Gość _Be_ Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 8 godzin temu, Kriss_Hietala napisał: Gracze niechętnie kręcą hype to Nintendo directami przypomina, że jednak są gry :p Kriss co jest main eventem ogłaszającym gry u Nintendo? Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 9 minut temu, _Be_ napisał: Kriss co jest main eventem ogłaszającym gry u Nintendo? https://www.psxextreme.info/topic/115368-nintendo-switch-news-tylko-newsy/ Ten temat Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Kiedy Miyamoto staje na ruchliwym skrzyżowaniu w Tokyo, wyjmuje wydrukowany zrzut z logiem nowej gierki i jedzie na ręcznym aż zemdleje. Cykają mu foty, ludzie się zatrzymują, biją brawo, niewidomi odzyskują wzrok itd. Myślę, że to jest ten słynny main event 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 nintendolife donosi, ze ich informator (ostatnio trafil z direct nindies) twierdzi, ze jutro czeka nas direct 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 3 godziny temu, NemoKOF napisał: Kiedy Miyamoto staje na ruchliwym skrzyżowaniu w Tokyo, wyjmuje wydrukowany zrzut z logiem nowej gierki i jedzie na ręcznym aż zemdleje. Cykają mu foty, ludzie się zatrzymują, biją brawo, niewidomi odzyskują wzrok itd. Myślę, że to jest ten słynny main event :nemo: Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 frosti, a na discordzie jak ci mija czas? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 czy ktoś wie czy na switchu da się oglądać koncerty w 4k? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 da sie, jest specjalna aplikacja Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 2 godziny temu, Ficuś napisał: nintendolife donosi, ze ich informator (ostatnio trafil z direct nindies) twierdzi, ze jutro czeka nas direct liczę na smasha poświęconego planszom w Super Smash Bros. Ultimate Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 To prawda że wersja Switcha z czerwonymi joy-conami to najbardziej dopracowana wersja konsoli? Szary switch w Euro to 1400zl, a czerwony z Marianem w cyfrze już 1750 na stronie MM i Saturna. Co począć? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Tyle się naczytalem o problemach że switchem, że śmie wątpić by jakąkolwiek wersja była "dopracowana". Jak się tnie koszta to cierpi na tym jakość. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 teoretycznie bo to ostatnia edycja specjalna bundla switcha wiec nie ma ryzyka, ze sie trafi konsole z pierwszego rzutu Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Kupując fizycznie będę sprawdzał po serial number. Dzięki. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 w praktyce nic ci nie daje pewnosci, sa nowe konsole, ktore i tak np maja problem z joyconami Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 teoretycznie bo to ostatnia edycja specjalna bundla switcha wiec nie ma ryzyka, ze sie trafi konsole z pierwszego rzutuZ tego co się orientuję to ostania wersja bundla była z Zelda i MK8. Był to bundel w kolorze neon blue red. Cytuj
claudeszz 2 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 23 godziny temu, Frost napisał: Wyrzuce to w koncu z siebie. Switch jest jedna z najlepszych jezeli nie najlepsza konsola jaka posiadalem. Wrocila mi radosc podczas gry i czuje sie szczesliwy grajac w Mario Kart, Splatoona, Zelde i to bez porownania lepsze doswiadczenie niz gry tworzone pod inne konsole. Czuje czysty fun i gram z usmiechem na twarzy w przeciwienstwie do gier z innych platform w ktore gra mi sie bardzo dobrze ale to nie to samo. Magia Nintendo No to ja mam odwrotnie - kupilem switcha z ciekawosci, wczesniej nigdy nie mial do czynienia z ta platforma i zero magii. Liczylem ze kolejny update firmware wniesie cos naprawde nowego ale w sumie save nie dla wszystkich gier , jakies gowniane nowe ikonki i w sumie to tyle. Gry oferowane to glownie indyki (od tego mam vite) ktore czesto za darmo moge ograc na xbox w ramach game pass, klika portow gier ktore dawano juz ogralem. Jest jeszcze kilka jrpg ale nie trawie tego gatunku. No i na koniec wyglada na to ze nic sie nie zmieni z komunikacja miedzy graczami. Zero czatu , nawet wiadomosc tekstowej nie mozna wyslac - dla mnie to kompletna porazka w 2018r.W wielu grach na nitendo warstwa tekstowa pelni wazna rola , ja akurat znam dobrze niemiecki (jest ze wsparciem dla tego jezyka oczywiscie lepiej niz z polskim) a angielski slabo wiec to kolejna rzecz ktora mnie zniecheca.Tak wiec powoli mojego switcha bedzie pokrywal kurz. 1 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 (edytowane) 7 godzin temu, claudeszz napisał: ktore czesto za darmo moge ograc na xbox w ramach game pass, A od kiedy to Game Pass jest darmową funkcją? Pamiętam, że najpierw trzeba za abonament "zapłacić" aby mieć te gry rzekomo "za darmo" xD Edytowane 6 września 2018 przez chrno-x Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Splatoon niby mial jutro dostac jakies dlc, przesuneli je na 14 wrzesnia co budzi ploty, ze nowa data directa to 13 wrzesien Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 w necie sa juz skany japonskich pudelek gdzie pisze "kompatybilne z savami w chmurze" - co budzi dyskusje, ze skoro takie info jest na pudelku to czy beda tez takie gdzie takiego infa nie bedzie lub bedzie "niekompatybilne z savami w chmurze" ja wyczuwam beke z iloscia mb w chmurze, moze daja jakas mala ilosc i gry z duzymi savami beda niekompatybilne xddd jakis anonimowy insajder znowu pisze: Update: Since publishing this story, we've managed to speak to an anonymous source who has shed a little more light on the situation. Developers now reportedly have access to a tick box when submitting games to Nintendo, with 'Yes, support it' or 'No, don't' options for cloud saves. This box has to be checked one way or another to proceed, but that appears to be the only action developers have to take, with Nintendo then taking care of the rest. With the option for cloud saves therefore being available to all, and with that box having to be ticked for a game to progress to the next stage in the publishing process, we see no reason for any developers to say 'no' and refuse the feature. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Japończyki umieją w konsolę, ale online w ich wydaniu to nie powstydziłaby się Wiejska, kabareton aż miło się patrzy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 22 wrzesnia capcom bedzie mialo panel na TGS o serii ace attorney, ma trwac 40min i okreslaja go jako unmissable - raczej jest to potwierdzenie, ze nowa czesc bedzie ujawniona Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: 22 wrzesnia capcom bedzie mialo panel na TGS o serii ace attorney, ma trwac 40min i okreslaja go jako unmissable - raczej jest to potwierdzenie, ze nowa czesc bedzie ujawniona Jako, że dwie główne części od samego twórcy Ace Attorney nigdy nie opuściły KKW (chodziło o The Great Ace Attorney) to nawet się nie napalam bo 5 i 6-ta odsłona to były moim zdaniem ledwo dobre gry (a już całkowitym średniakiem i rozczarowaniem był dla mnie crossover z Prof Laytonem). Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 podsumowanie infa z dzis, ewidetnie to jest czesc zawartosci wczorajszego directa: Announced Yoshi's Crafted World (Well, leaked...) Mega Man 11: Demo (release today) Final Fantasy Pocket Edition HD Sports Party Civilization 6 Puyo Puyo eSports Basically Confimed Splatoon 2 Update: They have pushed back the September Update to coincide with the direct so this is a lock. Smash info: No blog post today because it got delayed. Online Service : It's about to be released. Likely: LEGO Harry Potter Undertale: Because it's available for pre-purchase now. Arena of Valor: is about to be released this month, still no news. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi