falcon87pl 123 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma. Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 23 minuty temu, falcon87pl napisał: Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma. Przecież SN30 pro+ to koszt ~180pln u Czezkiego. Mimo to zakup ten jest bez sensu w Twoim przypadku. Nie zależy Ci na najważniejszych aspektach tego modelu. Bierz tańszy model 8BitDo albo Pro. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 (edytowane) Ori ukończone na 100%, metroidvania doskonała, nie szło się oderwać, 10/10, Ori2 day1. 16h xD Edytowane 13 października 2019 przez zdrowywariat Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW... Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?! Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 13 minut temu, falcon87pl napisał: Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW... Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?! Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :). Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 13 października 2019 Opublikowano 13 października 2019 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :). Jak się przez lata tłukło Fify, BFy i Soulsy, to później inne gry zachwycają 1 Cytuj
johnnyjonjc 1 Opublikowano 14 października 2019 Opublikowano 14 października 2019 (edytowane) Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki Edytowane 14 października 2019 przez johnnyjonjc Cytuj
Waleczne_Serce 0 Opublikowano 20 października 2019 Opublikowano 20 października 2019 W dniu 14.10.2019 o 13:36, johnnyjonjc napisał: Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki Ja zamontowałem Glass Screen Pro Premium Tempered. Wczoraj byłem na imprezie rodzinnej i dałem małemu 5 latkowi pograć. Odrazu łapy na ekranie były. Ogólnie folia robi robotę, dobrze chroni. A tak na marginesie to czy jest jakiś Golf do grania na joyconach ale bezprzewodowo ? Szukam dobrego golfa jaki polecacie ? Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 października 2019 Opublikowano 20 października 2019 Golf Story. Ale to chyba nie jest to czego szukasz Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 października 2019 Opublikowano 20 października 2019 Może w Gridzie można pojeździć Golfem, nie wiem. Ale to chyba nie jest to czego szukasz Cytuj
Waleczne_Serce 0 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 W dniu 20.10.2019 o 09:07, estel napisał: Golf Story. Ale to chyba nie jest to czego szukasz Szukałem czegoś, i jedyne co znalazłem to Sports Party, jedna z sześciu gier to Golf. Zakupiłem używaną i czekam, jutro powinna dojść w wersji z polskimi napisami. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 Starusienki tytuł z neogeo 1 Cytuj
johnnyjonjc 1 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 jeszcze nie widziałem takiej sztuki. Sam mam 2, widziałem z 10, na żadnym nie było. Spróbuj go troszkę wcisnąć palcem. Czasem to pomaga (rozlewa się co ma się rozlać). Oczywiście bez przesadnej siły. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli.Nowa rewizja 2019 czy stara? Cytuj
johnnyjonjc 1 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 27 minut temu, madhunt3r napisał: Nowa rewizja 2019 czy stara? Nowa Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 A chciałem kupować nowa, a tu kolejna rzecz poza joyconami która może być wadliwa Cytuj
grabipl 151 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza z pixelami) Cytuj
johnnyjonjc 1 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 4 minuty temu, grabipl napisał: To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza z pixelami) Ja kupiłem przez neta, ale na raty, więc nie wiem jak wygląda procedura, natomiast nie denerwuje to jakoś specjalnie Cytuj
grabipl 151 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Nigdy nie kupowałem na raty, ale szybkie googlowanko pomogło i tak, można bez problemu oddać sprzęt do 14 dni(w tym wypadku sprzedawca oddaje całą kwotę bankowi po prostu). Obym tylko ja nie dostał dryfowanka w swoich joyconach bo Zelda nie pozwala mi zostawić je w spokoju Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 (edytowane) Dryfowanie w Joyach to tylko kwestia czasu. Ja odpukać nie mam problemu a mam już na nich jakieś 400h nabite ale nie łudzę się, że je w końcu trafi ten problem. Edytowane 23 października 2019 przez MierzejX Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 u nas rekordzista oddawal juz 6 razy Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 Sorry, ale moim zdaniem po prostu jakość wykonania Switcha jest nieodpowiednia w stosunku do ceny tej konsoli. Coraz bardziej mnie to denerwuje, jak uświadamiam sobie jaki szrot wypuściło Nintendo. 1 Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 No trochę lipa właśnie z tym jest, konsola się rysuje od stacji, pady łapią luz na szynach z czasem plus te gałki Plusem jest to ,że pady można wymienić. U konkurencji pady też się zużywają co prawda nie tak szybko no ale jest różnica nowy pad a stary. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 23 października 2019 Opublikowano 23 października 2019 U mnie z dryfującym analogiem pomógł Contact Cleaner (koszt ok 10 zł). Od dwóch tygodni zero dryfu , a wcześniej pojawiało się to nagminnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi