Opublikowano 13 lutego 20196 l Ależ mi hype skoczył niemiłosiernie :o Niesamowicie mi się ten FireEmblem spodobał. Nie wiem co ci Japończycy robią ale te systemy wyglada na mega miodne
Opublikowano 13 lutego 20196 l Teraz, milan napisał: wspaniała muzyka w tetrisie, gdzie ja (pipi)a jestem Ruska dyskoteka
Opublikowano 13 lutego 20196 l Też liczę na bombkę na koniec, bo tak tylko ten Mario Maker 2 to taki większy kaliber jak na razie. Ooo, Grid Autosport, no ale jednak jazda 0-1 bo nie ma analogów. Hellblade, robi się ciekawie, ale nie wiem czy chcę giereczki z innych platform. Dawać mnie tu coś ze świata Nintendo.
Opublikowano 13 lutego 20196 l no i macie X albo nie xd co to Edytowane 13 lutego 20196 l przez ragus
Opublikowano 13 lutego 20196 l :OOOOOOOOOOOOO kamiyaaaaaaaa dziiękuje zaorane PLATINUM Edytowane 13 lutego 20196 l przez ragus
Opublikowano 13 lutego 20196 l Astral Chain, wygląda prawilnie. Jestem zainteresowany. Kojarzyło mi się ciut jak kolejny spin-off ze świata Xenoblade.