Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

Plusiki :yao: ile ty masz lat typie, że się plusikami jarasz

Dobra mordo już nic nie mówię ok weź mnie zostaw

Opublikowano
14 minut temu, Figaro napisał:

nintendowska mafia to chyba najgorsza grupa tego forum

Tylko cudowne Nintendo i najwspanialsza na świecie konsola totalna. Jestem Nintendofagiem i jestem z tego dumny. A już miałem pytać, kiedy dajrekt, pojutrze Nintendofagi, to już pojutrze!

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Rayos napisał:

Plusiki :yao: ile ty masz lat typie, że się plusikami jarasz

Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku?

Edytowane przez zdrowywariat
Gość Orzeszek
Opublikowano

Bedzie switch lite sygnowany pokemonami, ale konsola nie zawiera gry xd. A tak to nie wiadomo.

Opublikowano
5 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku?

Wyobraź sobie, że są jeszcze tacy, co lubią wrzucać / oglądać zdjęcia fajnych wydań, kolekcjonerek, limitek i growych dupereli Sherloku.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, giger_andrus napisał:

Wyobraź sobie, że są jeszcze tacy, co lubią wrzucać / oglądać zdjęcia fajnych wydań, kolekcjonerek, limitek i growych dupereli Sherloku.

Właśnie se wyobraziłem :).

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Może Metroid Trylogia pod święta ewentualnie jakaś wzmianka o Shin Megami Tensei V by się przydała .

Xenobladem X też bym nie pogardził gdyż nie było mi dane w nie go pograć .

Ach jak ja lubię te emocje przed Directami od Nintendo ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

To xeno x faktycznie było takie dobre?

Kurczę gdyby tylko był jakiś dedykowany temat o tej grze, w ktorym człowiek mógłby poczytać wrażenia.

Opublikowano
14 minut temu, ragus napisał:

Kurczę gdyby tylko był jakiś dedykowany temat o tej grze, w ktorym człowiek mógłby poczytać wrażenia.

@ragus zapodaj jakieś fajne widoki z xeno x na zachętę ;)

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Od dawna nie :) a direct jest jutro, nie pojutrze

Opublikowano

To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze.

Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka.

Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime. 

Opublikowano
59 minut temu, Basior napisał:

To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze.

Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka.

Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime. 

Nowy dzień liczy się od zawsze tak samo czyli 00:01 -_-
Znowu to samo czyli podjarka Directem, podsycona faktem, że nie miałem WiiU. Jeżeli zapowiedzą Metroida lub/i XenoX wyjdę na balkon i zatrąbię wuwuzelą ze szczęścia.
Jeżeli utrzymają tendencję dobra gra na miecha to samo.

Opublikowano

Soraja przekazała dalej tweeta?

Nowa gra Monolith fakin confirmed