bulaxyz82 168 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Nie obraź się Ogq. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nie nadążam czasami za Twoim tokiem rozumowania Co do Retro, szkoda klawiatury na gdybanie. Chrno, mówię Ci będą się sypały 8 i 9 dla zielonej maskotki. To musi się udać, nie to co różowa kirby landryna, która od pierwszej prazentacji waliła szrotem na kilometr. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Chrno-x szanuje Cię za inne posty, więc oszczędzę Ci minusa, ale za twierdzenie, że Yoshi Island DS jest lepszy niż Woollie World Ci się należy Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 Ciągle czytam, że nintendo nie ma żadnej konkretnej gry do zaoferowania wraz z nią usługi online. Ma Monste Huntera - to styknie. Przecież ta gra zawsze miała wielu fanów o czym świadczą wciąż pełne gathering halle w 4U na 3dsie. Pewnie po premierze World jeszcze więcej ludzi stało się fanami. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 września 2018 Opublikowano 14 września 2018 34 minuty temu, funditto napisał: Chrno-x szanuje Cię za inne posty, więc oszczędzę Ci minusa, ale za twierdzenie, że Yoshi Island DS jest lepszy niż Woollie World Ci się należy Wybaczta drodzy forumowi koledzy. Włóczkowego Yoshiego miałem Day One wraz z Amiibo (te wydania na Wii U całkiem fajne były). Grę przeszedłem i tak jak napisałem wcześniej, stylistycznie gra nie ma sobie równych - cud, miód orzeszki. Muzyka to niestety gwałt dla uszu a gameplay z każdym kolejnym levelem tylko tracił. Żeby nie było to w zebrałem jakieś 90% znajdziek (lubię znajdźki). Niestety tytuł męczyłem tygodniami, ponieważ nie potrafiłem przejść więcej niż 1/2 levele pod rząd (w porównaniu do przejścia SMO i zdobyciu ponad 300 księżyców 4 w dni to trochę kiepawo). Zwyczajnie nie czuje tej magii. Nie wątpię, że kartonowy Yoshi dostanie dobre oceny, ponieważ nad Włóczkowym się zachwycano. Zwyczajnie to co widzę to mi nie leży. Bawiłem się x 10 lepiej przy Yoshi's Island 2 niż przy włóczkowym. Tak nie mówię do końca nie. Yoshiego uwielbiam i na pewno kiedyś po Crafted World sięgnę. Tylko na pewno nie będzie to w okolicy premiery. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 (edytowane) https://www.ppe.pl/news/125349/nintendo-switch-online-oferta-specjalna-jest-mozliwosc-zamowienia-kontrolerow-nes.html Jako ,że jestem ogromnym fanem tego 8 bitowca to kupię ten abonament tylko i wyłącznie po to żeby zamówić te pady. Online i tak oleję jak na innych konsolach. Edytowane 15 września 2018 przez Ukukuki Cytuj
Johnny Bravo 1 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 Jak dla mnie jedyna dobra gra z Yoshi'm to Yoshi Island z GBA/SNESa. Te switchowe to po prostu śmiech na sali. Niestety. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 4 godziny temu, Ukukuki napisał: https://www.ppe.pl/news/125349/nintendo-switch-online-oferta-specjalna-jest-mozliwosc-zamowienia-kontrolerow-nes.html Jako ,że jestem ogromnym fanem tego 8 bitowca to kupię ten abonament tylko i wyłącznie po to żeby zamówić te pady. Online i tak oleję jak na innych konsolach. To jest absurd na poziomie, który ciężko mi ogarnąć... Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 Nintendo to kurde wie jak kosic hajs jak szalone z ludzi... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 Ciekawe kiedy kontrolery i gierki z snesa potwierdza bo wyciek ikonek z 6.0 znalazl potwierdzenie w ich pomysle na dojenie Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 16 godzin temu, devilbot napisał: Ciągle czytam, że nintendo nie ma żadnej konkretnej gry do zaoferowania wraz z nią usługi online. Ma Monste Huntera - to styknie. Przecież ta gra zawsze miała wielu fanów o czym świadczą wciąż pełne gathering halle w 4U na 3dsie. Pewnie po premierze World jeszcze więcej ludzi stało się fanami. Ma Fortnite. Wystarczy by masa ludzi opłaciła abonament. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 2 minuty temu, Kriss_Hietala napisał: Ma Fortnite. Wystarczy by masa ludzi opłaciła abonament. Fortnite nie wymaga abonamentu Nintendo Online. Dzień bez napisania przez ciebie nietrafionego argumentu dniem straconym. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 (edytowane) Gdzie jest informacja, że nie wymaga? O faktycznie, zaktualizowali FAQ, że Fortnite nie wymaga subskrypcji. Edytowane 15 września 2018 przez Kriss_Hietala Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 20 godzin temu, funditto napisał: Chrno-x szanuje Cię za inne posty, więc oszczędzę Ci minusa, ale za twierdzenie, że Yoshi Island DS jest lepszy niż Woollie World Ci się należy Przecież Yoshi's Island DS to znacznie lepsza gra niż Woolly World. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Ja bym na Switch pograł w Zombi U mnie się ta gra podobała, miała klimat PSN : Murzyn_PLXBL : PolskiMurzynNDS : Murzyn[PL] Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Wow Nintendo przebija kolejne poziomy debilizmu. Jak można wymagać bycia online żeby grać w te starocie z NES'a? Może jestem dziwny ale korzystam ze Switcha poza domem i jakoś nie mam ochoty za każdym razem udostępniać sobie neta żeby zagrać w Baloon Fight. Swoją droga brak opcji kupna tych gier to kolejny fail. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 (edytowane) Nie musisz być online żeby grać w te NESówki. Po tygodniu od ostatniego zalogowania musisz sie zalogować, żeby nie utracić do nich dostępu. Edytowane 16 września 2018 przez chmurqab Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Aaaaaa ok źle sobie przeczytałem. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Nadal debilizm nintendo. Trzeba się logować, żeby nie utracić dostępu, hrrrr TFU. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Ale przecież wystarczą 2minuty hotspota z telefonu by się zalogować i masz z głowy na tydzień. Tragedii nie ma. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 W dwie minuty można też pobrać cały romset nesa na emuandroida. 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Równie trafny argument jak "zamiast wsadzać karta można przecież wrzucić pirata". Mój telefon nie ma fizycznego sterowania. Mogliby buforować po prostu ostatnią znaną datę wygaśnięcia abonamentu i do tej daty powinieneś móc grać offline. Raczej abonamentu nie skrócisz (przynajmniej nie u Nintendo - 0 zwrotów) więc załatwiło by to problem. To jeszcze nie najgorsza opcja - wiele gier na androida wymaga stałego online - również Nintendo (Mario Run). To głupie i uciążliwe kiedy się jeździ gdzieś i nie ma pakietu netu na świat. Sam miałem taką sytuację że chciałem w coś zagrać i nie mogłem bo nie udało się sprawdzić licencji. Lepszy ten tydzień ale dalej - powinno być po prostu do końca abonamentu. Kto będzie piracić gierki z NESa? Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 Pytanie: czy Cities Skyline dostanie(ało) wydanie pudełkowe - nie jestem w stanie się doszukać informacji. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 września 2018 Opublikowano 16 września 2018 (edytowane) 5 godzin temu, NemoKOF napisał: Mogliby buforować po prostu ostatnią znaną datę wygaśnięcia abonamentu i do tej daty powinieneś móc grać offline. W jaki sposób chciałbyś wtedy kontrolować cwaniaków, którzy zmieniali by ustawienia czasu? Edytowane 16 września 2018 przez chmurqab Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi