Opublikowano 13 października 20195 l Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma.
Opublikowano 13 października 20195 l 23 minuty temu, falcon87pl napisał: Wracajac do tematu padow, jezeli nie zalezy mi na krzyzaku i customizacji, to nadal lepiej brac 8BitDo SN30 PRO+ czy po prostu wziac pro controllera do Switcha? Z tego co widzialem to 8bit kosztuje okolo 220 zl a pro 250 zl, wiec duzej roznicy nie ma. Przecież SN30 pro+ to koszt ~180pln u Czezkiego. Mimo to zakup ten jest bez sensu w Twoim przypadku. Nie zależy Ci na najważniejszych aspektach tego modelu. Bierz tańszy model 8BitDo albo Pro.
Opublikowano 13 października 20195 l Ori ukończone na 100%, metroidvania doskonała, nie szło się oderwać, 10/10, Ori2 day1. 16h xD Edytowane 13 października 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 13 października 20195 l Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW... Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?!
Opublikowano 13 października 20195 l 13 minut temu, falcon87pl napisał: Ori wygląda genialnie, ale po Dead Cells i Celeste mam chwilowo ochotę na gry w 3D Super Mario Odyssey ukończone, ale "dopiero" ~330 księżyców zebrane. Hitem jest to, że syn ~5 lat, który nie mógł ogarnąć skakania nad przepaściami w Croc's World czy klasyczym Mario, świetnie śmiga w Odyssey. Kupiłem w czw FF XV Pocket edition w promocji, żeby sprawdzić, ale coraz bardziej mi się podobają filmiki z Zelda BOTW... Czemu, czemu na tę konsolę jest tyle świetnych gier?! Kiedy człowiek ma spróbować inne buildy w Dead Cells czy poskakać jeszcze w Celeste?! Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :).
Opublikowano 13 października 20195 l 22 minuty temu, zdrowywariat napisał: Z dużych gier Zelda obowiązkowo. Pomyliłem tematy z Orim. A Tyś się obudził dopiero z graniem? Bo widzę, że wszystko nowe dla Ciebie :). Jak się przez lata tłukło Fify, BFy i Soulsy, to później inne gry zachwycają
Opublikowano 14 października 20195 l Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki Edytowane 14 października 20195 l przez johnnyjonjc
Opublikowano 20 października 20195 l W dniu 14.10.2019 o 13:36, johnnyjonjc napisał: Cześć. Zamawiam dzisiaj switcha i mam pytanko. Jaką polecacie folie/szkło na ekran, a przede wszystkim korzystacie ze "skórek" przyklejanych na tył urządzenia? Chodzi mi o to, żeby po prostu go nie porysować. Do zestawu chciałbym dorzucić jeszcze tą "skarpetkę" na docka. Z góry dzięki Ja zamontowałem Glass Screen Pro Premium Tempered. Wczoraj byłem na imprezie rodzinnej i dałem małemu 5 latkowi pograć. Odrazu łapy na ekranie były. Ogólnie folia robi robotę, dobrze chroni. A tak na marginesie to czy jest jakiś Golf do grania na joyconach ale bezprzewodowo ? Szukam dobrego golfa jaki polecacie ?
Opublikowano 20 października 20195 l Może w Gridzie można pojeździć Golfem, nie wiem. Ale to chyba nie jest to czego szukasz
Opublikowano 21 października 20195 l W dniu 20.10.2019 o 09:07, estel napisał: Golf Story. Ale to chyba nie jest to czego szukasz Szukałem czegoś, i jedyne co znalazłem to Sports Party, jedna z sześciu gier to Golf. Zakupiłem używaną i czekam, jutro powinna dojść w wersji z polskimi napisami.
Opublikowano 23 października 20195 l Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli.
Opublikowano 23 października 20195 l jeszcze nie widziałem takiej sztuki. Sam mam 2, widziałem z 10, na żadnym nie było. Spróbuj go troszkę wcisnąć palcem. Czasem to pomaga (rozlewa się co ma się rozlać). Oczywiście bez przesadnej siły.
Opublikowano 23 października 20195 l Panowie mam problem. Kupiłem ostatnio switcha . Niestety okazało się, że mam jednego bad pixela. Czy dużo egzemplarzy ma ten problem? Czy warto w ogóle wymieniać? Pytam, bo przy szeregu problemów, jakie trapią switcha, może trafić mi się jakaś inna przypadłość, albo egzemplarz z jeszcze większą ilością bad pixeli.Nowa rewizja 2019 czy stara?
Opublikowano 23 października 20195 l 27 minut temu, madhunt3r napisał: Nowa rewizja 2019 czy stara? Nowa
Opublikowano 23 października 20195 l A chciałem kupować nowa, a tu kolejna rzecz poza joyconami która może być wadliwa
Opublikowano 23 października 20195 l To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza z pixelami)
Opublikowano 23 października 20195 l 4 minuty temu, grabipl napisał: To kup przez neta i jak Ci coś nie będzie dynglać to odeślesz. Nie wyolbrzymiajmy % wadliwych egzemplarzy(zwłaszcza z pixelami) Ja kupiłem przez neta, ale na raty, więc nie wiem jak wygląda procedura, natomiast nie denerwuje to jakoś specjalnie
Opublikowano 23 października 20195 l Nigdy nie kupowałem na raty, ale szybkie googlowanko pomogło i tak, można bez problemu oddać sprzęt do 14 dni(w tym wypadku sprzedawca oddaje całą kwotę bankowi po prostu). Obym tylko ja nie dostał dryfowanka w swoich joyconach bo Zelda nie pozwala mi zostawić je w spokoju
Opublikowano 23 października 20195 l Dryfowanie w Joyach to tylko kwestia czasu. Ja odpukać nie mam problemu a mam już na nich jakieś 400h nabite ale nie łudzę się, że je w końcu trafi ten problem. Edytowane 23 października 20195 l przez MierzejX
Opublikowano 23 października 20195 l Sorry, ale moim zdaniem po prostu jakość wykonania Switcha jest nieodpowiednia w stosunku do ceny tej konsoli. Coraz bardziej mnie to denerwuje, jak uświadamiam sobie jaki szrot wypuściło Nintendo.
Opublikowano 23 października 20195 l No trochę lipa właśnie z tym jest, konsola się rysuje od stacji, pady łapią luz na szynach z czasem plus te gałki Plusem jest to ,że pady można wymienić. U konkurencji pady też się zużywają co prawda nie tak szybko no ale jest różnica nowy pad a stary.
Opublikowano 23 października 20195 l U mnie z dryfującym analogiem pomógł Contact Cleaner (koszt ok 10 zł). Od dwóch tygodni zero dryfu , a wcześniej pojawiało się to nagminnie.