Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@_Forum_

Jak pasuje Ci lite i wiesz że będziesz grał głównie w trybie przenośnym to świetny wybór. Forumowi spece z tego działu prawdopodobnie nie mieli nawet wersji Lite w rękach.

Zresztą co za desperat chciałby oglądać gry ze switcha na dużym TV :yao:

Opublikowano

Prawda chociaz na TV z Pro Controllerem w rekach gra sie swietnie. Wydaje mi sie ze Lite sprawdzi mi sie rewelacyjnie przez mniejsza wage, od grania na normalnym Switchu rece mnie bolaly po jakims czasie a co do ekranu to w tej rozdzielczosci przez mniejszy rozmiar moze byc nawet lepiej. Poza tym ciesze sie ze mam tyle gier w cyfrze, karty 128 i 64 GB cale juz zawalone i nie mam miejsca na kilka innych gier

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

@_Forum_

Jak pasuje Ci lite i wiesz że będziesz grał głównie w trybie przenośnym to świetny wybór. Forumowi spece z tego działu prawdopodobnie nie mieli nawet wersji Lite w rękach.

Zresztą co za desperat chciałby oglądać gry ze switcha na dużym TV :yao:

A ty masz którego? 

Opublikowano

Dla mnie za duży trade-in ten lite. Grałem krótko na nim ale waga mi nie przeszkadza, gram na GPD Win 2 który jest 1.8x cieższy. Natomiast brak wibracji i żyroskopu to jednak spory minus. Wielkość konsoli też nie jest bardzo różna, 5.5 vs 6.2 przy ramkach jak pasy startowe dla samolotów. Dlatego wg. mnie nie warto się pchać w to, musiałby być duuuużo tańszy a aż takiej różnicy nie ma.

Liczyłem na coś w formacie DS/3DS jak zapowiadali lite. To byłby dla mnie day1. Teraz ani Lite ani zwykły nie wchodzą do kieszeni.

Opublikowano

Ja zawsze mam jakąś torbę, bo mam iPada zawsze ze sobą, portfel, scyzoryk plus jakieś chusteczki, ładowarki, słuchawki - no nie ma szans iść gdziekolwiek bez torby. Chyba, że gdzieś na chwilę, ale wtedy i na telefonie w Ace Attorney można zabić te kilka minut :)

Opublikowano

Nie wiem już, w którym dziale zadać pytanie, więc zrobię to tutaj. 

Poszukuje jakiegoś fajnego coopa dla 2ch osób. 

Kumpel 2 dni temu kupić Switcha i prócz Stardew Valley (w które gramy w coopie), chcielibyśmy zagrać w coś, co jest bardziej nastawione na walkę i przy okazji daje swobodę eksploracji itp. 

Stąd pytanko, warto zainwestować się grą Portal Knights? Obecnie na promocji - 30%.