chrno-x 901 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 W drugim roku najpierw chcieli opchnąć 20 mln konsol ale zredukowali to do 17-tu. Sprzedali 16.95mln, więc niewiele się pomylili. Jeżeli mnie pamięć nie myli to w pierwszym roku najpierw chcieli sprzedać coś ok. 10mln ale zmienili to na 14mln a w rzeczywistości opchnęli 17,79mln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 17 baniek z remasterem poków i smashem na pokładzie to i tak wchooy, bo powiedzmy sobie szczerze ten rok był biedniejszy growo od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Zamierzam dzisiaj opchnąć "prosiaka" i podjechać po Switcha do MM. Czy mam zwracać uwagę na jakieś numery serii/ rewizji? Wiem, że w takich sklepach jak MM/Euro/ M Expert itp lubili czasem wyrzucać starsze modele PS4, żeby się ich pozbyć i jestem ciekawy jak to wygląda ze Switchem. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, falcon87pl napisał: Zamierzam dzisiaj opchnąć "prosiaka" i podjechać po Switcha do MM. Czy mam zwracać uwagę na jakieś numery serii/ rewizji? Wiem, że w takich sklepach jak MM/Euro/ M Expert itp lubili czasem wyrzucać starsze modele PS4, żeby się ich pozbyć i jestem ciekawy jak to wygląda ze Switchem. Myślę, że przy takiej sprzedaży (36mln) już dawno te wadliwe w tych dużych sklepach poszły (mam na myśli słabą łączność lewego joycona), a tak poza tym to loteria, jak ze wszystkim. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 2 godziny temu, falcon87pl napisał: Zamierzam dzisiaj opchnąć "prosiaka" i podjechać po Switcha do MM. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Myślę, że przy takiej sprzedaży (36mln) już dawno te wadliwe w tych dużych sklepach poszły (mam na myśli słabą łączność lewego joycona), a tak poza tym to loteria, jak ze wszystkim. Sugerujesz, że sprzedaż w Polsce osiągnęła taki poziom jak w Japonii czy Stanach? : ) Jakoś kolejek po Switcha przed sklapami nie widziałem a na półkach zawsze dostępne. 3 godziny temu, falcon87pl napisał: Zamierzam dzisiaj opchnąć "prosiaka" i podjechać po Switcha do MM. Czy mam zwracać uwagę na jakieś numery serii/ rewizji? Wiem, że w takich sklepach jak MM/Euro/ M Expert itp lubili czasem wyrzucać starsze modele PS4, żeby się ich pozbyć i jestem ciekawy jak to wygląda ze Switchem. Im nowsze wydanie weźmiesz tym pewnie mniejsza szansa na wadę. Bierz zestaw z Mario Odyssey / Diablo 3 / Smash na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 6 minut temu, giger_andrus napisał: Sugerujesz, że sprzedaż w Polsce osiągnęła taki poziom jak w Japonii czy Stanach? : ) Jakoś kolejek po Switcha przed sklapami nie widziałem a na półkach zawsze dostępne. Im nowsze wydanie weźmiesz tym pewnie mniejsza szansa na wadę. Bierz zestaw z Mario Odyssey / Diablo 3 / Smash na przykład. Nie wziąłem tego pod uwagę, ale w Polsce też Switch się dobrze sprzedaje, skoro niektórzy już nawet PS4 Pro dla niego się pozbywają xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi Jeżeli na pudełkach są numery serii, to porównam sobie te gdzie jest sama konsola z tymi co są w zestawach i coś wybiorę. Co do pozbycia się Pro, chyba przyszło zmęczenie materiału i przesyt FPSami, sandboxami, fifami itp plus tęsknota za kanapowym multi Edytowane 26 kwietnia 2019 przez falcon87pl Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) https://www.polygon.com/2019/4/18/18484977/nintendo-retro-studios-tease-reggie-fils-aime Czyja to graba na arcie? Edytowane 26 kwietnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Na razie nie wiadomo ale są spekulacje, że to jakiś drugi projekt Retro nad którym pracują od dłuższego czasu. Internety porównywały już tą grabę do wszystkiego co wyszło i nie ma zgodności (pierwotnie myślano, że to ludek z Federation Forces). Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Drugi projekt? Oni jeszcze pierwszego nie pokazali, a przypomnę, że nad MP4 też pracują od niedawna xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 MIałem na myśli, że łącznie drugi projekt obok MP4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Jeszcze jedno szybkie pytanie - czy raczej ciężko sprzedać gry z okładkami innymi niż angielskie? Jedyny Snipperclips we Wrocku jest w wydaniu niemieckim (90 zł w folii) i myślę czy brać czy zamówić przez neta a dzisiaj kupić coś innego w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2019 Nie, po prostu chodzą taniej o 10/15 zł niż w pełni angielskie wydania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 Będą niedługo jakieś fajne bundle/edycje limitowane Switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 (edytowane) 23 minuty temu, number_nine napisał: Będą niedługo jakieś fajne bundle/edycje limitowane Switcha? Jak wyjdzie jakaś konkretna giera to być może będzie z nią bundle. Prawdopodobnie w czerwcu z SMM. Edytowane 29 kwietnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Forumki jak płacicie w japońskim sklepiku za cyfrowe gierki? Kredytówek nie chcieli mi przyjąć, wyskakiwał błąd, więc byłem zmuszony kupić kartę z doładowaniem 1000¥ za 13$.Macie jakieś sprawdzone sklepy gdzie te doładowania są tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 @Frostbite co pisało na stronie sklepu jak zamawiałeś? Że będą jakieś bonusy? Szybkość wysyłki zależy od wybranego sposobu dostarczenia, czy to jakiś normal shipping worldwide (ok miesiąc czekania) czy jakiś kurier (do 3 dni). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Rzuciłbyś chociaż sklepem skąd brałeś xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 (edytowane) Na ich faq pisze, że gry wysyłają jak dostaną tylko w magazynie, nie widzę wzmianki o jakichkolwiek bonusach. Edytowane 5 maja 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 A ja będąc nad morzem na majówce znalazłem takiego oto fana segi Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 No fajnie tylko, że tego typu info człowiek przyswaja i przetwarza zanim wyda pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 11 minut temu, Frostbite napisał: Przetworzylem, 2 Residenty z tego moj ulubiony w normalnej grafice na Switcha, chcialem je i zlozylem pre order i je dostane Ponoć 21 mają dopiero wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 2 minuty temu, Frostbite napisał: Zgadza sie ale dodali notke zeby wyslali najszybciej jak sie da do mnie To oni dodali notkę, czy Ty, bo nie bardzo rozumiem? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi