Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bez kitu, ze nawet na tej apce nie mozna wysylac wiadomosci to sroga beka. Zadowolilbym sie takim prostym interfejsem jak te powiadomienia o dostepnosci usera online - zielona ramka i tekst, zeby nie mulilo (na switchu). 

I tyle. 

Ale nie, teraz beda porazke labo odbijac sobie platnym onlinem z taka sama funkcjonalnoscia co do tej pory, czyli zadna. 

Opublikowano

z labo to spore zaskoczenie, nawet w kkw po pierwszym tygodniu zapal spadl (a pierwszy tydzien tez jakis rewelacyjny nie byl) , bylem przekonany, ze choc targetem tego nie jestem to sam pomysl kupi miliony zapalencow bo wychowany na lego jakbym mial syna lub byl mlodszym to bralbym to day one

no chyba, ze ludzie boja sie tego jeszcze, nie za bardzo kumaja idei kartonu za 200zl i z czasem bedzie lepiej badz sprzedaz bedzie regularna z wystrzeliwaniem sprzedazowym przy okazji roznorakich swiat

Opublikowano

Kupowanie tych śmieci labo to tylko smutni ludzie kupują nabijając im kabzę. To się nazywa głupota za płacenie tyle makulatury. Miejmy trochę godności nawet jak kogoś stać na takie gunwo.

• Minusik 5
Opublikowano

zapominasz o cardridgu z aplikacja, kartony przeciez mozna sobie z neta wydrukowac, oficjalnie niny dalo pdfy do kazdego

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Kupowanie tych śmieci labo to tylko smutni ludzie kupują nabijając im kabzę. To się nazywa głupota za płacenie tyle makulatury. Miejmy trochę godności nawet jak kogoś stać na takie gunwo.

<gifmilana> 

Opublikowano

Patrząc na wyniki Labo i 1 2 Switch widać, że to konsola, której nie kupują casuale. Mnie to cieszy, bo jak Nintendo zobaczy, że tytuły dla graczy sprzedają się lepiej niż minigry i gry dla dzieci to jest szansa, że więcej tytułów będzie robionych pod nas 

Opublikowano

W przypadku 1-2 Switch to ciężko to nawet nazwać grą. Poza tym casuale też umieją liczyć i śmiem twierdzić, że są bardziej skąpi od coreowych graczy. Dla mnie sytuacja godna podziwu bo przynajmniej raz Nintendo dostało fucka za pazerność. Pierwsza podnieta minęła i nadszedł standardowy czas Sahary.

Opublikowano

Cena 20 $ jest potwierdzona dla wszystkich krajów, czy tak jak w przypadku gier może być inna? 

Gość ragus
Opublikowano

Niech już wyjdzie ten retroarch na switchowe CFW, to ściągnę każdą grę na snesa 2 razy żeby stracili pieniądze dwukrotnie.

Opublikowano

Ja w tym roku tylko Axioma ograłem i chwile Rocket League Do Premiery Octopath nie ma dla mnie nic ciekawego a potem niestety bedzie bardzo długo lezec i sie kurzyć. Kurde miałem nadzieje, że bede miał potężną bibliotekę staroci z opcją ogrania w drodze do pracy. No nic, zobaczymy jakie będzie tempo remasterowania pojedynczych gierek.

Opublikowano
8 godzin temu, Ficuś napisał:

z labo to spore zaskoczenie, nawet w kkw po pierwszym tygodniu zapal spadl (a pierwszy tydzien tez jakis rewelacyjny nie byl) , bylem przekonany, ze choc targetem tego nie jestem to sam pomysl kupi miliony zapalencow bo wychowany na lego jakbym mial syna lub byl mlodszym to bralbym to day one

no chyba, ze ludzie boja sie tego jeszcze, nie za bardzo kumaja idei kartonu za 200zl i z czasem bedzie lepiej badz sprzedaz bedzie regularna z wystrzeliwaniem sprzedazowym przy okazji roznorakich swiat

no na pewo nie pomagaja rozyebane kartony w marketach jako demo mozliwosci :pawel:

Szkoda, ze nie zrobilem zdjecia pianinka (*)

Opublikowano
W dniu 8.05.2018 o 20:42, XM. napisał:

No ja w tym roku może ze 2h pograłem na tej konsoli :pawel:

No ja trochę więcej. Przeszedłem dwie części Bayo i pomęczyłem Wonder Boy no ale patrząc do pierwszego roku to trochę mech.

Opublikowano

ja skonczylem bayo2 i wonder boya

do tego regularnie pogrywam w football managera touch, puyopuyo, koncze powoli south park, zaczalem donkey konga, a wczoraj przyszedl nightwar (jak kogos interesuje to pudelkowa wersja na polski jezyk zarowno dialogi jak i tekst)

czerwiec pewnie mario tennis, w lipcu wleci kapitan ropuch i octopatch traveler, czekam dalej na hollow knight

wiec switch u mnie chodzi na okraglo choc duza w tym zasluga wczesniejszego braku wiiu i tego, ze turowe rpg uwielbiam ogrywac przenosnie

Opublikowano

Switcha mam od dwóch tygodni, ale coś czuję, że zrobię z niego swoją platformę główną. Zamysł gierek on the go to coś dla mnie, często spędzam w podróży po kilka godzin i Switch to jest to czego mi było trzeba. A na koniec dnia elegancko wykładam się na kanapie i szpilam przez docka, świetna sprawa.

• Plusik 1
Opublikowano

do mnie ps4 nawet przez chwile nie bylo tak eksploatowane jak switch - co chwile cos, a dalej mam wyrzuty sumienia, ze tylko 80-90h poswiecilem na xeno2 czy splatoon2 bo pogralbym wiecej ale nie ma kiedy