Kriss_Hietala 11 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Wy się jaracie jakimiś indykami a tutaj jest prawdziwy news. Patch 1.52 do xenobaes! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 2 godziny temu, bulaxyz82 napisał: Z odcinka na odcinek coraz gorsze te Nindies. Pierwsze 10 minut to crap za crapem. Chory na głowe? Into the Breach sztos, Undertale sztos, Transistor sztos, Hyper Light Drifter bardzo dobry, Towerfall sztos (zwłaszcza na 4 osoby) Do tego Samurai Gunn 2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Jak patrzę na zagraniczne fora to są zachwyceni, że Into the Breach wyszło na Switcha, bo na PC gra to wg wielu jeden z najlepszych tytułów roku, ale wielu myślało, że bardziej by pasowała do handhelda.. Ciekawy komentarz padł na nikogoforum, że Nintendo daje graczom przekaz, żeby przestali kupować indyki na inne platformy, bo wszystkie najlepsze wylądują na Switchu prędzej czy później i to często z ekskluzywną treścią. W sumie coś w tym jest, bo przed tym Directem w wielu miejscach widziałem posty, że nie kupili Guacamelee 2 na PS4, bo czekają na zapowiedź na Switcha Edytowane 28 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 52 minuty temu, _Be_ napisał: Chory na głowe? Nope, ... 52 minuty temu, _Be_ napisał: Into the Breach sztos, Undertale sztos, Transistor sztos, Hyper Light Drifter bardzo dobry, Towerfall sztos (zwłaszcza na 4 osoby) ... ale nie podzielam Twojego entuzjazmu. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Tak z ciekawości bulaxyz, który Nindies Direct uważasz za najlepszy ? Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 22 minuty temu, funditto napisał: Tak z ciekawości bulaxyz, który Nindies Direct uważasz za najlepszy ? Na przekór odpowiem, że dzisiejszy. No nie było w dzisiejszej prezentacji randomowej gierki, po której coś by drgnęło w kroku. A tak na poważnie, który najlepszy? Żaden. Mogą sobie odpuścić tego typu prezentacje i puszczać 2 minutowe Indie migawki w pełoprawnych directach. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ja to bym się cieszył gdyby na tego typu directach pojawiły się produkcje które by były indi exami na switcha. Nintendo w tym roku jedzie strasznie na oparach jeżeli chodzi o gry, straszna bida ale gdyby sypnęło kasa dla mniejszych twórców to mogłyby wyjść z tego ciekawe gry indi których pozazdrościć mogliby posiadacze innych konsol. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Into The Breach na Switcha <3 Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) 49 minut temu, szurubur napisał: Ja to bym się cieszył gdyby na tego typu directach pojawiły się produkcje które by były indi exami na switcha. Nintendo w tym roku jedzie strasznie na oparach jeżeli chodzi o gry, straszna bida ale gdyby sypnęło kasa dla mniejszych twórców to mogłyby wyjść z tego ciekawe gry indi których pozazdrościć mogliby posiadacze innych konsol. Ale Ty grasz po to żeby Ci ktoś zazdrościł, że nie może na swojej konsoli, czy dla dobrych gier? Transistor będzie grany na Zniczu Edytowane 29 sierpnia 2018 przez Pacquiao Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 no transistor atakuje day one, nie mam juz plusa i kupowac nie zamierzam by odkopac na ps4 to zalicze gierke na switchu Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 2 minuty temu, Pacquiao napisał: Ale Ty grasz po to żeby Ci ktoś zazdrościł, że nie może na swojej konsoli, czy dla dobrych gier? Transistor będzie grany na Zniczu Może źle to ująłem. Chodziło mi o świadomość, że dzięki posiadaniu tej danej konsoli mogę pograć w coś w co nie pograłbym na innych konsolach. Bo te dobre gry które były w tym direcie zostały już ograne na wszystkim innym i kwestia "mobilności" tutaj niczego nie zmieni. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 od gier exow masz nintendo, nie rozumiem idei by tworcy niezalezni indykow mieli robic exy na dany system, chyba z zalozenia te gry maja byc niezalezne Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 No ale sęk w tym, że tych exow w tym roku jak kot napłakał. Zresztą jak wyszło golf story to wszyscy byli zadowoleni i nikt nie narzekał, że tylko na switchu ;p Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Mi wystarczy świadomość, że mogę zabrać te gry ze sobą do plecaka. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ma ktoś Switcha pod ręką by sprawdzić jaka jest polska cena Into The Breach? Na savecoins.app pokazuje tylko 3 regiony, w tym Meksyk za 29zł https://savecoins.app/game/into-the-breach Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 te Into The Breach takie goty? to jest jakas strategia tak? bo z tego gatunku interesowalo mnie dark north z ostatniego directu Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Turowa strategia na szachownicy, taki mocno uproszczony fire emblem. Podobno spoko, ale malo contentu w porownaniu do ftl. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Nie słuchaj się kinojiego pijany niespełna rozumu. To turowy rogal z elementami strategii i gry logicznej do odblokowania jest dużo kontentu gierka na 25h minimum. Wciąga jak bagno. Piszę: jedna z najlepszych gier tego roku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 11 godzin temu, bulaxyz82 napisał: Nope, ... ... ale nie podzielam Twojego entuzjazmu. https://opencritic.com/game/5606/into-the-breach https://opencritic.com/game/256/transistorhttps://opencritic.com/game/1558/hyper-light-drifter https://opencritic.com/game/282/towerfall-ascension We wszystkie gry grałem i są to gry conajmniej bardzo dobre (a te dwie pierwsze dla mnie wybitne) Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Nie no ja się mocno jarałem przed premierą itb, bo w ftl mam dużo godzin nabite, ale recki, strimy i gejpleje mocno ostudziły mój zapał i na razie nie brałem. Wciąż wierzę, że bardzo dobre no i za taką cenę na switchusia to się może nawet weźmie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 FTL pod względem contentu to to nie jest. Ludzie co nabijali po 500h w FTL robili 30-40h w ITB i mówili, że mieli dosyć. Still, 30-40h dla mnie to kosmiczne ilości i za cenę jaką wołają sobie w RPA (jakieś 25 zł) to jest kradzież praktycznie. Kocham twórców niezależnych i te taniutkie, ale jakże wciągające i dające radochę gierki. Zbawcy branży. Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 To FTL takie dobre? Ostatnio jak przeglądałem app store to widziałem, warto? Zrzuty z gry mało ciekawie wyglądają. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Grasz w zrzuty ekranu czy faktycznie w gre? Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 16 minut temu, _Be_ napisał: Grasz w zrzuty ekranu czy faktycznie w gre? Kupuję oczami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi