Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dotarł mój egzemplarz g classic ,tak jak pisał wcześniej @Gromit nie ma się do czego przyczepić , krzyżak zdecydowanie lepszy od tego w pro controlerze , i nareszcie na swoim miejscu ;)

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, zdrowywariat napisał:

Padzik zamówiony, oczywiście classic, może Ori będę już ogrywał na nim. No ciekaw jestem jak działa, i czy analogi też są bardzo dobre, bo że lepsze, niż w joyach to na pewno.

Będziesz zadowolony , u mnie pro controller poszedł w odstawkę na rzecz 8bitdo. 

Jedyny minus jaki na siłę mogę mu dać to niemożliwość wybudzenia nim konsoli.

Edytowane przez Rezoo7
  • Plusik 1
Opublikowano

Dzisiaj niestety sprzedalem Switcha z powodow finansowych. Wszystkie gry mam w digitalu wiec jak bede mogl to od razu kupuje nowy model. Zal mi zmniejsza fakt ostatnich akcji z tym ze malo widzialem na ekranie grajac na zewnatrz ale i tak smuteczek 

Opublikowano

Czy w tym nowej wersji Switcha, która od wczoraj jest w sklepach poprawili może analogi w joyconach, czy nadal może być problem z driftingiem? 

Opublikowano
6 minut temu, Starh napisał:

Lekko poprawili

Rozwiń proszę. Bo wiem, że naprawili problem z zasięgiem i rozlaczaniem, o analogach nic zaś nie znalazłem l. 

Opublikowano
5 minut temu, second napisał:

Rozwiń proszę. Bo wiem, że naprawili problem z zasięgiem i rozlaczaniem, o analogach nic zaś nie znalazłem l. 

Na RE widziałem posty mówiące o lekkim fixie tego problemu. Podobno nadal występuje, ale nie jest już aż tak irytujacy