Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 tryb singlowy, puyo, inne tryby itd. itp. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 u mnie na zmianę z 3DSem, Vita poszła w odstawkę. Ale więcej 3ds jednak. Ostatnio LA Noire skończyłem, wezmę się zaraz za Severed bo to pewnie jeden wieczór. A potem się zobaczy. Mam tyle dobra nieogranego że aż wstyd się przyznać :-) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Severed w jeden wieczór? to chyba przebiegając przez te wszystkie lokacje Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 dla mnie to juz 3 wieczory przynajmniej a dla nemo co gra po pol godziny dziennie... Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 (edytowane) Dla mnie pewnie 20h, skoro Celeste zajęło mi 58h (pierwsze przejście) Edytowane 10 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Bzduras 12 459 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Ty w Zeldzie masz 330h, więc Twoje czasy poświęcone na walkthrough są dość zdrowo wariackie Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 10 minut temu, Rayos napisał: dla mnie to juz 3 wieczory przynajmniej a dla nemo co gra po pol godziny dziennie... Zrobię w jeden wieczór, żeby ci głupio było xD Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 zdrowy w ile rabbidsy skonczyl? 10000h czy ile? xdd Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 (edytowane) 7 minut temu, Ficuś napisał: zdrowy w ile rabbidsy skonczyl? 10000h czy ile? xdd Rabbidsy w 75h, z czego dwa chalenges to 45h. Natomiast Celeste jest trudne, dla mnie K2 zimą, ale zdobyty! Edytowane 10 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 A kiedy całe galaksje skończysz? 1 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 15 minut temu, NemoKOF napisał: A kiedy całe galaksje skończysz? Mam w obu po 120 gwiazdek, czuję się spełniony :). Cytuj
roivas 41 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 (edytowane) No i co? Mówiłem, że słabiutko, bardzo słabiutko z grami w tym roku i miałem rację. Nintendo sobie nie pomogło. Motanie z Virtual Console, ceregiele z ogłoszeniem Nintendo Online(jak by było co ogłaszać), brak bekapu sejwów na swój nośnik, porażka LABO... Ludzie sprzedają konsole, narzekają. Nie ma gier i nie będzie - zawalili ogromną szansę w beznadziejny sposób. Za dwa lata będzie w co grać. Switch to taka sama konsola jak każda inna, tyle, że z boleśniej zmarnowanym na ten moment potencjałem. Gdyby wrzucili od razu wszystko co mieli z Wii U, uruchomili VC i przycisnęli hajsem 3rd party to by to wyglądało inaczej. A tak? Powoli się konsola nasyci grami ale się będzie głównie kurzyć. Gdzie PES, gdzie Tekkeny, Soul Calibury, gry wykorzystujące drugiego pada? Chociaż zapowiedzi? Nie ma. Za to są tysiące pierdół na komórki. Dla mnie ogromne rozczarowanie. Edytowane 10 maja 2018 przez roivas 2 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Wszyscy sprzedali switche? No to cyk zamykamy kram. Cytuj
Bzduras 12 459 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Wypraszam sobie, wywalę do śmieci jak wrócę do domu. Po co sprzedawać komuś taką lipę Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Ja nie sprzedaje bo dobrze sie sprawuje jako podstawka pod talerz z ponczurami. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 9 minut temu, roivas napisał: No i co? Mówiłem, że słabiutko, bardzo słabiutko z grami w tym roku i miałem rację. Nintendo sobie nie pomogło. Motanie z Virtual Console, ceregiele z ogłoszeniem Nintendo Online(jak by było co ogłaszać), brak bekapu sejwów na swój nośnik, porażka LABO... Ludzie sprzedają konsole, narzekają. Nie ma gier i nie będzie - zawalili ogromną szansę w beznadziejny sposób. Za dwa lata będzie w co grać. Switch to taka sama konsola jak każda inna, tyle, że z boleśniej zmarnowanym na ten moment potencjałem. Gdyby wrzucili od razu wszystko co mieli z Wii U, uruchomili VC i przycisnęli hajsem 3rd party to by to wyglądało inaczej. A tak? Powoli się konsola nasyci grami ale się będzie głównie kurzyć. Gdzie PES, gdzie Tekkeny, Soul Calibury, gry wykorzystujące drugiego pada? Chociaż zapowiedzi? Nie ma. Za to są tysiące pierdół na komórki. Dla mnie ogromne rozczarowanie. Nintendo na bank ma jakieś niespodzianki, przecież Mario Tennis zapowiedzieli „chwilę” przed premierą, Retro jak coś zapowie to nie będziesz musiał na to czekać 10 lat, tylko kilka miechów. Jakie popierdółki z komórek? Indyki są nieraz ciekawsze, niż duże gry. Celeste to sztos totalny, i pięknie się w to grało na Switchu handheld mode. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Dobra, to zamykamy temat, skoro już nikt switcha nie ma JK, ładnie koleś odleciał Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 To jeszcze zlokalizowany monsterek przed śmiercią Switcha. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 10 maja 2018 Opublikowano 10 maja 2018 Ciekawe co jeszcze wrzucą by przekonać do płacenia za online. Nie wiem, czy się skuszę wyłącznie dla Splatoon. Gdyby dorzucili nowe Mario Kart to pewnie by mnie mieli. No ale może wyskoczą z Pokemon MMORPG?? Co do dogrywającego Switcha, to wiadomo, że kolega trochę popłynął, choć mogę zrozumieć skargi i zażalenia. U mnie - gdyby nie potyczki Inklingów - Switch także by się kurzył po przejściu Xenoblade2. No ale warto mieć świadomość, że kupowanie nowej konsoli w okresie premierowym zazwyczaj jest mało praktyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi