Gość Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Wszystko już przyklepane, Japończyki już rozwijąją czerwony dywan Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 z directow sie nie zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 (edytowane) fajnie by było Edytowane 2 sierpnia 2018 przez szurubur Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 oj, bo będę puszczał warny za robienie sobie śmieszków z directów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Ej no. Ludzie widząc datę 03.08 uznali, że chodzi o trzeciego sierpnia, ale już nie zauważyli, że pod spodem jest filmik z ósmego marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 To jakiś direct jest dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 https://support.microsoft.com/en-us/help/179113/how-to-install-the-latest-version-of-directx 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Panowie gra już ktoś może w Titan Quest i może potwierdzić czy są polskie napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Zamówiłem w merlinie i mi piszą dzisiaj, że gry jeszcze nie mają, bo wydawca przesunął na 31.07 (wtf xd). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 A to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Zamówiłem w merlinie i mi piszą dzisiaj, że gry jeszcze nie mają, bo wydawca przesunął na 31.07 (wtf xd). Merlin coś ostatnio w wuja leci, bo sam dostałem książkę dwa tygodnie po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) Nigdy nie robiłem tam zakupów, brałem bo akurat mieli tanio ¯\_(ツ)_/¯ Chyba trzeba napisać do działu obsługi. Edytowane 3 sierpnia 2018 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
claudeszz 2 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 W empiku twierdza ze wysla za 72h Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 I doczekaliśmy sie ogloszenia directu...w calosci poswieconemu smashowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 cudownie, mam nadzieje ze zapowiedzą raymana jako grywalna postać Albo waluigiego Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 wolałbym jakieś inne gierki. Smashowi już poświęcili dużo czasu na e3 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne Co chcę zobaczyć na tym ND: - powrót Subspace Emissary - 2-3 nowe postacie (w tym Banjo & Kazooie ) - potwierdzenie, że dema klasyków Nintendo będą wbudowane w grę - beta we wrześniu na start online Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Kurła całe e3 przegadali o smashu i jeszcze direct wyłącznie na smasha. Co za dzbany xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 1 godzinę temu, funditto napisał: Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne Jeśli się nie mylę to Nintendo Directów dedykowanych dla Super Smash Bros. for WiiU było z cztery, także nie zdziwię się, że tuż przed premierą gry również nam coś sprezentują I też liczę na tryb single-player. W przypadku wersji "ostatecznej" gry powinien się pojawić bardziej rozbudowany niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Nie takiego direct'a się spodziewałem i oczekiwałem, przynajmniej na tą chwilę. Z direct'em poświęconym w całości Smash'owi to mogli sobie poczekać do września lub października. A teraz zasypać nas jakimiś nowymi zapowiedziami, szczególnie że na E3 było dużo Smash'a (nawet za dużo). Ja chcę nowych zapowiedzi, którymi będę się jarał nawet przez kolejne półtora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Ostatnio strasznie Nintendo leci na łeb na szyje... E3 które miało być kolejnym krokiem milowym okazało się (przynajmniej dla mnie) porażką. Liczyłem na directy ale tutaj też bida z nędzą i tym o to sposobem zastanawiam się nad sprzedażą switcha, jedyne co mnie powstrzymuje to fakt, że jak już sprzedam to pewno nie kupię i ominie mnie tych parę fajnych gier które kiedyś tam w końcu wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 W środę chyba nowy direct smash. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 3 minuty temu, Kriss_Hietala napisał: W środę chyba nowy direct smash. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 5 minut temu, Kriss_Hietala napisał: W środę chyba nowy direct smash. jakieś źródło na takie rewelacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 A to nie bylo juz na E3 direkta o smashu? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi