Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Plusiki ile ty masz lat typie, że się plusikami jarasz Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Rayos w trybie bloodlust? Sprawa jest p o w a ż n a. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Teraz, Rayos napisał: Plusiki ile ty masz lat typie, że się plusikami jarasz Dobra mordo już nic nie mówię ok weź mnie zostaw Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 nintendowska mafia to chyba najgorsza grupa tego forum Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 14 minut temu, Figaro napisał: nintendowska mafia to chyba najgorsza grupa tego forum Tylko cudowne Nintendo i najwspanialsza na świecie konsola totalna. Jestem Nintendofagiem i jestem z tego dumny. A już miałem pytać, kiedy dajrekt, pojutrze Nintendofagi, to już pojutrze! Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) 36 minut temu, Rayos napisał: Plusiki ile ty masz lat typie, że się plusikami jarasz Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku? Edytowane 3 września 2019 przez zdrowywariat Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Będą jakieś bundle z Pokami? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Bedzie switch lite sygnowany pokemonami, ale konsola nie zawiera gry xd. A tak to nie wiadomo. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku? Wyobraź sobie, że są jeszcze tacy, co lubią wrzucać / oglądać zdjęcia fajnych wydań, kolekcjonerek, limitek i growych dupereli Sherloku. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 16 minut temu, Orzeszek napisał: Bedzie switch lite sygnowany pokemonami, ale konsola nie zawiera gry xd. A tak to nie wiadomo. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 1 godzinę temu, ragus napisał: No i okej Xenoblade Chronicles X na bank. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) 34 minuty temu, giger_andrus napisał: Wyobraź sobie, że są jeszcze tacy, co lubią wrzucać / oglądać zdjęcia fajnych wydań, kolekcjonerek, limitek i growych dupereli Sherloku. Właśnie se wyobraziłem :). Edytowane 3 września 2019 przez zdrowywariat Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Może Metroid Trylogia pod święta ewentualnie jakaś wzmianka o Shin Megami Tensei V by się przydała . Xenobladem X też bym nie pogardził gdyż nie było mi dane w nie go pograć . Ach jak ja lubię te emocje przed Directami od Nintendo Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 To xeno x faktycznie było takie dobre? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 2 minuty temu, Starh napisał: To xeno x faktycznie było takie dobre? Kurczę gdyby tylko był jakiś dedykowany temat o tej grze, w ktorym człowiek mógłby poczytać wrażenia. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 14 minut temu, ragus napisał: Kurczę gdyby tylko był jakiś dedykowany temat o tej grze, w ktorym człowiek mógłby poczytać wrażenia. @ragus zapodaj jakieś fajne widoki z xeno x na zachętę Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: Ci co się nie jarają nie chodzą do zakupów growych pochwalić się czego to nie nabyli. Wiadomo, że tam plusy hurtowo się zbiera. A Ty Rayos jak tam, bywasz we wspomnianym wątku? Od dawna nie a direct jest jutro, nie pojutrze Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze. Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka. Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 panie nintendo dla mnie poprosze pikminy i xeno x dziekuje pozdrawiam Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Godzinę temu, Rayos napisał: Od dawna nie a direct jest jutro, nie pojutrze Wiem już, coś mi się potentegowało. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 59 minut temu, Basior napisał: To zależy od kiedy liczysz nowy dzień. Ale normalnie od północy jest nowy dzień, więc direct jest pojutrze. Z tego co widać po różnych przeciekach pewnie będzie assasins creed 4, overwatch i pikmin na przyszły rok. Kurde ciekawi mnie pikmin, grałem w sumie w hey pikmin ale to była padaka. Ja poproszę nowe ip na grudzień, coś od monolith, trailer bayo 3 i trylogie metroid prime. Nowy dzień liczy się od zawsze tak samo czyli 00:01 -_- Znowu to samo czyli podjarka Directem, podsycona faktem, że nie miałem WiiU. Jeżeli zapowiedzą Metroida lub/i XenoX wyjdę na balkon i zatrąbię wuwuzelą ze szczęścia. Jeżeli utrzymają tendencję dobra gra na miecha to samo. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 IMO dzień się liczy od 00:00:00, ale mniejsza o to. Może jednak będzie coś od Monolith: Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Soraja przekazała dalej tweeta? Nowa gra Monolith fakin confirmed Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Chodzą ploty, że Retro znowu nic nie pokaże. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 15 godzin temu, ragus napisał: Soraja przekazała dalej tweeta? Nowa gra Monolith fakin confirmed Scenarzysta serii Xeno też Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi