funditto 657 Opublikowano 15 czerwca 2020 Opublikowano 15 czerwca 2020 Koło setki gier to grubo. Właśnie sprawdziłem i ja grałem na Switchu jak dotąd w 39 gier co i tak jest moim zdaniem bardzo dobrym wynikiem. Średnio wychodzi mi jedna gra na miesiąc posiadania konsoli. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 czerwca 2020 Opublikowano 15 czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Gromit napisał: Koło setki? Na Switcha? A mógłbyś wymienić? 10 masz u góry. Nie chce mi się wszystkich wymieniać, bo połowy to nawet tytułów nie pamiętam, ale było tego trochę, oczywiście strzeliłem, więc może się okazać, że trochę mniej. I miałem na myśli pomniejsze gry, bo nie wnikam co jest indykiem, a co nie: Shovel Knight Steamworld Dig2 Baba Is You SMB Yoku's Island Express Golf Story Thimbleweed Park Enter the Gungeon Katana ZERO Hollow Knight Axiom Verge Bastion Downwell Ikaruga Velocity 2X Iconoclast The Messenger Transistor Thumper Isaac Snipperclips Lumines Remastered Olliolli 1&2 Gris Splasher Super One More Jump Teslagrad Worms Rogue Legacy This War of Mine GoNNER Bleed 1&2 Dandara Później zrobię update listy, bo jestem w pracy, ponad 50 na bank się znajdzie, plus około 20 dem, bo jeśli indyk miał dostępne demo to sprawdzałem demo, jak choćby demo Cadence of Hyrule, Slime-san, czy tego rogalika na B? Zapomniałem polecić jeszcze Mark of the Ninja Remastered i Machinarium. edit: wiem co sobie pomyślałeś, jak to, przecież ja wszystko sprawdzam, a nie uzbiera się tyle. W takim razie radzę sobie zrobić listę ;). Edytowane 15 czerwca 2020 przez zdrowywariat Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 16 czerwca 2020 Opublikowano 16 czerwca 2020 Pomyślałem sobie "ograł pewnie z 60 gierek z czego 40 pobieżnie", dużo się nie pomyliłem XD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2020 Opublikowano 16 czerwca 2020 2 godziny temu, Gromit napisał: Pomyślałem sobie "ograł pewnie z 60 gierek z czego 40 pobieżnie", dużo się nie pomyliłem XD Myślę, że z 80 się uzbiera, bo mam jeszcze kilka w głowie, tylko muszę sobie tytuły przypomnieć. I co to znaczy pobieżnie? Wszystko trzeba przechodzić, nawet jak się nie podoba? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 19 czerwca 2020 Opublikowano 19 czerwca 2020 Chce dolaczyc swoje konto do Switcha mojego nowego ziomka bo nie ma prawie żadnych gier do lokalnego multi. Nie znam go za dobrze, jak mogę zabezpieczyć moje konto przed tym żeby nie mial do niego dostępu i tak samo do mojej karty? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 19 czerwca 2020 Opublikowano 19 czerwca 2020 Trochę się dzieje ostatnio w światku growym, a co tam u nintendo? Chyba już zdechło co? Jakieś bomby nadchodzą? Nowa konsola? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 czerwca 2020 Opublikowano 21 czerwca 2020 (edytowane) Apex Legends is coming to Nintendo Switch, stay tuned for details! Cytat z nowosci na Switchu, a podobno mialo nie wyjsc na ta konsole. Ja teraz po przypomnieniu sobie jaka byla reakcja niektorych uzytkownikow kiedy liczylem ze wyjdzie a oni ze mnie krecili beke: Hahahahahahahaha XD Edytowane 21 czerwca 2020 przez _Forum_ Cytuj
aph 155 Opublikowano 22 czerwca 2020 Opublikowano 22 czerwca 2020 Ja wale, odpalilem a tam pokaz JEDNEGO zawodnika xd Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 22 czerwca 2020 Opublikowano 22 czerwca 2020 6 godzin temu, aph napisał: Ja wale, odpalilem a tam pokaz JEDNEGO zawodnika xd A ilu byś chciał? Przecież tak to do tej pory wyglądało. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Dwaj insiderzy: Nate Drake i KeliosFR mocno sugerują, że 20 lipca będzie Nintendo Direct z kilkoma nowymi grami od BigN 1 1 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 10 minut temu, funditto napisał: Dwaj insiderzy: Nate Drake i KeliosFR mocno sugerują, że 20 lipca będzie Nintendo Direct z kilkoma nowymi grami od BigN Oby. Bo w sumie po PM wystrzelają się z datowanych exów. Cytuj
aph 155 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 No zobaczymy. Najwyższa pora, w dodatku N musi odpowiedzieć na działania konkurencji, choć Switch sie swietnie sprzedaje. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 No właśnie problem w tym, że Nintendo nic nie musi... Cytuj
Ukukuki 6 934 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Oj tam Nintendo po Wii U ma jednak świadomość ,że ich logo nie znaczy aż tyle ile myśleli. Teraz będą się przykładać bo mają już tylko jedną konsolę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Ludzie też nie muszą, sami ładują im złoto do wora za dupne gierki na eshopie. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Nawet tak nie mówcie. Teraz jak kupiłem Switcha to chce być bombardowany nowymi grami. Także szykować kolejne Mariany, nowe BOTW (a i remake'i poprzednich Zeld chętnie nadrobię), Metroida, Bayonettę 3 i cokolwiek jeszcze mają w zanadrzu. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Mario, Metroid, Bayonetta, Zelda i inne gry pewnie pokaza. Moze bedzie jakis fajny boom w stylu 3 konsol N z poprzednich generacji w emu jak z NES/SNESem zeby zacmic nowe konsole konkurencji ew Switch 2. Mocno licze na to ze cos dobrego bedzie wydane w eShopie od razu po Directcie Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Nie obrazilbym sie na GBA w ramach usługi online, bo do tej pory troche w kulki z tym lecą. W ogóle nie rozumiem czemu jest taki problem żeby pograć legalnie w gry z Advancea, na Wii U chyba był emulator, ale już na 3DSie olai sprawe nie wiedzieć czemu, dlatego po cichu liczę że kolejnym systemem w Online bedzie wlasnie GBA. Generalnie po takiej przerwie jest bardzo wysoko zawieszona poprzeczka oczekiwań co do nowego Directa. Mi osobiście wystarczy sam fakt że sie w koncu pojawi. Jestem mega fanem tych prezentacji, to takie moje małe święto, wiec nawet jak nic wielkiego nie zapowiedzą i tak będę zadowolony, ale reszta fanow pewnie ich zje jesli nie bedzie czegos pokroju nowej Zeldy albo Metroida i myślę że Nintendo jest tego świadome. Poza tym wychodzi PS5 i XBSX więc muszą dać o sobie znać jakimś mocniejszym akcentem żeby nie zostać z tyłu na święta. Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 No ja się obawiam, że będzie kolekcja starych Mario 3D (ależ wejdzie Galaxy ) i Pikmin 3. Do tego BD2 i prawie, że można rok zamykać. No i DLC do poków, Smash itp. Po ich problemach COVIDowych ten rok będzie suchy. A i może Metroid 2D plotkowany, ale wolałbym MPT. Ale może coś na przyszły pokażą konkretniejszego i w końcu kilka gier dawno zapowiedzianych typu BOTW2, MP4, Bayo3 i SMT5 w końcu otrzyma chociaż rok wydania i trailerek. W ogóle widać, że Sony i MS robią ostatnio spoko eventy, ale IMO ten sposób skondensowania i prezentacji, który robi Niny IMO najlepszy. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) Ja mocnoo czekam na hollow knight silksong i botw2. Mario Galaxy czy 3d world też bym pograł bo nie grałem w oryginały. Edytowane 8 lipca 2020 przez creatinfreak Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Liczę też na coś o czym świat nie słyszał, tak jak wcześniej niektóre gry Nintendo zapowiedziało trzy miechy przez premierą. Na coś w moim guście :). Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 (edytowane) Ja też, bo jeśli do końca roku mam zagrać tylko w Paper Mario, Sports Story, plotkowaną kolekcję 3D Mario i drugie DLC do Pokemon Sword to za dużo się nie nagram.. Tak jak voi tekku czekam też na dodanie GBA do NSO. Dadzą mi Minish Cap, Mario & Luigi: SS, Advance Wars, Metroid: Zero Mission albo najlepiej Pokemon FR/LG to może przestanę narzekać. Edytowane 8 lipca 2020 przez funditto 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 8 godzin temu, voi tekku napisał: na Wii U chyba był emulator, ale już na 3DSie olai sprawe nie wiedzieć czemu, Z punktu widzenia N 3ds nie był robiony z myślą o odpalaniu gier z GBA. W grę mogła wejść tylko symulacja, dlatego też gierki w które mogli zagrać posiadacze ambasadorskich egzemplarzy co prawda pograli w Minish Cap ale bez wielu funkcji jak sleep mode czy dostęp do menu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Też bym chętnie te ponoć dwa najlepsze Metroidy 2D na Advance ograł i z chęcią sprawdził dwie części kultowego Advance Wars :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi