Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Mnie doom na razie mniej, ale skyrima bym przytulił w okolicach zimy do pogrania w wyrku. Były gdzieś jakieś info jak to będzie śmigać itp? Bo zastanawiam się poważnie nad gierką, nie ograłem nigdy do tej pory jakoś. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)? Cytuj
Logan 79 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czy konsola z SMO w zestanie posiada grę na karcie czy jest kod do zassania?Jezeli jest kod to za ile można go pogonić?:) Cytuj
ogqozo 6 543 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)? Raczej standardowo, blokada IP + pewnie jak ją obejdziesz to nadal akceptowana tylko amerykańska karta kredytowa. Może coś wykombinują, żeby to wszystko obejść, jeśli ktoś z jakiegoś powodu musi. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Ja przytulilem kod od znajomego bo dal mi za 100 wiec zal bylo nie brac i w sumie nie zaluje w pudle inne gry beda a ta zawsze na dysku Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Boli mnei troche ze Syberia na PC jest rozdawana za DARMO a na Switcha 140zł sobie wołają. WIem ze to nie miejsce ale chcialem sobie ponarzekać, bo to powinno kosztować max 50zł. Kupie za kilka lat jak cena spadnie trzykrotnie albo i wiecej. Zanim ktos powie ze to przez koszt cartów, cyfrówka tez tyle kosztuje z tego co widze. Edytowane 9 listopada 2017 przez Velius 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Możesz też do tego czasu ograć ten tytuł na taborecie, co pewnie będzie wygodniejsze nić mazianie paluchem po ekranie, a przy okazji nawet przy ekstremalnej obniżce wersji zniczowej, nadal dużo tańsze. Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 niektorzy urodzili sie w 1912 i wtedy w szkolach byl tylko rosyjski 1 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier Tu nawet nie chodzi o fakt, że ktoś nie ogarnia. Mnie np osobiście strasznie wkurza fakt tego, że taki Doom, Skyrim, czy Rayman na wszystkim są po polsku, do tego cena takiego wydania to kwestia 20-50 zł a tu na Switcha "muszę" wyrzucić 200-250 zł za wersję w której nawet nie chce się nikomu dać tych napisów. To jest naprawdę wkurzające. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Patrzac po sklepach ludziom ceny nie przeszkadzaja spora czesc ma wyprzedane te wersje w pelnej cenie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Tylko te nieszczęsne 30 FPS. 1 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Nintendo jak widzę dalej upośledzone. Od 4h nie mogę pobrać Mario bo jak się okazuje w trakcie pobierania gry w docku wywaliło jakiś błąd serwera i zamiast automatycznie wznawiać pobieranie konsola czekała aż ją wezmę do łap i kliknę kontynuuj pobieranie. Wychodzi na to, że ta konsola niczego nie pobierze jeśli po drodze wyskoczy jakikolwiek błąd z łącznością bo trzeba wyciągnąć ją wtedy że stacji dokującej i kliknąć kontynuuj. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Też bym chętnie jeszcze raz Syberię ograł ale z ceną to poszaleli. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Wśród przyszłorocznych tytułów Capcomu na Switcha - Ace Attorney. http://nintendoeverything.com/capcom-making-switch-games-targeted-for-next-fiscal-year-includes-ace-attorney/ Świetna wiadomość! Chciałem ostatnio się za to zabrać. Czekam. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Pewnie porty z ds'a rzuca, ale mam nadzieje ze mowa o nowej czesci. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Raczej nowa, tak sądzę. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Mogliby przetłumaczyć oba Dai Gyakuten Saibany i dać w bundlu, no ale wiadomo, że to się nigdy nie stanie tylko dostaniemy kolejny wypust od Yamazakiego ;_; Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Tego ostatniego to już nawet nie odpalałem. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Oj co ja bym dal za Dai :frog: Cytuj
Gość Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Mogliby wydac devil may cry od 1 do 3 na switcha ale by sie gralo Cytuj
Johnny Bravo 1 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 zastanawiam się nad zakupem Dooma. Grał już ktoś na Switchu? Nastawiam się głównie na multi, a gdzieś wyczytałem, że ten tryb ma sporo błędów (jakieś wywalanie z gry itp.) warto, nie warto? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Syberia za 150zł i takie cyrki It is VERY glitchy and found that I was getting stuck in the scenery on multiple occasions. Thankfully the auto save feature is very good, so I just reloaded every time and it sorted its self out. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi