Rayos 3 170 Opublikowano 15 listopada 2017 Opublikowano 15 listopada 2017 No mogli. NBA też ma podobne oznaczenie, tragedia... Tutaj to już w ogóle dramat xD Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 15 listopada 2017 Opublikowano 15 listopada 2017 (edytowane) Ja piedole, co te nintendo, nie mogli tych napisów wymogu ściągnięcia dodatkowych plików dać na tylną okładkę? Edytowane 15 listopada 2017 przez Faka Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 15 listopada 2017 Opublikowano 15 listopada 2017 Kupiłem sobie wysokie nakładki na analogi i teraz w Rocket League można bezproblemowo grać na kiblu :) Niech jeszcze ogarną aliasing (przenośnie) i laga (dock) i będzie idealnie. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Ja piedole, co te nintendo, nie mogli tych napisów wymogu ściągnięcia dodatkowych plików dać na tylną okładkę? Wydaje mi się, że szpetota okładki jest niczym w porównaniu do min ludzi, którzy nie są na tyle zorientowani, żeby zdawać sobie sprawę, że grę właściwie trzeba ściągnąć, a np. mają w domu tylko internet mobilny z limitem transferowym. Moim zdaniem logiczne zagranie w przypadku tak nietypowej sytuacji. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 zgadzam sie pajgi, ale dwustronna okladka zadowolila by obie strony - i escetow kolekcjonerow i januszy co by nie wiedzieli, ze net jest wymagany Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Kupiłem sobie wysokie nakładki na analogi i teraz w Rocket League można bezproblemowo grać na kiblu :) Niech jeszcze ogarną aliasing (przenośnie) i laga (dock) i będzie idealnie. Gdzie, co i jak te nakładki kupiłeś? Mnie też by się przydało, jeśli miałoby mi to trochę poprawić komfort grania, aczkolwiek bez nakładek mi to nie przeszkadza ale mimo to do szybkich gierek raczej się przyda jak zwłaszcza te RL. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Kupiłem sobie wysokie nakładki na analogi i teraz w Rocket League można bezproblemowo grać na kiblu :) Niech jeszcze ogarną aliasing (przenośnie) i laga (dock) i będzie idealnie. też poproszę o info dot. nakładek. Swoją drogą, Rocket League na Switcha jest po polsku czy znowu brak? Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 (edytowane) Zwykłe tanioszki na Allegro: http://allegro.pl/nakladka-silikonowa-do-switch-podwyzszajaca-cza-i6768016218.html Mimo, że znacznie poprawiają komfort grania to mogłyby być chropowate by palec mniej się ślizgał. Ja brałem te bo nie wiedziałem czy to w ogóle ma sens. Teraz sam poszukam jakiś lepszych. PS. Niestety nie ma j. polskiego w Rocket League na Switchu. Edytowane 16 listopada 2017 przez Ins Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 To już nawet nie jest śmieszne. Rozumiem, że w tego typu grach język nie jest potrzebny ale mimo wszystko. Skoro gra posiada język polski na wszystkich pozostałych platformach to dlaczego do jasnej ciasnej tutaj tego nie można dodać?! Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Nintendo ma póki co wywalone na Polskę, ani producenta i ani wsparcia nie ma, mimo, że sprzedaż konsoli Switcha nie jest zła to nadal nie można zrozumieć zrozumieć czemu Nas olewają. O tyle śmieszne, że chociaż nasze złotówki przyjmują w eshopie o tyle tego, że nie pofatygowali się też chociaż o polskie menu (wiem, banał i w ogóle ale mimo to jakoś powinni uszanować Polskich graczy), a jeszcze wydaje mi się, że to też od wydawcy zależy czy dać polskie napisy w grze i tutaj raczej do devów pretensje mieć trzeba. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 o czym ten twoj post faka? mozesz streścic w 3 zdaniach? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 (edytowane) Nintendo ma w dopie Polskę. Edytowane 16 listopada 2017 przez Faka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 RL w ogóle miał polski język? ale... po co? xD Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 (edytowane) No też się zastanawiam. Tak, słabo że nie ma ale akurat w tej grze jest potrzebny jak w T7 na PS4. EDIT: No i pytanie - kto ma niby nas w doopie? EA w Fifie dało polski język i komentarz. Czyli może jednak ci od gry są winni a nie Nintendo? Edytowane 16 listopada 2017 przez NemoKOF Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 w lego City undercover tez jest pl :whistling: Cytuj
second 3 695 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 (edytowane) Nie wiem jakim trzeba być murzynem żeby nie ogarnąć po angielsku gier typu RL, Doom czy Rayman czy Lego. 21 wiek, Europa, angielski w szkołach, powszechny dostęp do internetu. Mi by było wstyd i na pewno bym się tym na forum nie chwalił Edytowane 16 listopada 2017 przez second Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 no jeszcze zarzuty wobec braku PL w L.A. Noire, Skyrima, Syberii czy innych potrafię zrozumieć, ale właśnie w takich grach jak rocket league? no bez przesady Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Nintendo ma w dopie Polskę. nie mogłeś tak od razu? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Ja piedole, co te nintendo, nie mogli tych napisów wymogu ściągnięcia dodatkowych plików dać na tylną okładkę? Bardzo dobrze robią. Kiedy ktoś ostatni raz zaglądał na tył okładki? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Dokładnie, bardzo dobrze, że jest takie info na pierwszej stronie, kupiłbym i bym nie wiedział. A jak jakaś starsza osoba kupi? Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Nie wiem jakim trzeba być murzynem żeby nie ogarnąć po angielsku gier typu RL, Doom czy Rayman czy Lego. 21 wiek, Europa, angielski w szkołach, powszechny dostęp do internetu. Mi by było wstyd i na pewno bym się tym na forum nie chwalił Tu nie chodzi o rodzaj gry i tego ile faktycznego tekstu jest w grze. Chodzi o prosty fakt, że na pozostałych platformach ten język polski jest dostępny więc dlaczego mam wydawać pieniądze na produkt w moim mniemaniu nie do końca kompletny. Zresztą do znudzenia będę powtarzał, że skoro twórcy wyciągają rękę po moje pieniądze to niech chociaż wykażą się odrobiną inicjatywy. 2 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Ja piedole, co te nintendo, nie mogli tych napisów wymogu ściągnięcia dodatkowych plików dać na tylną okładkę? Bardzo dobrze robią. Kiedy ktoś ostatni raz zaglądał na tył okładki? Ja zaglądam cały czas na tył okładki i sobie czytam dodatkowe informacje, co obsługuje, ile miejsca potrzeba itp. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 To niezły sherlock z ciebie Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Wg was to najlepiej, żeby nic na tylnej okładce nie było, wystarczy front i tyle. No ale kto tam woli. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 Nie wiem jakim trzeba być murzynem żeby nie ogarnąć po angielsku gier typu RL, Doom czy Rayman czy Lego. 21 wiek, Europa, angielski w szkołach, powszechny dostęp do internetu. Mi by było wstyd i na pewno bym się tym na forum nie chwalił Tu nie chodzi o rodzaj gry i tego ile faktycznego tekstu jest w grze. Chodzi o prosty fakt, że na pozostałych platformach ten język polski jest dostępny więc dlaczego mam wydawać pieniądze na produkt w moim mniemaniu nie do końca kompletny. Zresztą do znudzenia będę powtarzał, że skoro twórcy wyciągają rękę po moje pieniądze to niech chociaż wykażą się odrobiną inicjatywy. Sprzedaż platform Nintendo w naszym kraju to jedynie mały procent ogólnej sprzedaży konsol, nigdy nie byliśmy rentownym rynkiem dla Nintendo, stąd też niezbyt się kalkuluje komukolwiek robić polonizacje. Być może Switch to zmieni, zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi