Opublikowano 28 listopada 20177 l Chciałem nawiązać do tego co Orzeszek napisał, jeżeli chodzi o Skyrim. Gra naprawdę dobrze się prezentuje w trybie przenośnym. Nie zauważyłem też żeby mi klatki spadały albo obiekty pojawiały się na ryju. A już walka ze smokami plus łuk to jak przeczytałem, że Orzeszek ma tam dropy to się mocno zdziwiłem. I nie piszę tego po paru godzinach gry, bo wywnioskowałem z opisu Orzeszka, że jestem sporo dalej z questami. Jak dla mnie gra jest nadal świetna i masa w niej zabawy. Naprawdę solidny port i nie natknąłem się na żadne bugi, które przeszkadzałyby w zabawie.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Może portal mało obiektywny: http://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/the_elder_scrolls_v_skyrim Ale oceniają bardzo dobrze, zresztą sam też się czaję i pewnie kupię jak troszkę cena spadnie bo na razie za dużo innych rzeczy do ogrania.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Gra ktoś w tego DOOMa tutaj? Jak wrażenia? Tak swoją drogą nowy Metroid może być kozacką gierką jeśli chodzi o grafikę.
Opublikowano 29 listopada 20177 l 39 minut temu, Ukukuki napisał: Gra ktoś w tego DOOMa tutaj? Jak wrażenia? Tak swoją drogą nowy Metroid może być kozacką gierką jeśli chodzi o grafikę. Grałem na comic conie i mam spore wątpliwości. Gra wygląda nawet spoko, niby da się grać, ale chodzi w niestabilnych 30 fpsach, więc sam sobie odpowiedz czy granie w DOOMa w takich warunkach ma sens. Ja cierpiałem.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Trochę bez sensu brać tego DOOMa jak można jak człowiek na konsoli w 60 fpsach pograć.
Opublikowano 29 listopada 20177 l I to za mniejszy hajs. No ale lepiej nie zaczynac tego tematu od nowa.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Rolnik na switcha otrzymał właśnie patch zmniejszajacy loadingi w grze i poprawiający parę rzeczy.
Opublikowano 29 listopada 20177 l 145 tysięcy egzemplarzy w ostatnim tygodniu. Jeszcze trochę i Zetta może zacznie widzieć Switche u japończyków. Edytowane 29 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 29 listopada 20177 l To uczucie, kiedy w końcu Xbox One wygrywa z jakąś konsolą w Japonii, sprawdzasz z jaką... I dostrzegasz, że to WiiU i PS3...
Opublikowano 29 listopada 20177 l Idzie gdzies kupić pro controllera z motywem xeno w pl sklepie? Laska chce kupić na święta, trzeba szybko zamawiać póki się nie rozmyśli!
Opublikowano 29 listopada 20177 l Na allegro za 319zl widzialem. No i pewien gościu z Warszawki tez pewnie ma Edytowane 29 listopada 20177 l przez Velius
Opublikowano 30 listopada 20177 l Sam kupiłem pro controller za niecałe 220 zł, a na tego z Xeno 2 mam zamiar sobie zapolować. Jednak ponad 300 zł za pada to już lekkie przegięcie...
Opublikowano 30 listopada 20177 l 12 godzin temu, XM. napisał: Idzie gdzies kupić pro controllera z motywem xeno w pl sklepie? Laska chce kupić na święta, trzeba szybko zamawiać póki się nie rozmyśli! 269 dla ciebie rudy kojocie
Opublikowano 30 listopada 20177 l 17 minut temu, ragus napisał: EA niechcący potwierdziło, że będzie Direct w styczniu Ta emotka Mevka
Opublikowano 30 listopada 20177 l 4 godziny temu, Rayos napisał: cudownie, mam nadzieję, że jeszcze w grudniu będzie direct Sam bym przywitał direct'a w grudniu...
Opublikowano 30 listopada 20177 l Pewnie bedzie ale obstawiam, ze krotki i dedykowany tylko dlc do zeldy