kazuyoshi 231 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Oglądając takie zapowiedzi, jak ten cały Aikun. Zastanawiam się, gdzie do cholery jest Nintendo ze swoją hybrydą. Zaraz początek Października przeleci, a tu dalej cisza. Mogliby już w końcu dać tą zapowiedz, bo ekscytacja zaczyna mieszać się już z wkur..eniem. 1 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Niedługo ją zapowiedzą i na bank wyjdzie w 1 kwartale 2017. MUSI wyjść, bo gdyby mieli czekać aż do listopada 2017 z premierą, to posiadacze Wii U i księgowi Nintendo by się zapłakali, bo na cały 2017 dla Wii U ostała się już tylko Zelda. Cytuj
devilbot 3 681 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Chyba NXowi wyrósł konkurent ;-) https://youtu.be/Y845oUAxrPY Na tym odpalimy: - Cała biblioteka Segi - Master System, Mega Drive, Game Gear, Sega Cd - Pc Engine - Nes , Snes, GB, GBA - PSP - PSX - N64 - 10 000 Gównianych gier na androida Na NX odpalimy: - Zelda na start - jakiś Kirby po pół roku Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Na kazdym tablecie odpalimy emu tego co wymieniłeś i do kazdego mozna teraz pada na bluetooth podpiać. Wszystko ch.uj. Gdzie to Nintendo Rayos? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Taa, zacznie się tydzień po premierze gadanie, że "gier nie ma". Jakby na jakąkolwiek konsolę zaraz po premierze był taki zalew hitów, że nie wiadomo było, w co łapy włożyć... Cytuj
devilbot 3 681 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ale WiiU pokazało, że nie tylko po premierze nie ma gier. Stąd mój brak zaufania do nintendo. Cytuj
Daffy 10 545 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 jesli faktycznie bedzie tylko nx wiec nie beda musieli dzielic swoich devow na produkcje gierek na stacjonarke i przenosniaka to na pewno nie bedzie tak dramatycznie z intensywnoscia wypuszczania gierek jak na wii u Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 No na konsole N jest ostatnio zazwyczaj więcej gier na początku niż kiedykolwiek potem. Co do daty. Jeśli prace nad konsolą się przedłużają, to chyba lepiej, żeby nie wypuszczali bubla byle zdążyć na termin rynkowy. Jeśli zaś idą zgodnie z planem i będzie wypuszczona w marcu 2017, to w sumie co za różnica, czy ogłoszą pół roku czy dzień przed. Ewentualne zwlekanie z ogłoszeniem dla klienta ma chyba głównie znaczenie jako możliwa oznaka, że jednak może chodzić o to pierwsze. No ale samo ogłoszenie raczej by takiej sytuacji nie zmieniło. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 nie wiem gdzie to nintendo, nie wypowiadam sie, serce mi peka kazdego dnia bez zapowiedzi nxa Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ostatnio była plota iż Nintendo zamierza przedstawić NX'a dopiero w Styczniu 2017r. Jakby to się okazało prawdą to albo chcą ciąć koszty marketingu albo chcą po prostu stworzyć intensywną acz krótką kampanie reklamową. Oczywiście ostatnio padło info od jednej strony, która twierdzi że prezentacja NX'a odbędzie się 21 Października gdy wtedy przypadnie 5-lecie Nintendo Direct Jedynie co się powoli potwierdza to to iż Ubisoft jest obecnie jednym z najważniejszych partnerów Nintendo przy NX'ie bo prawie wszystkie przecieki pochodzą z obozu Ubisoftu. No i sam Ubisoft coraz to częściej reklamuje NX'a jako fantastyczną platformę do gier i że koncept konsolki jest bardzo świeży i przyciąga uwagę (tak jak planowało to Ninny), ba rzekomo jeden z pracowników puścił farbę iż: - Na NX'a bez problemu da się przeportować gry z PS4, XOne i PC - Moc konsoli pozwala na użycie rozdziałki 4K i HDR ale podobno Nintendo nie jest tym zainteresowane w swoich grach. - Samo programowanie jest bardzo proste i Nintendo ściśle współpracuje z zespołami z Ubi. Nie pamiętam gdzie dokładnie czytałem tego newsa ale jak znajdę to podam link. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No Ubi zapowiedziało jednego killera Dance Central więc co maja klepać? Ogólnie gamingowo obecnie Japonia nikogo więc mesjasza bym sie nie spodziewał. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ubi akurat na premiere WiiU wrzuciło bardzo fajne ZombiU. Co by o nich nie mówić to są zdolni podjąć ryzyko wrzucając jakiegoś exa (przynajmniej czasowego), który wykorzysta jakoś fajnie możliwości nowej hybrydy od N. Dawać mi tu prezentacje bo chce mi sie kupic nową zabawkę. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 W styczniu raczej odpada by pokazali. N zawsze celowalo w swieta i gwiazdke ze swoimi konsolami jako idealny prezent dla kazdego od dzieciakow az po najstarszych uzytkownikow. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 jak N nie pokaże konsoli do czasu premiery ps4pro i xbox scorpio + VRy wszelakie to ludzie zajarani tymi nowosciami wysrają sie z kasy i jak potem pojawi sie zapowiedź NX to wszyscy już będą obkupieni i biedni - to tylko rajos kupi NXa w takiej sytuacji Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) W styczniu raczej odpada by pokazali. N zawsze celowalo w swieta i gwiazdke ze swoimi konsolami jako idealny prezent dla kazdego od dzieciakow az po najstarszych uzytkownikow. Stacjonarne zazwyczaj tak. Ale to jest z oficjalnego dokumentu, że Nintendo planuje (planowało?) wypuścić konsolę w marcu 2017. To jest tylko rozmowa o tym, kiedy mieliby ją pokazać. Chyba że niby tak kochają Święta że przełożą na jesień 2017, ale nie wiem, jakie bóle wtedy zobaczył w tym temacie. Edytowane 6 października 2016 przez ogqozo Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Albo grudzień 2016, przynajmniej w USA. Mało prawdopodobne ale jeśli konsola jest gotowa to byłoby to najlepsze wyjście. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Garść nowych plotek - Marian na start - 4 duże gry na start - standy w sklepach w lutym - 300 dolców - bundle prawdopodobnie 400 dolców - pudło z konsolą większe trochę od tego z Wii U - biało - niebieskie pudło - gry na cartridgeach http://www.nintendolife.com/news/2016/10/fresh_retail_source_reportedly_reinforces_and_outlines_new_nintendo_nx_rumours Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Fajnie że duże pudło, lubię takie choć zajmują miejsce. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Może tym razem będzie zasilacz w pudełku Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Może tym razem zasilacz będzie wbudowany w konsoli (lub tej stacji dokującej) Cytuj
XM. 10 845 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Mam ochotę na nextgena -miałem brać PS4, chodził ostatnio za mną Xbox, ale pewnie poczekam i kupie nx'a, mam ochotę tez na przenośna konsole a tu 2w1 wiec w ogóle git. 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 A ja mam ochotę na nową konsolę Nintendo, żadne tam Scorpio i Pro tylko właśnie Nintendo. Zawiedli nas ostatnimi czasy, ale wciąż im wierzę i wiem że mają ciekawe pomysły. Wierzę że gdzieś tam powstają w tajemnicy nowe, rewelacyjne gry na NX. No taki już jestem optymista. Chcę na premierę bundla z Zeldą, będę celebrował nowy zakup, cieszył się jak dziecko i oczywiście grał do upadłego. Całkiem przyjemny fake z Reddita. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 a ja nadal nie wiem czybrac zelde na Wii U czy na NXa czy moze obie na raz.... dylematy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Wersja na WiiU pewnie będzie rarytasem za x lat jak ta z GC i TP ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi