Opublikowano 12 lutego 20196 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: co znaczy :Nintendo "Ech, ty znowu!" przecież on tam napisał "nintendo zmarnowałiscie mi 20 lat życia"
Opublikowano 12 lutego 20196 l 5 minut temu, Dante2212 napisał: Nie ma co się tak cieszyć bo 90% zapowiedzi już znamy bo pewnie przecieki są legitne i będzie kolejny "zawód" bo wszystko było wiadome Ja czekam na nowe szczegóły na temat Fire emblem(może tak konkretna data) zawod jest po kazdym directie przeciez
Opublikowano 12 lutego 20196 l Ostatnio (autentycznie) śnił mi się reveal nowych pokemonów, więc liczę że był to sen proroczy.
Opublikowano 12 lutego 20196 l tak jak ficek mów, jestem dumny, nintendofag od niecałych 2 lat a już wie jak działa ninny
Opublikowano 12 lutego 20196 l 1 minutę temu, Rayos napisał: tak jak ficek mów, jestem dumny, nintendofag od niecałych 2 lat a już wie jak działa ninny Lepszy, niż niejeden z 35 letnim stażem. Prawdziwy oddaniec.
Opublikowano 12 lutego 20196 l 40 minut temu, Rayos napisał: zapowiedzą AC3 + Retribution, pokażą Spyro Trilogy i przez resztę 30 min będą mówić o Fire Emblem, mark my words jak ja bym chciał abyś się mylił tylko kogo ja chce oszukać? (Nintendo wy ku.rvy pamiętam to E3 z zeszłego roku jakby to było wczoraj!) Edytowane 12 lutego 20196 l przez chrno-x
Opublikowano 12 lutego 20196 l Czas na spekulacje co jutro pokażą. King Zell podał typy do końca roku, a jutro części z nich nie będzie, więc obstawiam: Fire Emblem Yoshi Metroid Prime Trilogy lub Samus Returns HD Jakaś gra do eshopa dostępna od jutra lub czwartku (nowy Box Boy lub Pushmo) Final 7 dostępny zaraz po ND Na koniec Animal Crossing A oprócz tego jeden ex od third party i coś od Retro W Japonii dodatkowo data Yokai Watch 4
Opublikowano 12 lutego 20196 l Gry SNES dostępne RIGHT NOW Oficjalna zapowiedź AC3 HD Oficjalna zapowiedź Spyro Mario Maker 2 :-).
Opublikowano 12 lutego 20196 l fire emblem data yoshi dostanie demo metroid prime trilogy w101 remaster final 7 od zaraz gierki ze snesa zelda 2d nowy tryb do smasha + pokaz jokera z dlc kilka multiplatform (asasyn, spyro, danganronpa)
Opublikowano 12 lutego 20196 l Do tego co podaliście jeszcze Darksiders i może zaskoczą bayo 3 na sam koniec.
Opublikowano 12 lutego 20196 l @chrno-x Jasne, mozemy podyskutowac, chociaz lada moment ten Direct, wiec raczej co innego bedzie glownym tematem dyskusji
Opublikowano 12 lutego 20196 l 7 minut temu, Dante2212 napisał: Do tego co podaliście jeszcze Darksiders i może zaskoczą bayo 3 na sam koniec. ale co z darksiders? zapowiedzieli już oficjalnie jedyneczkę warmastered. Chyba, że mówisz o 2 i 3
Opublikowano 12 lutego 20196 l Fire emblem mnie jara cholernie. Ciekawi mnie czy nie dadzą 3 wersji zgodnie z nazwą ;-). Ciekawe jak będzie zrobiona eksploracja bo z filmiku z e3 wynika że coś będzie. W echo cholernie mi się to podobało. A jeszcze jakby dodali rozbudowę zameczku z filmiku. Mniam. Ogólnie jaranko. Co do directa to liczę na mpt. Najlepiej w pudełku. I najlepiej przed yoshim. Może krótkie zajawki ac i lm3. Port pikmina 3 raczej jeszcze nie teraz. Cos od platynowych w końcu. Poksy na pewno nie teraz ale zapowiedź directa na pokemon Day który chyba niedługo. Oj byłoby miło. Z 3rd party ace attroney i port gta5 (Jak marzyć to marzyc). A najlepiej coś kompletnie nowego.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Godzinę temu, Rayos napisał: ale co z darksiders? zapowiedzieli już oficjalnie jedyneczkę warmastered. Chyba, że mówisz o 2 i 3 Zapowiedziało THQ Nordic, a chodziło mi, że pokażą go też na Nintendo direct.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Galaxy 1 & 2 HD, Zelda wind waker HD, MP Trilogy HD na ten rok. Z nowych gierek chcę zapowiedź Advance Wars, nowego małpiszona albo Kid Icarusa w klimatach części z 3DSa.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Nowy advance wars wyszedł i nazywa się Wargroove. Nie będą przecież zapowiadali nowego AW kiedy premiera FE tuż tuż
Opublikowano 12 lutego 20196 l Metroid Prime Trilogy z trójeczką o normalnym sterowaniu jak w poprzednich częściach poproszę
Opublikowano 12 lutego 20196 l 10 minut temu, Rayos napisał: Nowy advance wars wyszedł i nazywa się Wargroove. Nie będą przecież zapowiadali nowego AW kiedy premiera FE tuż tuż FE mnie kompletnie nie interesuje dlatego liczę ,że jeszcze kiedyś wrócą do AW. A Wargroove mam na liście zakupów
Opublikowano 12 lutego 20196 l Na pewno na tym dajreksie poznamy konkrety DLC do Hollow Knight, na więcej już nie liczę ale ucieszyło by nowe info na temat Zeldy