Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja jakoś nie wierzę, że będzie coś mega na ten rok poza plotkowanymi porto-remasterami. Czyli pewnie Mario 3D i 3D world, NMH1, Skyward Sword. Do tego BD2 i NMH3 jak nie przesunęli. Za to pewnie reszta wejdzie w 2021, bo to już pora pokazać coś na przyszły rok.

Trailerek BOTW2 i H1 2021 mniam.

Opublikowano (edytowane)

15 minut temu, _Forum_ napisał:

Wierze w MP4, BotW i Bayo 3 z dobrym multi. Poza tym mysle ze Nintendo ma cos jeszcze w zanadrzu na premiere next genow. Np MPT dostepne w dniu Directa

Zejdź na ziemię.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Ja jako posiadacz WiiU też chętnie wezmę porty z tej konsoli, bo gier na WiiU za duzo nie mam, a te które miałem strasznie mnie męczyły na padlecie. 

Btw łudzę się że Mario Collection to nie będzie jakieś prostackie troche lepsze tekstury i yolo. Ale znając Niny może tak być.

Opublikowano

MPT bym zagrał, ale nie wiadomo czy to wyjdzie w ogóle

Wg Imrana Khana, byłego pracownika Game Informer, MPT było gotowe w 2019, ale czy jest on wiarygodnym źródłem trudno powiedzieć

Galaxy 2 jeszcze by się przydało w tej kolekcji jak dają już jedynkę

Mario 64 oraz Sunshine nie grałem, ale przyjmę z otwartymi ramionami

Skyward Sword HD też nie grałem (jedyna, która mnie ominęła oprócz jakichś wynalazków typu Link's Crossbow Training), ale być może puszą w 2021, bo wtedy wypada rocznica Zeldy

Opublikowano (edytowane)

Myślicie, że zapowiedzą na tym najblizszym directcie?

No i jeśli to ma wyjść na początku 2021, to pewnie już z jakąś gra wykorzystująca jego moc. Może nowa Zelda (jak w przypadku Majora's Mask)? Nie no, za wcześnie. 

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Myślę, że najwcześniej zapowiedzą blisko końca roku.

Chcą żeby im się na święta sprzedało to co mają teraz.

Btw na switcha wychodzi też:

Grałem w rotk chyba na psxie ostatnio i średnio pamiętam.

Opublikowano

Jeżeli to prawda z tym switchem pro to zayebiście się cieszę że kupiłem litea za niewielką kasę i się nie wyebałem w szajs jakim jest zwyklak. Lite sobie zostawię, a obok niego stanie PRO mam nadzieję że bez takich wad jak do tej pory.

Opublikowano

A nie było tak z 3dsem?

Najpierw zwykły, potem 2d (pozbawiony jednej istotnej funkcjonalności), potem new 3ds. Wersje XL jeszcze w tym.

New miał megaaa lepsze 3d, lepszą baterię, usprawnienia co do szybkości/procka (klatkaż, ładowanie), jednego exa.

Tu bedzie mam nadzieję podobnie bedzie.

I premiera botw2 też early 2021 razem ze specjalną wersją pro. :banderas:

Ale pewnie nie.