Opublikowano 21 grudnia 20186 l 7 minut temu, Frost napisał: Nie mialem czasu przeczytac dokladnie o co chodzi w drodze do pracy, o czym jest ten artykul? Przeczytasz to się dowiesz
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Frost napisał: Nie mialem czasu przeczytac dokladnie o co chodzi w drodze do pracy, o czym jest ten artykul? Piszą, że Nintendo pany a reszta konsol to lamus obesrany.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l To stelaż do joyconów z doczepianiem pilota i statku na górze. Jest spoko, bałem się że będzie tani plastik ale wszystko włącznie z zabawkami jest solidne i wagowo optymalne w łapach.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Do modyfikacji statku, pilota i broni. Sterujesz podpiętymi w to joyconami.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Który bundle obecnie polecacie do nabycia? Ale mam ochotę na ponowne przejście zeldy
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Dock imo najładniejszy w tym smashowym bundlu jest, ale za to ma brzydkie szare joye. Bierz ten, w gierkę z któego pograsz najchętniej.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 35 minut temu, Kinoji napisał: Dock imo najładniejszy w tym smashowym bundlu jest, ale za to ma brzydkie szare joye. Bierz ten, w gierkę z któego pograsz najchętniej. W sumie akurat w smasha bym pograł. Bundle w mm z Mario kart za 1399 kusi mocno
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Godzinę temu, Rayos napisał: Bier smasha i cho na discorda Smash spoko, ale dopłacając 100 mogę mieć karta + smasha. Albo wziąć zestaw z pokami i pokeballkiem;)
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Jakie karty polecacie do switcha? Jakieś evo samsunga? 32gb starczy jeśli większość gier chcę mieć na kartach?
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ja mam 64 gb samsung evo plus i nawet nie mam połowy tej karty zapełnionej. Masz dobrą cenę w ME za 59.90 zł, także polecam.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 32gb imo troche malo, teraz karty sa bardzo tanie to nie ma co oszczedzac na mizernych pojemnosciach
Opublikowano 23 grudnia 20186 l 8 minut temu, Faka napisał: Ja mam 64 gb samsung evo plus i nawet nie mam połowy tej karty zapełnionej. Masz dobrą cenę w ME za 59.90 zł, także polecam. Mógłbyś mi podesłać link na pw - z góry dziękuje. @Ficuś Nie oszczędzam, po prostu wiem, ze 100+ mi się nie przyda. Edytowane 23 grudnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 23 grudnia 20186 l A jak wpadnie Ci kilka gierek na cartach niekompletnych? W sensie dev bedzie wymagał dociagniecia reszty z neta, juz teraz jest kilka takich tytulow, moze w przyszlosci bedzie ich wiecej i to takich jakie bedziesz chcial kupic
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Jak nie można? Kopiujesz zawartość karty microSD na komputer, potem wszystko kopiujesz na nową kartę, wkładasz do Switcha i działa.
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Co jest ciekawego zapowiedziane na 2019 oprócz New Super Mario Bros. U Deluxe?
Opublikowano 26 grudnia 20186 l New super mario bros u deluxe Fire emblem three kingdoms Yoshi crafted world Animal crossing Luigi mansion 3 Daemon x machina Town Pokemony nowa generacja Pewnie w styczniu cos dojdzie co oglosza w directie i moze wyjasni sie na kiedy planuja bayonette3 i metroid prime4
Opublikowano 26 grudnia 20186 l 24 minuty temu, devilbot napisał: Z ciekawych to Daemon X Machina. W 2005 może i by była to ciekawa gierka 20 minut temu, XM. napisał: Jak nie wyjdzie b3 to konsola kolejny rok spędzi w szafie. ;/ W fire emblema nie pograsz Do listy należy dopisać No More Hereos Travis Strikes Back
Opublikowano 26 grudnia 20186 l 53 minuty temu, Ficuś napisał: New super mario bros u deluxe Fire emblem three kingdoms Yoshi crafted world Animal crossing Luigi mansion 3 Daemon x machina Town Pokemony nowa generacja Pewnie w styczniu cos dojdzie co oglosza w directie i moze wyjasni sie na kiedy planuja bayonette3 i metroid prime4 3 gry, reszta cóż ;/ Przydałby się remaster xeno X