NemoKOF 672 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Na pewno ta notatka dużo zmieni jak przyjedzie paleta pudełeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Direct na E3 będzie tylko o sofcie do wyadania w 2019 więc tego całego Switcha Lite ogloszą w inny sposób: "Nintendo Direct E3 2019: The presentation will begin at 9 a.m. PT on June 11. Viewers can watch it by visiting https://e3.nintendo.com/. The presentation, which focuses entirely on software, will offer a look at games scheduled to launch in 2019." http://www.nintendolife.com/news/2019/05/nintendo_announces_its_plans_for_e3_2019_including_direct_times Oby tylko nie zrobili jak rok temu ze pokazą kilka krótich trailerów a potem z 20-30 minut np. Fire Emblem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Będzie 15 min o Animal Crossing i 15 o Pokemon Sword/Shield. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 9 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 Zawsze można dać całe o DLC do Smasha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 10 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Prawdopodobnie niedługo będę się przymierzał do zakupu Switcha i chciałbym od razu kupić case, grip i folie/szkło. Na allegro widzę głównie akcesoria od Big Bena i Hori, więc podejrzewam, że w sklepach internetowych będzie to samo (słabo, w porównaniu do tego co widziałem na jutube, amazonie, ebayu itd). Jakie akcesoria byście polecili i czy to co jest u nas wystarczy czy lepiej import? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Nie wiem co to grip - dostajesz z konsolą taki kawałek plastiku na którym możesz sobie joycony zawiesić. Jak chcesz coś lepszego to polecam Pro controller. Case - też nie wiem czy chodzi o jakąś zbroję na konsolę? Ja mam futerał do transportu, oryginalny od Nintendo. Jest ok. Nic specjalnego. Folie nawet nie wiem jaką mam, ale spełnia swoje zadanie. Jest zarysowana w jednym miejscu konkretnie od wsadzania Switcha do docka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 Myślę, że koledze chodzi o grip na switacha, który poprawia uchwyt joy-conow. Jest takie sprytne urządzenie, które zakłada się na całego switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 4 godziny temu, number_nine napisał: Prawdopodobnie niedługo będę się przymierzał do zakupu Switcha i chciałbym od razu kupić case, grip i folie/szkło. Na allegro widzę głównie akcesoria od Big Bena i Hori, więc podejrzewam, że w sklepach internetowych będzie to samo (słabo, w porównaniu do tego co widziałem na jutube, amazonie, ebayu itd). Jakie akcesoria byście polecili i czy to co jest u nas wystarczy czy lepiej import? Grip używam Goplay od Bigbena z pokrowcem, polecam mocno. Sam pokrowiec solidny, mieści się w nim konsola z gripem, dwa etui na 12 gier i kieszeń na zamek. Switch chyba nie ma słabych folii, sam używam polecanego tutaj swego czasu od PDP. Z akcesoriów jeżeli drażni cię brak dpada to Hori ma takiego, jego wadą tylko jest brak wibracji i działa tylko w trybie handheld, bo nie ma własnej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2019 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Grip używam Goplay od Bigbena z pokrowcem, polecam mocno. Sam pokrowiec solidny, mieści się w nim konsola z gripem, dwa etui na 12 gier i kieszeń na zamek. Switch chyba nie ma słabych folii, sam używam polecanego tutaj swego czasu od PDP. Z akcesoriów jeżeli drażni cię brak dpada to Hori ma takiego, jego wadą tylko jest brak wibracji i działa tylko w trybie handheld, bo nie ma własnej baterii. W sumie pokrowiec, który pomieści też gripa to najbardziej sensowna opcja. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
johnnyjonjc 1 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 Panowie, jak ostatnie plotki głoszą? Switch, który ma być na e3 to będzie wersja lite, czy pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 10 minut temu, johnnyjonjc napisał: Panowie, jak ostatnie plotki głoszą? Switch, który ma być na e3 to będzie wersja lite, czy pro? Raczej nie bedzie nowego modelu Swticha na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
johnnyjonjc 1 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: Raczej nie bedzie nowego modelu Swticha na E3. A kiedy? I generalnie, który pojawi się prędzej jak już pro czy lite? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 4 minuty temu, johnnyjonjc napisał: A kiedy? I generalnie, który pojawi się prędzej jak już pro czy lite? No jakbym wiedział to bym ci powiedział. https://www.theverge.com/2019/4/25/18515561/nintendo-no-new-switch-e3-2018-cheaper-report-rumor Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 (edytowane) Prędzej lite. Aczkolwiek kto ich tam wie. edit: 1. bo z biznesowego punktu widzenia powinni raczej wydać tańszą wersję Switcha, bez odłączonych joyów, żeby podbić, czy też utrzymać, i tak wysoką już sprzedaż. 2. bo chyba była też plota, oprócz dwóch planowanych wersji, że pierwsza na rynek trafi ta tańsza. Edytowane 17 maja 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 12 minut temu, johnnyjonjc napisał: A kiedy? I generalnie, który pojawi się prędzej jak już pro czy lite? Frostiego się spytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 Frosti jest od pytania, a nie od odpowiadania, więc pewnie odpowie mu pytaniem na pytanie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2019 Frostiego już z nami tutaj nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Ogrywa ktoś już Residenta któregoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Za cenę i brak fizycznych kopii niech się walą na cyce. RE4 nie posiada nawet sterowania z Wii, więc jak dla mnie pass. Za 60zł mam RE1 i 0 na PS4 i to na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Chyba nie o to pytał Zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Jeśli ktoś ma ochotę na Remaster Assassin's na NS to w xkom jest obecnie fajna cena.https://www.x-kom.pl/p/491783-gra-na-switch-cenega-assassins-creed-3-liberation-remaster.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_click Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 27 minut temu, chrno-x napisał: Za cenę i brak fizycznych kopii niech się walą na cyce. RE4 nie posiada nawet sterowania z Wii, więc jak dla mnie pass. Za 60zł mam RE1 i 0 na PS4 i to na płycie. Z 0 i 4 poczekam na obniżkę, ale jedynka moja ulubiona kusi :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 Mnie również jedynka kusi , ale ponad 100 to lekka przesada. Jakby były w kolekcji z Zero łyknął bym bez mrógniecia powieką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 7 godzin temu, Rezoo7 napisał: Mnie również jedynka kusi , ale ponad 100 to lekka przesada. Jakby były w kolekcji z Zero łyknął bym bez mrógniecia powieką. Wielka przeginka... Jak się dowiedziałem o tych wydaniach na NS to się podjaralem jak młody, jak się dowiedziałem o cenach to myślałem ze to jakiś żałosny żart. Płace po gry ponad 200 na premierę ale płacić kolejny raz za gierkę więcej niż na premierę 3 lata temu na ps4 ? Jakbym sral kasa to bym nie kupił. Czekam na obniżkę kuzwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi