Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, funditto napisał:

Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie :/

No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Ponoć jak ma się wykupiony online to lepiej nie używać doładowania z Makera, bo nie przedłuży o rok tylko będzie się miało te 12 miesięcy z Makera, a reszta przepadnie :/

A czy samo doładowanie z makera ma jakąś datę ważności?

Opublikowano
4 godziny temu, Basior napisał:

No nie wiem. U mnie przedłużyło normalnie.

Na nikogoforum gość napisał, że Mu przycięło. Tam na forum jest też lukaszsa, który obsługuje support Nintendo i pisał, żeby pisać zgłaszać takie sytuacje to będzie interweniować 

Opublikowano

Na eshopie pojawiło się demo Dragon Quest Builders 2. Jedynka była w porządku ale za dużo tam było tutoriali. Ciekawe jak tutaj.

Opublikowano

No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate.

Opublikowano

W demie jest tutorial + ladujemy na pierwszej wyspie z wylaczona funkcja save. Pogralem troche, ale nawet na malutkim statku (tutorial) framerate zauwazalnie klatkuje. Boje sie co bedzie na wiekszych mapach.

Opublikowano

Polski Youtuber wrzucił opinię z pokazu post E3 w Niemczech 

Wrażenia z Astral Chain, Luigiego, Zeldy, Pokemonów, Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games, Hollow Knight Silksong oraz kilku portów 

Opublikowano

Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. 

Opublikowano
W dniu 1.07.2019 o 05:27, Dr.Czekolada napisał:

No gra jest 2 razy większa pod każdym względem więc spodziewaj się jeszcze więcej tutoriali omawiających każdą mechanikę i narzędzia. Ja czekam z wysieszonym jęzorem mimo, że martwi mnie framerate.

Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry.

Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. 

Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne?

Co dodatkowo można robić w tej gierce?

Edytowane przez pietrex

Opublikowano

@pietrex Zobacz sobie demo jedynki jest na eshopie, jest znacznie dłuższe niż 2 i w znacznym stopniu tłumaczy czego się po grze spodziewać.

W skrócie budowanie i crafting.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
11 godzin temu, pietrex napisał:

Zainteresowało mnie demo Dragon Quest Builders 2 i rozważam zakup tej gry.

Nie miałem okazji grać w 1 część i mam pytanie. 

Czy ta gra polega w większości na budowaniu i czy jest to intuicyjne?

Co dodatkowo można robić w tej gierce?

Ogólnie to seria ta posiada jakiś tam tryb story, tak więc nie jest to sam w sobie tryb free mode. Demo dwójki ma żmudny początek ale później bardziej się rozkręca. No i jak kolega powyżej podał, jest jeszcze demo pierwszej odsłony, więc możesz nieźle obadać zanim dokonasz zakupu.

Opublikowano

Pogralem wczoraj w demo no i czuc ze garsciami czerpia z Minecrafta, ale podanie tego jak opowiesci z zadaniami do wykonania nadaje troche wiecej sensu niz bieganie po otwartym swiecie bez celu. Narazie jednak wstrzymuje sie z zakupem pomimo ze demo wessalo mnie niezle ;)

Opublikowano
W dniu 4.07.2019 o 15:04, NemoKOF napisał:

Ale jaka technologia? Wystarczy kupić dobry ekran np. od Samsunga jak Apple, z dużą jasnością, troszkę soft podrasowac żeby rozjaśniał na maxa w słońcu i by się dało. Ale pewnie cena nie oscylowała by w okolicach 1200 PLN wtedy. 

Akurat na ekranie oszczędzać jest kompletnie durne , konsola powinna być przenośna a lekkie słońce uniemożliwia mi kompletnie granie.

Opublikowano
4 minuty temu, NemoKOF napisał:

No ale tak zrobili :dunno:

Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... 

Opublikowano

Na wszystkim oszczędzają, ekran, bateria, pamięć i inne. Od grosika do grosika i jeszcze zarobią ze stówkę ojro przy cenie konsoli za 400e.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
4 minuty temu, czacha79 napisał:

Tylko zapomnieli o dobrym ekranie ktory jest czytelny na podworku ... 

O tym piszemy. Że wlaśnie to zrobili :-)

Opublikowano

W słońcu słabo bo mocne refleksy i niska jasność. Są lepsze ekrany. Szkoda bo jak nie patrzeć to jednak również konsola przenośna.

Opublikowano

Klade na balkonie obok siebie iPhone’a i Switcha, ekran w konsoli jest slabszy pod wzgledem jasnosci i odblaskow :) 

Opublikowano

No co ty :shieeet: Ekran w switchu to high end Manty z biedry. Jak ktoś pisze, że to dobry display, to trzeba jak najszybciej robić wycieczkę do Vision Express.

Opublikowano

Polećcie jakieś etui tak by zabrać konsolę na wakacje i nie stłuc w torbie czy plecaku.