Opublikowano 23 stycznia 20196 l A mi jakoś się spodobał Double Kick Heroes. Oprócz Wargroove oczywiście. Steamworld zawsze z chęcią. Ale Slay the Spire by się przydał.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Double Kick fajny, ale średnio sobie wyobrażam granie w grę rytmiczną na trybie handheldowym. Edytowane 23 stycznia 20196 l przez _Be_
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Godzinę temu, NemoKOF napisał: Drugie pytanie - czy będziesz go ładował jak będziesz grał? Czy tylko jak będzie uśpiony? różnie wiesz, zależy od momentu, a to duża różnica przy wyborze ładowarki ?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Tak bo słabsza ładowarka naładuje Ci switcha tylko jak będzie uśpiony, nie da rady ładować w trakcie grania
Opublikowano 23 stycznia 20196 l No to prosze o dwie propozycje ładowarek, taką i taką, do grania i bez grania w czasie ładowania
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Czekam na zapowiedź Nintendo DIrect. Inmost przykuł uwagę. Pewniaki do zakupu Wargroove i SteamWorld Q.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 22 minuty temu, ragus napisał: Dopłać te je,bane 60zł dla świętego spokoju i przestań męczyć bułę Nie mam, jestem biedny, podać numer konta ?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l @PlastikowySmalec jak chcesz grać i ładować to weź tą co podałeś. Jak nie to wystarczy ładowarka z 5v, 2a i kabel Usb-c. Możliwe że masz taką do telefonu już. Dlatego pytałem.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 16 minut temu, NemoKOF napisał: @PlastikowySmalec jak chcesz grać i ładować to weź tą co podałeś. Jak nie to wystarczy ładowarka z 5v, 2a i kabel Usb-c. Możliwe że masz taką do telefonu już. Dlatego pytałem. Dziękuję kolego
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Słabo to wygląda. Metroid odpłynął o kilka lat albo w ogóle (ze Switcha), Directów dalej brak, zapowiedzi porządnych brak...
Opublikowano 25 stycznia 20196 l I tak nie ma obecnie alternatywy jeśli chodzi o konsole przenośne. Nawet ta vita jaka była to to była ale przynajmniej coś istniało. W najgorszym wypadku będzie super platforma dla indyków i gier od Niny. Te większe multiplatformy i tak są mało atrakcyjne obecnie a odpadną całkowicie jak nowa generacja wejdzie od niebieskich i zielonych.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Tytułów zapowiedzianych jest sporo tylko poza Yoshim nic nie ma konkretnej daty premiery(a niektóre nawet roku jak Bayo 3 no i jeszcze MP4). Jeżeli w przyszły czwartek nie będzie directu, a tydzień lub dwa później pokemon direct to się bardzo zdziwię.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l MP4 to już na bank wyjdzie najwcześniej za 3 lata ale to pewnie był by cud. Chyba ,że retro coś maczało przy tym wcześniej. Obstawiam 4 lata jak faktycznie startują od zera.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ale może to będzie od zera do bohatera na którego wszyscy czekamy Wczorajsze wku...e mi już przeszło , teraz niech wysmarują dobrego Directa na otarcie łez to miłość znowu zapłonie.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Właśnie kończę Okami na Switcha jedno słowo niesie mi się na usta Arcydzieło. Po 20h zabawy ani razu nie przyszło znurzenie tytułem , przygodę Amaterasu i Issuna chłonąłem dosłownie jak gąbka, do tego fantastyczny Ost szczególnie w świątyniach . To cudo muszę mieć koniecznie w pudełku ,gdzie można wyrwać w miarę rozsądnych pieniążkach nie wiecie?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 6 minut temu, Rezoo7 napisał: Po 20h zabawy ani razu nie przyszło znurzenie tytułem 20h ?? chyba w połowie gry jesteś. Nie mam switcha bo na serwisie, ale mi skończenie zajęło chyba około 35-40h. Pamięć być może mi szwankuje...
Opublikowano 28 stycznia 20196 l co jakis czas widze na grupie nintendo w cenie ok 140-160zl, cena utrzymuje premierowa kwote, na jakies spadek ceny nie ma raczej co liczyc z uwagi, ze pudelkowe wydanie jest tylko w kkw wiec to co u nas to improrciki 1 minutę temu, bulaxyz82 napisał: 20h ?? chyba w połowie gry jesteś. Nie mam switcha bo na serwisie, ale mi skończenie zajęło chyba około 35-40h. Pamięć być może mi szwankuje... jest taki moment w grze ze czlowiek mysli, ze zaraz koniec, final boss itp a jest inaczej :D tez kiedys myslalem, ze mam za chwile napisy koncowe, a tam jeszcze sporo sporo grania :)