, najwidoczniej nintendowcy nie chcą naszych gier, smuteczek. No ale spora też w tym wina Nintendo, że na to pozwalają Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 IMO tylko multi czy DLC powinny byc sciagane z sieci, a nie ze troche gry na karcie, a reszta gdzie indziej. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 To jak kiedyś zamkną jakieś tam serwery czy coś to zostaniemy z bezwartościowym pudłem i kartem. Nie dzięki! Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 W takim razie ogram sobie gdzie indziej. Fajnie by było wrócić do gierki, bo kiedyś grałem ale tylko chwilę. Niezły klimacik. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 No ale spora też w tym wina Nintendo, że na to pozwalają Dokładnie, Nintendo powinno od razu powiedzieć, że chyba ich pop,ierdoliło i mają spier,dalać z takimi pomysłami. Rozumiecie to, że oni sprzedają niegrywalną grę na przenośną konsolę, którą ja np. mam połowę czasu poza siecią? Człowiek jak sobie kupi i na wyjazd weźmie czy coś to ch,uja sobie zagra. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Kupiem. Skończem. Sprzedem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 - ej rokstar spedalac z takimi pomysłami - ok redżi to nie bedzie gta v na switcha - nie no hehhe żartowaliśmy hehe po co tak ostro panie rokstar :)))) Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Szczerze, nie jest to gra do kolekcjonowania. Nie zagrałem na PC, chyba nawet mam ale Switch to dobra platforma dla takiej gierki. Przejdę i pójdzie dalej w obieg. Net mam zadowalający, praktyka słaba ale z drugiej strony są zawyżone ceny nośników + MAX 32gb z tego co wyczytałem, troszkę dramacik z wielkością. Jestem ciekaw na jakim karcie to wyjdzie. Jak na 16 to zwykłe cięcie kosztów ale jeśli na 32 to prostu się nie zmieścili. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Tną koszty. Gra cyfrowo zajmuje około 30 gb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi