Opublikowano 9 listopada 20177 l Mnie doom na razie mniej, ale skyrima bym przytulił w okolicach zimy do pogrania w wyrku. Były gdzieś jakieś info jak to będzie śmigać itp? Bo zastanawiam się poważnie nad gierką, nie ograłem nigdy do tej pory jakoś.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)?
Opublikowano 9 listopada 20177 l Czy konsola z SMO w zestanie posiada grę na karcie czy jest kod do zassania?Jezeli jest kod to za ile można go pogonić?:)
Opublikowano 9 listopada 20177 l Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)? Raczej standardowo, blokada IP + pewnie jak ją obejdziesz to nadal akceptowana tylko amerykańska karta kredytowa. Może coś wykombinują, żeby to wszystko obejść, jeśli ktoś z jakiegoś powodu musi.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Ja przytulilem kod od znajomego bo dal mi za 100 wiec zal bylo nie brac i w sumie nie zaluje w pudle inne gry beda a ta zawsze na dysku
Opublikowano 9 listopada 20177 l Boli mnei troche ze Syberia na PC jest rozdawana za DARMO a na Switcha 140zł sobie wołają. WIem ze to nie miejsce ale chcialem sobie ponarzekać, bo to powinno kosztować max 50zł. Kupie za kilka lat jak cena spadnie trzykrotnie albo i wiecej. Zanim ktos powie ze to przez koszt cartów, cyfrówka tez tyle kosztuje z tego co widze. Edytowane 9 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 9 listopada 20177 l Możesz też do tego czasu ograć ten tytuł na taborecie, co pewnie będzie wygodniejsze nić mazianie paluchem po ekranie, a przy okazji nawet przy ekstremalnej obniżce wersji zniczowej, nadal dużo tańsze.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier
Opublikowano 9 listopada 20177 l Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier Tu nawet nie chodzi o fakt, że ktoś nie ogarnia. Mnie np osobiście strasznie wkurza fakt tego, że taki Doom, Skyrim, czy Rayman na wszystkim są po polsku, do tego cena takiego wydania to kwestia 20-50 zł a tu na Switcha "muszę" wyrzucić 200-250 zł za wersję w której nawet nie chce się nikomu dać tych napisów. To jest naprawdę wkurzające.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Patrzac po sklepach ludziom ceny nie przeszkadzaja spora czesc ma wyprzedane te wersje w pelnej cenie
Opublikowano 9 listopada 20177 l Nintendo jak widzę dalej upośledzone. Od 4h nie mogę pobrać Mario bo jak się okazuje w trakcie pobierania gry w docku wywaliło jakiś błąd serwera i zamiast automatycznie wznawiać pobieranie konsola czekała aż ją wezmę do łap i kliknę kontynuuj pobieranie. Wychodzi na to, że ta konsola niczego nie pobierze jeśli po drodze wyskoczy jakikolwiek błąd z łącznością bo trzeba wyciągnąć ją wtedy że stacji dokującej i kliknąć kontynuuj.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Wśród przyszłorocznych tytułów Capcomu na Switcha - Ace Attorney. http://nintendoeverything.com/capcom-making-switch-games-targeted-for-next-fiscal-year-includes-ace-attorney/ Świetna wiadomość! Chciałem ostatnio się za to zabrać. Czekam.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Pewnie porty z ds'a rzuca, ale mam nadzieje ze mowa o nowej czesci.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Mogliby przetłumaczyć oba Dai Gyakuten Saibany i dać w bundlu, no ale wiadomo, że to się nigdy nie stanie tylko dostaniemy kolejny wypust od Yamazakiego ;_;
Opublikowano 11 listopada 20177 l zastanawiam się nad zakupem Dooma. Grał już ktoś na Switchu? Nastawiam się głównie na multi, a gdzieś wyczytałem, że ten tryb ma sporo błędów (jakieś wywalanie z gry itp.) warto, nie warto?
Opublikowano 11 listopada 20177 l Syberia za 150zł i takie cyrki It is VERY glitchy and found that I was getting stuck in the scenery on multiple occasions. Thankfully the auto save feature is very good, so I just reloaded every time and it sorted its self out.