Opublikowano 8 marca 20187 l Z nowych wiadomości, dla mnie jak na razie Luigi's Mansion. Okami sobie na ps3 przejdę jak będę chciał.
Opublikowano 8 marca 20187 l Godzinę temu, ragus napisał: 1. Super Mario Maker 2 2. Zwiastun Prime 4 3. Gameplay z NMH3 4. Diabolo 3 5. Gameplay z Bayonetty 3 i jestem k o n t e n t no właśnie nie wiem co tak słabo ale NMH3 fajne
Opublikowano 8 marca 20187 l Ten dodatek do Splatoon 2 zapowiada się całkiem nieźle. Osobiście całkiem ciesze się z zapowiedzi gier na Switcha do tego lipca (do tego czasu pokażą coś nowego na E3). Octopath, Crash i Dark Souls z Solairem Day One (Captain Toad również bo go przegapiłem). Ahh no i NMH3 zapowiada się całkiem nieźle. Jestem kontent. O chzj jaka megatona na koniec. Super SMASH!!!! Edytowane 8 marca 20187 l przez chrno-x
Opublikowano 8 marca 20187 l Fire Emblem? Cokolwiek? ehhhh byle do e3, chociaż pewnie będzie podyktowane smashowi, w które gra w polsce 5 osób
Opublikowano 8 marca 20187 l Octopath wyglada spoko, soulsy super amiibo, no more Heroes nowe goty, smash sprzeda milion switchy. ten crash xddddddd
Opublikowano 8 marca 20187 l nintendo niesamowicie konsekwentne z odrywaniem lineupu - odslonili to co maja do lipca, czyli na e3 zobaczymy co mamy dostac w drugiej polowie roku mario tennis aces day one, kapitan toud day one, ohtopath day one, oczywiscie z poprzedniego directu donkey kong czy twewu, co miesiac sztos dla ficusia no i splatoon2 czy powoli mozemy mowic ze to jedna z najlepiej wspieranych po premierze gier w historii? btw nigdy nie gralem w no more heroes i jakos gameplay mnie nie przekonal
Opublikowano 8 marca 20187 l Octopath NMH3 (ależ tam się pięknie mieszały style graficzne) Mario Tennis no jakoś się doturlam do tego E3
Opublikowano 8 marca 20187 l 39 minut temu, Damk napisał: 1. port z WiiU 2. port z WiiU 3. i port z... remaster z Wii/GC ? 1. Captain Toad 2. Super Smash Bros 3. Okami Niestety miałem rację...
Opublikowano 8 marca 20187 l Teraz, Kyo napisał: Nie grałeś w demo Octopath orzech? Nie, a co się stało?
Opublikowano 8 marca 20187 l Bardzo spoko direct, masa świetnych gier. Szkoda tylko ze prawie wszystko porty. Amiibo solaire będzie brane i to jak !
Opublikowano 8 marca 20187 l Chyba 3DS > Switch w tym ND, ale Crash, Undertale i Splatoon 2 DLC biorę. Nie wiem jeszcze co z Mario Tennis, bo te zone shot przerażają mnie jeśli chodzi o multi. Captain Toad był świetny, ale to gra na raz, więc musieli by dać sporo nowych plansz Edytowane 8 marca 20187 l przez funditto