Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie doom na razie mniej, ale skyrima bym przytulił w okolicach zimy do pogrania w wyrku. Były gdzieś jakieś info jak to będzie śmigać itp? Bo zastanawiam się poważnie nad gierką, nie ograłem nigdy do tej pory jakoś.

Opublikowano

Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)?

Opublikowano

Czy zmieniając region na hamerykański miałbym dostęp do tego hulu, czy w wypadku serwisu jest jakaś regionalna blokada (sprawdza IP czy coś)?

Raczej standardowo, blokada IP + pewnie jak ją obejdziesz to nadal akceptowana tylko amerykańska karta kredytowa. Może coś wykombinują, żeby to wszystko obejść, jeśli ktoś z jakiegoś powodu musi.

Opublikowano

Ja przytulilem kod od znajomego bo dal mi za 100 wiec zal bylo nie brac i w sumie nie zaluje w pudle inne gry beda a ta zawsze na dysku

Opublikowano (edytowane)

Boli mnei troche ze Syberia na PC jest rozdawana za DARMO a na Switcha 140zł sobie wołają. WIem ze to nie miejsce ale chcialem sobie ponarzekać, bo to powinno kosztować max 50zł. Kupie za kilka lat jak cena spadnie trzykrotnie albo i wiecej.

Zanim ktos powie ze to przez koszt cartów, cyfrówka tez tyle kosztuje z tego co widze.

Edytowane przez Velius
  • Plusik 1
Opublikowano

Możesz też do tego czasu ograć ten tytuł na taborecie, co pewnie będzie wygodniejsze nić mazianie paluchem po ekranie, a przy okazji nawet przy ekstremalnej obniżce wersji zniczowej, nadal dużo tańsze. 

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala narzekanie na brak polonizacji w grach typu doom albo rayman no k... jakim trzeba byc deklem zeby nie ogarnac takich gier

Tu nawet nie chodzi o fakt, że ktoś nie ogarnia. Mnie np osobiście strasznie wkurza fakt tego, że taki Doom, Skyrim, czy Rayman na wszystkim są po polsku, do tego cena takiego wydania to kwestia 20-50 zł a tu na Switcha "muszę" wyrzucić 200-250 zł za wersję w której nawet nie chce się nikomu dać tych napisów. To jest naprawdę wkurzające.

• Plusik 1
Opublikowano

Patrzac po sklepach ludziom ceny nie przeszkadzaja spora czesc ma wyprzedane te wersje w pelnej cenie

Opublikowano

Nintendo jak widzę dalej upośledzone. Od 4h nie mogę pobrać Mario bo jak się okazuje w trakcie pobierania gry w docku wywaliło jakiś błąd serwera i zamiast automatycznie wznawiać pobieranie konsola czekała aż ją wezmę do łap i kliknę kontynuuj pobieranie. Wychodzi na to, że ta konsola niczego nie pobierze jeśli po drodze wyskoczy jakikolwiek błąd z łącznością bo trzeba wyciągnąć ją wtedy że stacji dokującej i kliknąć kontynuuj.

Opublikowano

Syberia za 150zł i takie cyrki

It is VERY glitchy and found that I was getting stuck in the scenery on multiple occasions. Thankfully the auto save feature is very good, so I just reloaded every time and it sorted its self out.