yaczes 14 478 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 No bez kitu, ze nawet na tej apce nie mozna wysylac wiadomosci to sroga beka. Zadowolilbym sie takim prostym interfejsem jak te powiadomienia o dostepnosci usera online - zielona ramka i tekst, zeby nie mulilo (na switchu). I tyle. Ale nie, teraz beda porazke labo odbijac sobie platnym onlinem z taka sama funkcjonalnoscia co do tej pory, czyli zadna. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 z labo to spore zaskoczenie, nawet w kkw po pierwszym tygodniu zapal spadl (a pierwszy tydzien tez jakis rewelacyjny nie byl) , bylem przekonany, ze choc targetem tego nie jestem to sam pomysl kupi miliony zapalencow bo wychowany na lego jakbym mial syna lub byl mlodszym to bralbym to day one no chyba, ze ludzie boja sie tego jeszcze, nie za bardzo kumaja idei kartonu za 200zl i z czasem bedzie lepiej badz sprzedaz bedzie regularna z wystrzeliwaniem sprzedazowym przy okazji roznorakich swiat Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Kupowanie tych śmieci labo to tylko smutni ludzie kupują nabijając im kabzę. To się nazywa głupota za płacenie tyle makulatury. Miejmy trochę godności nawet jak kogoś stać na takie gunwo. 5 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 zapominasz o cardridgu z aplikacja, kartony przeciez mozna sobie z neta wydrukowac, oficjalnie niny dalo pdfy do kazdego Cytuj
ASX 14 631 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 2 minuty temu, Faka napisał: Kupowanie tych śmieci labo to tylko smutni ludzie kupują nabijając im kabzę. To się nazywa głupota za płacenie tyle makulatury. Miejmy trochę godności nawet jak kogoś stać na takie gunwo. <gifmilana> Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Ale tu nie chodzi o karton. Chodzi o technologię. Jakbyś się pobawił to inaczej byś oceniał. Karton to tylko dodatek. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Patrząc na wyniki Labo i 1 2 Switch widać, że to konsola, której nie kupują casuale. Mnie to cieszy, bo jak Nintendo zobaczy, że tytuły dla graczy sprzedają się lepiej niż minigry i gry dla dzieci to jest szansa, że więcej tytułów będzie robionych pod nas Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 W przypadku 1-2 Switch to ciężko to nawet nazwać grą. Poza tym casuale też umieją liczyć i śmiem twierdzić, że są bardziej skąpi od coreowych graczy. Dla mnie sytuacja godna podziwu bo przynajmniej raz Nintendo dostało fucka za pazerność. Pierwsza podnieta minęła i nadszedł standardowy czas Sahary. Cytuj
Gość Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Cena 20 $ jest potwierdzona dla wszystkich krajów, czy tak jak w przypadku gier może być inna? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 No nie raz. Ostatnim casual hitem było wii. Wiiu nie chwyciło a teraz od razu przynajmniej są niezłe gry. Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 “There are currently no plans to bring classic games together under the Virtual Console banner as has been done on other Nintendo systems,” a Nintendo spokesperson told Kotaku in an e-mail late last night. xddd https://kotaku.com/virtual-console-is-not-coming-to-switch-nintendo-says-1825848253 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Niech już wyjdzie ten retroarch na switchowe CFW, to ściągnę każdą grę na snesa 2 razy żeby stracili pieniądze dwukrotnie. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Chyba też sobie tego cfw na switcha dam, badziew się tylko kurzy w docku. Cytuj
XM. 10 866 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 No ja w tym roku może ze 2h pograłem na tej konsoli Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Ja w tym roku tylko Axioma ograłem i chwile Rocket League Do Premiery Octopath nie ma dla mnie nic ciekawego a potem niestety bedzie bardzo długo lezec i sie kurzyć. Kurde miałem nadzieje, że bede miał potężną bibliotekę staroci z opcją ogrania w drodze do pracy. No nic, zobaczymy jakie będzie tempo remasterowania pojedynczych gierek. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 8 godzin temu, Ficuś napisał: z labo to spore zaskoczenie, nawet w kkw po pierwszym tygodniu zapal spadl (a pierwszy tydzien tez jakis rewelacyjny nie byl) , bylem przekonany, ze choc targetem tego nie jestem to sam pomysl kupi miliony zapalencow bo wychowany na lego jakbym mial syna lub byl mlodszym to bralbym to day one no chyba, ze ludzie boja sie tego jeszcze, nie za bardzo kumaja idei kartonu za 200zl i z czasem bedzie lepiej badz sprzedaz bedzie regularna z wystrzeliwaniem sprzedazowym przy okazji roznorakich swiat no na pewo nie pomagaja rozyebane kartony w marketach jako demo mozliwosci Szkoda, ze nie zrobilem zdjecia pianinka (*) Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 W dniu 8.05.2018 o 20:42, XM. napisał: No ja w tym roku może ze 2h pograłem na tej konsoli No ja trochę więcej. Przeszedłem dwie części Bayo i pomęczyłem Wonder Boy no ale patrząc do pierwszego roku to trochę mech. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 ja tam ciagle w cos gram i switch jest najczęściej używaną przeze mnie konsolą Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 ja skonczylem bayo2 i wonder boya do tego regularnie pogrywam w football managera touch, puyopuyo, koncze powoli south park, zaczalem donkey konga, a wczoraj przyszedl nightwar (jak kogos interesuje to pudelkowa wersja na polski jezyk zarowno dialogi jak i tekst) czerwiec pewnie mario tennis, w lipcu wleci kapitan ropuch i octopatch traveler, czekam dalej na hollow knight wiec switch u mnie chodzi na okraglo choc duza w tym zasluga wczesniejszego braku wiiu i tego, ze turowe rpg uwielbiam ogrywac przenosnie Cytuj
Bzduras 12 459 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Switcha mam od dwóch tygodni, ale coś czuję, że zrobię z niego swoją platformę główną. Zamysł gierek on the go to coś dla mnie, często spędzam w podróży po kilka godzin i Switch to jest to czego mi było trzeba. A na koniec dnia elegancko wykładam się na kanapie i szpilam przez docka, świetna sprawa. 1 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 A ja cały czas sobie gram w Xeno 2, a kupka wstydu na Switch'a rośnie cały czas. Więc nie mam powodów do narzekań... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 do mnie ps4 nawet przez chwile nie bylo tak eksploatowane jak switch - co chwile cos, a dalej mam wyrzuty sumienia, ze tylko 80-90h poswiecilem na xeno2 czy splatoon2 bo pogralbym wiecej ale nie ma kiedy Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 jak tam puyo ficuś, sztosik, czy Ci nie siadło? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 przeciez bylo demo i formula znana od stu lat to co mialo nie zagrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi