Gość ragus Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 od początku tamtego roku jest to nagłupszy temat na tym pięknym forum. e3; emily rodgers; wyłożenie kart; zaraz direct; rok 2017 sztos; sprzedaż gier; sprzedaż konsoli; pokemony w 2019; plany niny; metroid zaraz; metroid jednak później; i wziąć te wszystkie w komendy w nawias i zapętlić w nieskończoność. milion stron naje,bane i ciągłe kręcenie się w kółko zealotów. zresztą widać, że prawilni entuzjasci nintendo dawno opuścili ten kur,widołek xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 dzial nintendo jedyne miejsce gdzie sie jeszcze dyskutuje w miare merytorycznie o grach na tym upadajacym forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Wiara, nadzieja, miłość do Nintendo się to nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 13 minut temu, Ficuś napisał: dzial nintendo jedyne miejsce gdzie sie jeszcze dyskutuje w miare merytorycznie o grach na tym upadajacym forum choć raz się z tobą Damian zgadzam @ragus prawilni entuzjasci to znaczy Ty i XM? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 rajos, gruszczyk i autoklasyka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 5 minut temu, Rayos napisał: prawilni entuzjasci to znaczy Ty i XM? Na pewno nie ludzie, którzy nie grali w Metroid Prime w dniu premiery. Oni nie moga sie nazywać prawilnymi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Prawilny fan nintendo to tylko ten co grał na premierę w Super Mario Bros. na NESa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Rayos ty wtedy nawet w planach nie byłeś. W sumie nigdy nie byłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 A czy ja powiedziałem, że jestem prawilnym fanem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 17 minut temu, Rayos napisał: Prawilny fan nintendo to tylko ten co grał na premierę w Super Mario Bros. na NESa Znajdź mi takiego w Polsce, raczej niewykonalne żeby ktokolwiek miał w tamtym czasie oryginała, bo Pegazus nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 17 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie, jest jakieś etui albo case albo nakładka na Switcha żeby mieć przy sobie cały czas "dyskietki" z grami ? np z tyłu takie kieszonki na parę gier? nie mówię o takim jak mam czyli do przewozu, tylko do grania i szybkiego zmieniania gier. podbijam bo zniknęło w zamęcie intensywnej dysputy Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 byc moze nadziewam sie na zarzutke, ale odpowiem. Sa. sklepy stacjonarne w polsce maja dosc szeroki wybor akcesoriow, mozna cos dla siebie znalezc. do polski rowniez mozna zamawiac artykuly z amazon.de. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 https://perfectblue.pl/produkt/pdp-etui-pokrowiec-zelda/ Ja mam to etui w innej wersji graficznej i sprawuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Kieszonki ma np mój firmy Tomtoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 ale on wyraznie pisal, ze nie chodzi o taka walizke do przewozu z przegrodkami na gry bo juz taka ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Rozumiem, że sens takiego wynalazku jest mniej więcej taki, żeby nie wstawać z fotela/tronu/łóżka, ale co jeżeli bateria padnie? Chyba, że przeoczyłem pytanie o 5 metrowy kabel zasilający. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Wygląda na to, że ten tydzień też bez Directa. Jednak ciekawe co powiedzą na tym spotkaniu. Bydzie joszi a reszta lul 2019 (może) i wio? Ostatni normalny to kiedy był? Wrzesień? Od tego czasu indory, Smash do porzygu i tyle. Ciekawe czym im chociaż akcje po MP4 spadły... Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Rozumiem, że sens takiego wynalazku jest mniej więcej taki, żeby nie wstawać z fotela/tronu/łóżka, ale co jeżeli bateria padnie? Chyba, że przeoczyłem pytanie o 5 metrowy kabel zasilający.Nie gram więcej niz 3 godziny na slyczu Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 3 godziny temu, Basior napisał: Wygląda na to, że ten tydzień też bez Directa. Jednak ciekawe co powiedzą na tym spotkaniu. Bydzie joszi a reszta lul 2019 (może) i wio? Ostatni normalny to kiedy był? Wrzesień? Od tego czasu indory, Smash do porzygu i tyle. Ciekawe czym im chociaż akcje po MP4 spadły... Spadły, spadły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Tzn.że do premiery Yoshiego (który mnie nie interesuje) nic nie widać na horyzoncie , jakieś 3 miechy oszczędności w portfelu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 31 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Nie gram więcej niz 3 godziny na slyczu Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka To akurat w sam raz, żeby ograć każdy tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 14 minut temu, pajgi napisał: To akurat w sam raz, żeby ograć każdy tytuł. Będziesz układał mi życie i to jak i ile mam grać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Jeżeli nie znajdzie się nikt inny Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 43 minuty temu, pajgi napisał: Jeżeli nie znajdzie się nikt inny nawet nie pozwolę Ci spróbować boś taki mały, mniejszy niż grosik, rzucam Ci go a ty się potykasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi