Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Lepiej kupić Vitę. Zależy co rozumiesz pod pojęciem "dojrzalsze gry".

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Bierz switcha

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

No proszę, powstał oficjalny emulator Wii na sprzęt mający identyczny procek co Switch. Super Mario Galaxy w 1080p wygląda prześlicznie.

Już na PC z AAx4 ryje baniak i gdyby nie geometria to za cholerę nie dałoby się powiedzieć, że to gierka z Wii.

Opublikowano
3 godziny temu, Pacquiao napisał:

Nic ciekawego.

Czyli bieda :/ 

Mam nadzieje chociaż, ze nowe FE wyjdzie w tym roku.

Opublikowano
52 minuty temu, raven_raven napisał:

No proszę, powstał oficjalny emulator Wii na sprzęt mający identyczny procek co Switch. Super Mario Galaxy w 1080p wygląda prześlicznie.

Oficjalny emulator Nintendo na Shield???? Niech dają to na Switcha!!

Opublikowano

Tak, oficjalny, ale tylko na Shieldy w Chinach. Tam sytuacja Nintendo jest specyficzna i posunięcie się do takiego ruchu mogło mieć dla nich sens.

Opublikowano

Ale oni mają wszysyko gotowe, myślę że emu każdego systemu by już mieli, mieli na wiiu, na Wii sporo. Ale chcą to chyba jako abonament opychac. Innego wytłumaczenia czemu tego jeszcze nie ma nie widzę. 

Opublikowano
Godzinę temu, NemoKOF napisał:

Ale oni mają wszysyko gotowe, myślę że emu każdego systemu by już mieli, mieli na wiiu, na Wii sporo. Ale chcą to chyba jako abonament opychac. Innego wytłumaczenia czemu tego jeszcze nie ma nie widzę. 

W obecnych czasach bez jakichś dodatkowych badziewi tłumaczących opłaty za granie po necie to ich usługa nie ma racji bytu. Gdyby to był rok 2006 to zniżki, pierwszeństwo do dem i inne bzdety by wystarczyły. Tym bardziej, że nie zamierzają wydawać starych pozycji pod banderą Virtual Console. Choć osobiście wydaje mi się, że będą chcieli wyciągać osobno kasę za gry na GaCka. Za dużo ostatnio było o odnawianiu znaków towarowych tytułów z GaCława. 

Opublikowano

Paladins na switcha potwierdzone, że będzie crossplay między Xbox one a Ns i 60fps na konsoli Nintendo

Opublikowano

Coraz wiecej gierek online, a o jakiejkolwiek komunikacji miedzy graczami mozna pomazyc xdd

Opublikowano

Czekamy

Opublikowano
42 minuty temu, Frost napisał:

Kupilem dzisiaj Switcha i do niego Fife 18 i Sonic Heroes na początek. Później napisze wrażenia, to moja trzecia po NESie i GC konsola Nintendo

Sonic Heroes ? To z GC/ PS2 ?

Opublikowano

Mega szpile do oceniania switcha xdddd

Opublikowano
29 minut temu, Frost napisał:

Po ustawieniu wszystkiego po pierwszym włączeniu rewelacja. Szkoda tylko że tam gdzie byłem najpopularniejsze gry np. Doom, Zelda i Xenoblade kosztuja ponad 300 zł za sztukę. Jestem bardzo zadowolony i czuje się lepiej niz po pierwszym kontakcie z PS Vita. Czytałem gdzies ze w opakowaniu jest kod do pobrania czegoś a w opakowaniu nic takiego nie było, o co z tym chodzi? Nintendo dalo za darmo jakas gre do konsoli na początek?

Nintendo Za darmo ci da ta na pewno 

Opublikowano

Bardzo dobrze, możesz brać.

Opublikowano

Nie ten temat xD

(do usuniecia)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Śmiało mogę polecić Nine  Parchments. Ja bawilem sie swietnie. Gra jest dosc dluga no i w stowce sie zmiescisz :)

Opublikowano

Panowie a o co chodzi z aktualizacja kontrolerów? Zrobiłem dziś update i pojawił się pasek aktualizacji prawego i lewego... Czy to znaczy, że wgrał mi się jakiś frimware?

Warto robić kalibracje Control Stick i Motion Controls? Rozumiem, że to kalibruje tylko joycony?

Opublikowano

Pierwszy pokaz na E3 za nami i tak mało miłości od EA dla Switcha :/