Opublikowano 30 stycznia 20196 l od początku tamtego roku jest to nagłupszy temat na tym pięknym forum. e3; emily rodgers; wyłożenie kart; zaraz direct; rok 2017 sztos; sprzedaż gier; sprzedaż konsoli; pokemony w 2019; plany niny; metroid zaraz; metroid jednak później; i wziąć te wszystkie w komendy w nawias i zapętlić w nieskończoność. milion stron naje,bane i ciągłe kręcenie się w kółko zealotów. zresztą widać, że prawilni entuzjasci nintendo dawno opuścili ten kur,widołek xd
Opublikowano 30 stycznia 20196 l dzial nintendo jedyne miejsce gdzie sie jeszcze dyskutuje w miare merytorycznie o grach na tym upadajacym forum
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 13 minut temu, Ficuś napisał: dzial nintendo jedyne miejsce gdzie sie jeszcze dyskutuje w miare merytorycznie o grach na tym upadajacym forum choć raz się z tobą Damian zgadzam @ragus prawilni entuzjasci to znaczy Ty i XM?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 5 minut temu, Rayos napisał: prawilni entuzjasci to znaczy Ty i XM? Na pewno nie ludzie, którzy nie grali w Metroid Prime w dniu premiery. Oni nie moga sie nazywać prawilnymi
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Prawilny fan nintendo to tylko ten co grał na premierę w Super Mario Bros. na NESa
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 17 minut temu, Rayos napisał: Prawilny fan nintendo to tylko ten co grał na premierę w Super Mario Bros. na NESa Znajdź mi takiego w Polsce, raczej niewykonalne żeby ktokolwiek miał w tamtym czasie oryginała, bo Pegazus nie wchodzi w grę.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 17 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie, jest jakieś etui albo case albo nakładka na Switcha żeby mieć przy sobie cały czas "dyskietki" z grami ? np z tyłu takie kieszonki na parę gier? nie mówię o takim jak mam czyli do przewozu, tylko do grania i szybkiego zmieniania gier. podbijam bo zniknęło w zamęcie intensywnej dysputy
Opublikowano 30 stycznia 20196 l byc moze nadziewam sie na zarzutke, ale odpowiem. Sa. sklepy stacjonarne w polsce maja dosc szeroki wybor akcesoriow, mozna cos dla siebie znalezc. do polski rowniez mozna zamawiac artykuly z amazon.de.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l https://perfectblue.pl/produkt/pdp-etui-pokrowiec-zelda/ Ja mam to etui w innej wersji graficznej i sprawuje się świetnie.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l ale on wyraznie pisal, ze nie chodzi o taka walizke do przewozu z przegrodkami na gry bo juz taka ma
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Rozumiem, że sens takiego wynalazku jest mniej więcej taki, żeby nie wstawać z fotela/tronu/łóżka, ale co jeżeli bateria padnie? Chyba, że przeoczyłem pytanie o 5 metrowy kabel zasilający.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Wygląda na to, że ten tydzień też bez Directa. Jednak ciekawe co powiedzą na tym spotkaniu. Bydzie joszi a reszta lul 2019 (może) i wio? Ostatni normalny to kiedy był? Wrzesień? Od tego czasu indory, Smash do porzygu i tyle. Ciekawe czym im chociaż akcje po MP4 spadły...
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Rozumiem, że sens takiego wynalazku jest mniej więcej taki, żeby nie wstawać z fotela/tronu/łóżka, ale co jeżeli bateria padnie? Chyba, że przeoczyłem pytanie o 5 metrowy kabel zasilający.Nie gram więcej niz 3 godziny na slyczu Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 3 godziny temu, Basior napisał: Wygląda na to, że ten tydzień też bez Directa. Jednak ciekawe co powiedzą na tym spotkaniu. Bydzie joszi a reszta lul 2019 (może) i wio? Ostatni normalny to kiedy był? Wrzesień? Od tego czasu indory, Smash do porzygu i tyle. Ciekawe czym im chociaż akcje po MP4 spadły... Spadły, spadły...
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Tzn.że do premiery Yoshiego (który mnie nie interesuje) nic nie widać na horyzoncie , jakieś 3 miechy oszczędności w portfelu .
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 31 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Nie gram więcej niz 3 godziny na slyczu Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka To akurat w sam raz, żeby ograć każdy tytuł.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 14 minut temu, pajgi napisał: To akurat w sam raz, żeby ograć każdy tytuł. Będziesz układał mi życie i to jak i ile mam grać ?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 43 minuty temu, pajgi napisał: Jeżeli nie znajdzie się nikt inny nawet nie pozwolę Ci spróbować boś taki mały, mniejszy niż grosik, rzucam Ci go a ty się potykasz