Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Double Kick fajny, ale średnio sobie wyobrażam granie w grę rytmiczną na trybie handheldowym. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Dopłać te je,bane 60zł dla świętego spokoju i przestań męczyć bułę

Opublikowano

I tak nie ma obecnie alternatywy jeśli chodzi o konsole przenośne. Nawet ta vita jaka była to to była ale przynajmniej coś istniało. W najgorszym wypadku będzie super platforma dla indyków i gier od Niny. Te większe multiplatformy i tak są mało atrakcyjne obecnie a odpadną całkowicie jak nowa generacja wejdzie od niebieskich i zielonych. 

Opublikowano

Tytułów zapowiedzianych jest sporo tylko poza Yoshim nic nie ma konkretnej daty premiery(a niektóre nawet roku jak Bayo 3 no i jeszcze MP4). Jeżeli w przyszły czwartek nie będzie directu, a tydzień lub dwa później pokemon direct to się bardzo zdziwię.      

• Plusik 1
Opublikowano

Ale może to będzie od zera do bohatera na którego wszyscy czekamy ;)

Wczorajsze wku...e mi już przeszło , teraz niech wysmarują dobrego Directa na otarcie łez to miłość znowu zapłonie.

Opublikowano

Właśnie kończę Okami na Switcha jedno słowo niesie mi się na usta Arcydzieło. Po 20h zabawy ani razu nie przyszło znurzenie tytułem , przygodę Amaterasu i Issuna chłonąłem dosłownie jak gąbka, do tego fantastyczny Ost szczególnie w świątyniach .

To cudo muszę mieć koniecznie w pudełku ,gdzie można wyrwać w miarę rozsądnych pieniążkach nie wiecie?

Opublikowano
6 minut temu, Rezoo7 napisał:

Po 20h zabawy ani razu nie przyszło znurzenie tytułem

20h ?? chyba w połowie gry jesteś. Nie mam switcha bo na serwisie, ale mi skończenie zajęło chyba około 35-40h. Pamięć być może mi szwankuje...

Opublikowano

co jakis czas widze na grupie nintendo w cenie ok 140-160zl, cena utrzymuje premierowa kwote, na jakies spadek ceny nie ma raczej co liczyc z uwagi, ze pudelkowe wydanie jest tylko w kkw wiec to co u nas to improrciki

1 minutę temu, bulaxyz82 napisał:

20h ?? chyba w połowie gry jesteś. Nie mam switcha bo na serwisie, ale mi skończenie zajęło chyba około 35-40h. Pamięć być może mi szwankuje...

jest taki moment w grze ze czlowiek mysli, ze zaraz koniec, final boss itp a jest inaczej :D tez kiedys myslalem, ze mam za chwile napisy koncowe, a tam jeszcze sporo sporo grania :)

• Plusik 2