raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Mi się jeszcze marzy XCOM, czy to EW czy 2 z dodatkiem, jakieś Into the Breach może, trochę więcej takich spokojnych, strategicznych gier z teoretycznie nieskończonym replayability. Ciekawe czemu 2K nie schyli się po te ciężarówki pieniędzy jakie czekają z wydania takiej wersji. Ale już jest pięknie, prócz sztosów Nintendo taki Skyrim, Darkest Dungeon czy Stardew Valley już goszczą na naszych maszynkach, a w drodze Diablo 3 czy Slay the Spire. Życie jest piękne. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 (edytowane) Z gier 2K to by się przydała jakaś Cywilizacja Edytowane 21 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Co do strategicznych gier, to bad north wygląda baaaardzo dobrze, pierwsze opinie też pozytywne, idealna gierka na zniczunia. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 O, zupełnie o gierce nie wiedziałem, muszę się zainteresować, bo na pierwszy rzut oka wygląda jakby ładnie się wpasowywała w potrzebę tej strategicznej gierki jakiej mi trzeba. Wygląda też przepięknie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 6 minut temu, raven_raven napisał: O, zupełnie o gierce nie wiedziałem, muszę się zainteresować, bo na pierwszy rzut oka wygląda jakby ładnie się wpasowywała w potrzebę tej strategicznej gierki jakiej mi trzeba. Wygląda też przepięknie. Wczoraj na tym indie showcase'ie pokazywali i przykuła moją uwagę, fajniutko wygląda. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Saints Row: The Third wyjdzie na Switcha. https://nintendoeverything.com/saints-row-the-third-announced-for-switch/ Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Czworke niech daja i mendrek kupi Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Chętnie bym ograł takie D3 w wersji przenośnej w łóżku czy też leżąc w ogrodzie ale nie rozumiem czemu firmy takie jak sony/m$ czy Nintendo nie potrafią dojść do porozumienia z Blizzardem i dać możliwość grania na tym samym koncie. Jakby tak było Diabolo wlazło by na premierę ale już widzę że sytuacja będzie jak po kupnie Skyrima na switcha , może z godzina nabita i w sumie wolę dalej ogrywać wersje PC z modami graficznymi i postacią z nabitymi 30-40 godzinami. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 A to prawda, te ograniczenia między platformami są ch,ujowe. Jeszcze rozdzielenie PC i konsol trochę rozumiem (PC jest always online i ekonomia nie jest zepsuta przez cheaterów, którzy są normą na konsolach), tak nie ma za bardzo powodu dla którego te same postacie nie mogłyby być wymienne między Switchem, PS4 i Xboksem. Prawdopodobnie samo MS i Nintendo nie miałyby też nic przeciwko, no ale jeszcze jest Sony #4theplayers, które blokuje wszystkie takie inicjatywy :))). Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Niech będą osobne konta, progress i achievementy na konsolach. Ale crossplay niech wrzucą. Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Zgodnie z przewidywaniami wprowadzenie abonamentu za online spowoduje, że switch zacznie być multimedialną maszynką. Na listopad zapowiedziano apkę Inky Pen do czytania komiksów (taki komiksowy netflix z dostępem do 10000 tytułow), chyba wiecie co zrobić z niewiernymi? Cytuj
bld 4 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 31 minut temu, pajgi napisał: Zgodnie z przewidywaniami wprowadzenie abonamentu za online spowoduje, że switch zacznie być multimedialną maszynką. Na listopad zapowiedziano apkę Inky Pen do czytania komiksów (taki komiksowy netflix z dostępem do 10000 tytułow), chyba wiecie co zrobić z niewiernymi? W cyfrze komiksy czytają niewierni A jeszcze na małym ekranie switcha musi to być super niewygodne. Netflixa by dali. Cytuj
Ukukuki 6 930 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Komiksy na 6 calach kek. Daliby coś co się większości ludzi przyda czyli przeglądarka, YouTube, netflix i HBOGO a nie zaczynają od dupy strony. To można wykorzystać w podróży albo na TV. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Zamiast VOD i webbrowser, niech lepiej ogarną podstawy - m.in. komunikację między użytkownikami. Po co mi przeglądarka na konsoli, jak i tak muszę wyciągnąć smartfon by poprzez zewnętrzne usługi kontaktować się z innymi graczami. Jak sobie przypomnę, że na WiiU mieliśmy dedykowany serwis społecznościowy i wideorozmowy, to Switch wydaje się być straszną fuszerką w tej materii. 2 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Bo tak jest. Mam dokładnie takie samo zdanie. Mój telefon ma 5.7 cala i masz wszystko, teraz prawie każdy tel to 6 cali. Niech zrobią wiadomości jakieś, systemowe zaproszenia itd. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Jeszcze dodam oliwy do ognia, ze ponoc OS 1gb pamieci rezerwuje xdddd Kiedys mysleli, ze to przez to ze za chwile, ze za momencik bedzie pelno aplikacji, a mamy 1,5 roku konsole gdzie nawet menu chodzi w 720p Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 14 godzin temu, Ficuś napisał: Jeszcze dodam oliwy do ognia, ze ponoc OS 1gb pamieci rezerwuje xdddd Kiedys mysleli, ze to przez to ze za chwile, ze za momencik bedzie pelno aplikacji, a mamy 1,5 roku konsole gdzie nawet menu chodzi w 720p Xbox też rezerwował coś na kinekta i to potem uwolnili. Natomiast jeśli mają gry mieć więcej zasobów kosztem przeglądarki to walić ją. Brakuje komunikacji i backupu save'ów przede wszystkim. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Backup saveow? Dostaniemy chmurę online.... Coś czuje że Nintendo nie da innej opcji żeby nie uszczuplać znaczenia płatnego online. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Nie wydaje mi się żeby dali opcję bezpłatną. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Wracając do tematu sprzedaży to NPD za Lipiec Octopath Traveler* Grand Theft Auto V Mario Kart 8* Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy The Legend of Zelda: Breath of the Wild* Far Cry 5 Super Mario Odyssey* The Crew 2 Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Mario Tennis Aces * FIFA 18** Lego Incredibles God of War (2018) Captain Toad: Treasure Tracker* NBA 2K18 Call of Duty: WWII Detroit: Become Human MLB 18: The Show Minecraft** Destiny 2** *No digital sales **No PC digital sales Cytat “Nintendo is the top-selling full game software publisher for both July and year to date,” said Piscatella. “Nintendo Switch is the only platform showing year-on-year growth in full-game dollar sales with gains of nearly 70 percent when compared to a year ago, despite digital sales on Nintendo platforms not currently being tracked by The NPD Group. Year-to-date sales of full-game software on Nintendo Switch have more than doubled when compared to a year ago.” Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Na 28.08 zapowiedzieli indorzego directa. Niby fajnie, ale czemu nie normalnego z sekcją indorów? Zaczynam się obawiać, że nawet żadnego portu nie dadzą do końca roku. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Bedzie direct powazny we wrzesniu dont worry, pewnie gdzies w okolicach tgs lub wczesniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi