Epitaph 53 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Witam, Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo. Z góry dzięki za pomoc i każdą radę Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Jesli bedziesz mial blisko kontakt... to jak najbardziej Ja teraz tylko na Switchu gram. Tona zabawy, swietna jakosc gier, na duuuuzo czasu grania. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Mario nawet w trakcie gastroskopii da banana na twarzy. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Dla mnie to najlepsza konsola od wielu lat. Powinieneś być zadowolony, a sama Zelda + Xenoblade to co najmniej 150-200 godzin grania Cytuj
second 3 695 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Switcha to można śmiało nawet na bezludną wyspę zabierać, więc do szpitala tym bardziej się nada Cytuj
Epitaph 53 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Dziękuję Panowie. Zatem decyzja podjęta. Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście Niestety leczenie ciężkie i długotrwałe się szykuje... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Stardew Valley polecam, jeśli tylko taki rodzaj gier mógłby Ci siąść. Bardzo pozytywna, wciągająca gierka na długie godziny. Do tego niedawno wyszły Diablo 3 i CivilizationVI, też bardzo długowieczne gry. Wiem, że żadne to Switchowe exclusive’y, ale PC przytargać do szpitala może być ciężko . Z klasyków polecam jeszcze Binding of Isaac. No i życzę powodzenia w leczeniu! Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 39 minut temu, Epitaph napisał: Teraz jedynie poproszę o takie 5 must have. Zelda, Soulsy, Marian (tylko nie wiem który) już na liście Podpowiedz, jakie gatunki gier lubisz - to ułatwi sprawę. Moje 5 pierwszych gierek na Znicza to Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Bayonetta 2, Super Mario Odyssey i Xenoblade Chronicles 2. Kilkaset godzin zabawy na najwyższym poziomie. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 6 godzin temu, Epitaph napisał: Witam, Niestety okazuje się, że przez najbliższy czas będę zmuszony spędzić więcej czasu w szpitalu... Z tego powodu szukam czegoś, co zajmie mi tam czas i tak właśnie mylślę o Switchu. Dobry wybór? Taka Zedla plus Soulsy brzmią kusząca, plus gierki Nintendo. Z góry dzięki za pomoc i każdą radę Zelda, Super Mario Odyssey, Mario + Rabbits - te gry raczej powinny Ci podejść. Do tego obowiązkowo Celeste i Stardew Valley, ale pewnie już ograne na którejś dużej konsoli. Tak, Switch to bardzo fajna konsolka, na pewno zostanie z Tobą, gdy już wrócisz zdrowy do domu, czego Ci życzę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 @Epitaph lukaj na PT gość sprzedaje cały zestaw switch z paroma gierkami. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 No i z RPG jest jeszcze Skyrim, również co najmniej 100 godzin, jeśli jeszcze nie grałeś. Z multiplatform polecam jeszcze Wasteland 2 i Undertale. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia @Epitaph, trzymaj się! Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 Hollow Knight, Dead Cells, Axiom Verge - bardzo dobre indyki, które są wart kupna. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 25 listopada 2018 Opublikowano 25 listopada 2018 W zależności od tego jakie gatunki lubisz: Platformówki: Super Mario Odyssey, Donkey Kong Country Tropical Freeze Akcja: Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2 taktyczne: Mario + Rabbids Gold Edition (fenomenalne DLC wchodzi w sklad wersji Gold), Civilization VI RPG: Pokemon Let's Go, Xenoblade 2, Octopath Traveler Multi: Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Smash Bros Ultimate, Mario Tennis Aces Bijatyki: Super Smash Bros Ultimate (sądząc po poprzednich grach z serii w grze będzie tona zawartości na dziesiątki godzin) Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Orientuje się ktoś czy Onimusha Warlords wychodzi w grudniu czy styczniu? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 @Hero of OrionU nas w Styczniu (tylko cyfra jak na razie) u Japsów w Grudniu.W zapowiedziach w eShopie możesz soie wylukać nawet cenę (bodajże 80zł). Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 W Ultimie napisane że 20 grudnia pudełko będą mieli Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 import z kkw, za date podali premiere w tym kraju bralem od nich okami hd w analogicznej sytuacji i dostali go tydzien po premierze w kkw Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Czyli pudełko będzie po japońsku? Bo jest informacja że gra ma angierlskie napisy. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Biorąc pod uwagę, że na Ultimie widnieje taka okładka: oraz jest napisane: Wersja językowa: Japońska (angielskie napisy) To śmiem twierdzić, że tak, pudełko będzie miało japońskie napisy a gra będzie po ang. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Jakoś mi umknęły te wielkie japońskie znaki na okładce 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Nie bez powodu ta opcja jest dostępna jedynie dla Japończyków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi