Opublikowano 13 lutego 20196 l Fajnie, bo krótko i naprawdę treściwie. Nahypowałem się za mocno, nie wiem jak zasnę. Edytowane 13 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 13 lutego 20196 l Od razu wyczułem niera w tamtej gierce, a zelda wyglada słodko. N (pipi) pokazywali jakies gry 2d z psami albo tetrisa, nie wiem. Dlaczego nie ff8? nie wiem. ale w koncu przejde ff9
Opublikowano 13 lutego 20196 l Rozyebali lineupem na 2019, bogowie, a dzis zero slowa o poksach, luigi mansion czy animal crossing
Opublikowano 13 lutego 20196 l (pipi) jaka bieda xD tylko nowa gra platynowych zapowiada się na coś dobrego. Fajnie, że Hellblade wyjdzie ale nie wyobrażam sobie tego że będzie wyglądać ja na tym trailerze, wszystkie inne porty multiplaform wyglądały dużo biedniej i miały spadki FPS a gierka NT no klasa
Opublikowano 13 lutego 20196 l FIRE EMBLEM ZELDA NOWY SZTOS OD PLATINUM MARIO MAKER 2 ALE BĘDZIE GRAŃSKO
Opublikowano 13 lutego 20196 l Te asaassiny hellbladey i wyscigi to nie wiem dla kogo, pewnie 169 na promocji, w dupe niech sobie wsadzą. Ale 2019 zaczyna byc ok.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Mario Maker, nowa gra platynowych i dlc do toada bardzo spoko. Reszta ścierwo.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: Rozyebali lineupem na 2019, bogowie, a dzis zero slowa o poksach, luigi mansion czy animal crossing Clown xD
Opublikowano 13 lutego 20196 l Fire Emblem i gra Platynowych wyglądały bardzo dobrze. Szkoda jednak że mój sen z revealem nowych Pokemonow nie okazał się proroczy.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Chciałbym nieśmiało zaznaczyć,że Grid Autosport o którym tu wspomniano to port z komórek, biedna wersja.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Fire Emblem i gra Platynowych wyglądały bardzo dobrze. Szkoda jednak że mój sen z revealem nowych Pokemonow nie okazał się proroczy. mordziaty, od tego będzie oddzielny direct marzec/kwiecień Edytowane 13 lutego 20196 l przez ragus
Opublikowano 13 lutego 20196 l SMM2 - łooo dodali skosy, super ku.rwo. Z tego wszystkiego podobał mi się tylko nowy tytuł PG i to też nie dlatego że zapowiada się kozak tylko mam zaufanie do tej firmy bo to co na razie pokazali to jakaś kopia xcx z na maksa generycznym designem wszystkiego. Zaoranie, w jakim świecie to nie wiem. Edytowane 13 lutego 20196 l przez XM.