funditto 657 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 No..BG&E 2 to to nie jest Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) 6 minut temu, kermit napisał: czuje ze niny tym czymś zarobi duzo siana, to ze gracze hejtuja dobrze świadczy bo gracze to debile a to jest pomysł dla dzieciaków No lepiej bym tego nie ujął. Niektórym się chyba wydaje, że jedynym odbiorcą switcha są 28+ letnie konie z BMI powyżej 25. Gówniarzeria z takich filmików: dostanie zabaweczkę, którą pewnie rzucą w kąt po 3 miesiącach, bo od tego są zabawki. Albo okaże się to hitem w grupie docelowej 6-12, albo nie i Nintendo napali tymi zabawkami w piecu. Sytuacja win-win. Gracze dostaną swoje bayonetty, pokemony, fire emblemy i metroidy, a dzieci przy okazji pobawią się jakąś pierdółką. Ciężko mi uwierzyć, żeby to zżerało duże zasoby R&D. Edytowane 17 stycznia 2018 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Jest 17 stycznia, a tu niektórzy już wiedzą, że Niny w tym roku wyda tylko kartony. Ziomki od robienia gier siedzą i tną karton zamiast klecić nowe tytuły, tak postanowiło Nintendo Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) 5 minut temu, ragus napisał: No lepiej bym tego nie ujął. Niektórym się chyba wydaje, że jedynym odbiorcą switcha są 28+ letnie konie z BMI powyżej 25. Gówniarzeria z takich filmików: dostanie zabaweczkę, którą pewnie rzucą w kąt po 3 miesiącach, bo od tego są zabawki. Albo okaże się to hitem w grupie docelowej 6-12, albo nie i Nintendo napali tymi zabawkami w piecu. Sytuacja win-win. Gracze dostaną swoje bayonetty, pokemony, fire emblemy i metroidy, a dzieci przy okazji pobawią się jakąś pierdółką. Ja mam nadzieje, że masz rację i będzie to tak nie inwazyjne jak Amiibo (które swego czasu miało mieć więcej zawartości w sobie, która miała być miłym dodatkiem do różnych gier - ostatecznie takich amiibo można policzyć na palcach jednej ręki bo reszta to totalny syf). Jeżeli nie zaniedbają wieloletnich fanów i nie będziemy teraz czekać latami na kolejne odsłony MK, Super Smash itp. to ok. Jak wyjdzie, że ten rok będzie się składał z szybkih portów i platformówek 2.5D to trochę słabo i tylko pokaże, że Nintendo szybko pójdzie po najmniejszej linii. Edytowane 17 stycznia 2018 przez chrno-x 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Nie widziecie pelnego obrazu, kartony juz zapowiedziane, teraz bedzie bomba w postaci nowych przygód Solid Snake'a Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 ok panowie ale teraz bez beki, przyznam sie ze zaprosili mnie do beta testow Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Czekamy teraz na zapowiedź Paper Mario z kartonami w pudełku. Może nowy Yoshi w kolekcjonerce też dostanie swój zestaw do złożenia. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Przypomina mi to moją pierwszą reakcję na Wii Sports. Widziałem w tym potencjał chociaż gra nie wydawała się dla mnie.. eh..w Japonii to pewnie będzie się sprzedawać jak głupie.. żeby tylko ta konsola nie zamieniła się w drugie Wii Cytuj
Damk 98 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 2 minuty temu, funditto napisał: żeby tylko ta konsola nie zamieniła się w drugie Wii No, Switch ma atrybuty by tak się stało. Nintendo nie zrezygnuje z ogromnej rzeszy casuali, a Słycz wydaje się być świetnym gadżetem, tak jak kiedyś Wiiloty i motion-control. Przy WiiU gdy gimmick się nie przyjął, to zaczęli dbać o świetne gry na wyłączność. Ale to o dziwo nie uratowało sytuacji .Tutaj widać, że będą działać jednocześnie w różnych kierunkach, i to pewnie w takich, których się nawet nie domyślamy (tak jak teraz przy Nintendo Labo). Kiedyś ogłoszona platforma quality-of-life wcale nie musi zatrzymać się przy Wii Fit z Fit Meter i BalanceBoard. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 1 godzinę temu, hav7n napisał: RAJOS ROBIACY HAJP A TAM KARTONY KOORWA XDDDDDDD Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) Oglądam ten trailer i własnym oczom nie wierzę. Przecież to jest yebany karton, sznurek i koorva mazaki za 3 zł. Każdy gówniak rozwali to pianino i wędkę po 5 minutach. $69? Serio? Co następne plakat Mario z zestawem kredek do kolorwania za 100 dolców? ale nie powiem, szanuję. Jakbym miał taki łeb na karku też bym golił frajerów. RAYOS mam nadzieję, że pre-ordered już złożony xD Edytowane 18 stycznia 2018 przez chris85 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 A co wyście się mnie tak uczepili? pomysl mi sie podoba, nie sposob odmowic mu geniuszu i szalenstwa (nie wiem czego wiecej), ale nie dam 70 dolcow za zestaw gier z kartonu. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 nie dasz bo dostaniesz plecaczek od gruszczyka do recki Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 kacyk z rana i główka boli po wczoraj, że taki agresywny jesteś przed 9 rano? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Tak samo ludzie śmiali się z Wii i nie wierzyli w Switcha, a tu proszę. Wiadomo, że nie zawsze oryginalny pomysł wypali (WiiU), ale jak już wypali to później ludzie ze zdziwieniem patrzą na sprzedaż :). Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 11 godzin temu, bulaxyz82 napisał: Jestem zachwycony, jako ojciec dwóch małych dziewczynek, pomysł wprost bombowy. Mamy origami, zabawę w konstruktora i w tym wszystkim jeszcze mini gierki. Rewelka. Mam podobnie. 1 Cytuj
pietrex 3 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Moim zdaniem pomysł jest bardzo trafiony. Wiem, że dla wielu z Was parę kartonów, mazaków i sznurków nie jest warte 70 dolarów ale idąc tym tropem i tokiem rozumowania, połowa "gadżetów" nie jest warta swojej ceny. Patrząc z perspektywy rodzica, jest to zabawka trafiona w 100%. Mnie zapewne nie zafascynuje łowienie rybek, ale mój syn po złożeniu tego "cuda" będzie miał pewnie radochę na pół dnia I nawet jeśli to nie będzie trwałe i tylko na chwilę, to uwierzcie że mam w szafie pełno zabawek, które dostarczyły frajdy dokładnie na chwilę. I tanie też nie były. Nintendo dobrze kombinuje i "kupi" dużą część casualowych graczy. Wiem, że oczekiwaliśmy super tytułu, kolejnego exa... ale to dopiero początek roku i takowe na pewno się pojawią. Więc nie ma co się przejmować, tylko trzeba cieszyć, że wymyślają "kartonowe" zabawy - bo to kolejni potencjalni klienci SWITCHA. A jak wiadomo - im większy rynek, tym większe zainteresowanie developerów. No i może ktoś w Polsce bardziej zainteresuje się tym sprzętem i ... polonizacją. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Ile serio kosztuja kartony bedzie mozna wiedziec jak podaja ceny samych gierek na carcie, znajac niny jeszcze sie okaze ze sam zestaw minigierek to z 40dolcow xd 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Patrze z perspektywy rodzica i dalej widze kartony za 70$. 1 Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Tak samo ludzie śmiali się z Wii i nie wierzyli w Switcha, a tu proszę. Wiadomo, że nie zawsze oryginalny pomysł wypali (WiiU), ale jak już wypali to później ludzie ze zdziwieniem patrzą na sprzedaż :). A co widzisz takiego rewolucyjnego w WiiU? Można było już kiedyś używać chyba GBA jako kontroler do GC. Sam Padlet w czasach pojemnościowych tabletów i telefonów miał oporowy ekran dotykowy z rozpoznawaniem 1 punktu, był przestarzały już na starcie. A i zasięg taki, że nawet w kiblu grać nie mogłem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 17 minut temu, NemoKOF napisał: A co widzisz takiego rewolucyjnego w WiiU? Można było już kiedyś używać chyba GBA jako kontroler do GC. Sam Padlet w czasach pojemnościowych tabletów i telefonów miał oporowy ekran dotykowy z rozpoznawaniem 1 punktu, był przestarzały już na starcie. A i zasięg taki, że nawet w kiblu grać nie mogłem. Dlatego nie wypaliło ;). Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Można już preorderować kolekcjonerkę Ysa VIII https://store.nisaeurope.com/collections/ys-viii-lacrimosa-of-dana?utm_source=Prinny+Bomb+Europe&utm_campaign=6463da8e0c-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_15&utm_medium=email&utm_term=0_1a916c7e9b-6463da8e0c-289008341&mc_cid=6463da8e0c&mc_eid=adcb6b5a4cSzczerze mówiąc spodziewałem się że będzie za 300-350zl. Cena zdecydowanie przesadzona... No nic, wezmę sobię zwykłą wersję gdzieś w okolicach premiery. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 Czekałem na Metroida, czekam na Bayonettę ale serio kartony? Wysiadam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi