ogqozo 6 541 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Arcydzieło wygody, estetyki i designu, który zadowala hardkorowców oraz nie jest skomplikowany dla casuali. Granie w gry od marca będzie 1000x lepsze. Edytowane 20 października 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Dwa Mariany (Kart i platformówka) Skyrim, Splatoon...wygląda ciekawie, nie powiem, ale ciekaw jestem ile starczą baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Czyżby nowy Mario Kart: Bo w 8 nie ma miejsca na dwa powerupy. tak, to nowy mario kart, pomijajac 2 itemy - boo nie bylo w MK8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Wygląda trochę jak tors z rękami. Ja tam czekam na jakieś gry, bo ten Mario no fajny, ale tylko to mnie grzeje. I dużo różnych części, pewnie znając Nintendo będą osobno do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 OK NX mnie za(pipi)ał. Tylko ta odległa data premiery ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Widzialem, ze tak bedzie. Spelnienie marzen, grasz w domu a potem w podrozy. Oby tylko bateria byla na te 5h chociaz. Kupuje z miejsca, wypasiony zestaw z pokrowcem :8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 NINTENDO SWITCH IT OFF xD już widze te memy no ale wlaić nazwe niby tyle opcji konfiguracji może sie komuś przydać, oby to działało tak jak ma a nie ledwo. osobiście mało mnie obchodzą te przenośne konfiguracje bo i tak głównie gram w domu więc pewnie bedę grał na TV 95% czasu co mnie lekko smuci to że pokazali głównie obesranego skyrima i tą farbowaną strzelanke z WIIU - nie mogli by pokazać jakiejś nowej ładniejszej gry? to może świadczyć że moc jest jednak mniejsza niż byśmy chcieli. mimo tych obaw wygląda to całkiem ładnie, napewno lepiej niż pixele w 3DS no a dla mnie najważniejsze są gry więc jeśli będzie to jedyna konsola N to jak już mowiłem wiele razy - muszą na nią zrobić pokemony i monster huntera a to oznacza że obie te gry mogą sie w końcu doczekać konkretnego skoku jeśli chodzi o jakość grafiki, to mnie cieszy. czy sie jaram? średnio, ale jak wyjdzie porządny MH i pokemon to nie będę miał wyboru i kupie. może nawet z mniejszym obrzydzeniem niż kupowałem 3DSa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Design ujdzie ale te mini pady to porażka. W cholerę niewygodne będą i co najwyżej nadadzą się do jakichś popierdółek.Pół biedy,że pokazali też normalny więc potencjalni posiadacze nie będą zmuszeni do katowania się tą drobnicą. Teraz tylko czekać na pierwsze pokazy z gier i to jak się będzie sprawdzać i działać to granie w trybie handheld/tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Jest mala nadzieja na sensowne wsparcie developerow 3rd party i wydawcow [from software, ea, activision, ubi, square enix...] Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Jak dla mnie - bomba. Jakby w tej chwili Vita pozwała na branie gry ze sobą (a nie qwa stream) to byłoby zayebiście. Mogłaby być nawet jakaś gorsza rozdziałka. Czekam jeszcze na urządzenie przenośne na którym w miarę będą gry PC chodzić (na razie nic ciekawego nie ma) żeby Steama ze sobą zabierać i jestem sprzedany. Tutaj chyba na premierę łyknę. Pad złożony wygląda jak balon od XboX 360 ale co z tego? Można grać na 2 częściach gdzieś tam, ostatnio w Anglii byłem, mógłbym z siostry żony dzieciakami grać w Karta - dla mnie BOMBA! Biorę do knajpy i gramy w Karty na JEDNEJ konsoli, to samo w sobie jest dla mnie warte kupienia tego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 no i jest L1,L2, R1, R2 - tez fajna sprawa ciekaw jestem co bedzie w zestawie - na bank ten prawilny pad do kupienia osobno, pewnie ten udawany pad do nakladania bokow raczej tez jaram sie wam powiem Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) -snip- Bansai mnie ubiegł Edytowane 20 października 2016 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Troche sie jaram Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Te Joy-Cony to rozmiarem chyba dla 5 latka. Edytowane 20 października 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Fajnie że pokazali odrazu normalnego pada, więc w sumie są dwie sensowne konfiguracje - przenośna do wyra i pad plus stacja dokująca jak gry na TV. Skyrim, Zelda, Mario 64 w domu i On The Go? Jeszcze jak. Edytowane 20 października 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Bez pro controllera nawet nie podchodze, ten smieszny padzik wydaje sie spoko tylko w trybie 'handheld'. Jest Zelda, poprosze jeszcze Monster Huntera i biore day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Trzeba będzie dokupić "normalnego" pada. Nie widzi mi się to coś rozkładane na godziny stacjonarnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Błagam niech to ma normalne multiplatformy tym razem, żeby to nie skończyło jak Wii i Wii U, czyli dostawka do "normalnych" konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Za(pipi)iste Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 no fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Bez pro controllera nawet nie podchodze, ten smieszny padzik wydaje sie spoko tylko w trybie 'handheld'. Jest Zelda, poprosze jeszcze Monster Huntera i biore day one. Wpis, tylko nowego MH mi brakowało albo chociaż jakiś remaster z 3dsa. Mam nadzieję że portuja już też Stories Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Nintendo also announced support from the following companies for the platform: 505 Games Activision Publishing, Inc. Arc System Works Co., Ltd. Atlus Co., Ltd. Audiokinetic Inc. Autodesk, Inc. Bandai Namco Entertainment Inc. Bethesda Capcom Co., Ltd. Codemasters CRI Middleware Co., Ltd. DeNA Co., Ltd. Electronic Arts Epic Games Inc. Firelight Technologies FromSoftware, Inc. Frozenbyte GameTrust Grasshopper Manufacture, Inc. Gungho Online Entertainment, Inc. Hamster Corporation Havok Inti Creates Co., Ltd. Koei Tecmo Games Co., Ltd. Konami Digital Entertainment Co., Ltd. Level-5 Inc. Marvelous Inc. Maximum Games, LLC Nippon Ichi Software, Inc. Parity Bit Inc. PlatinumGames Inc. RAD Game Tools, Inc. RecoChoku Co.,Ltd. Sega Games Co., Ltd. Silicon Studio Corporation Spike Chunsoft Co., Ltd. Square Enix Co., Ltd. Starbreeze Studios Take-Two Interactive Software, Inc. Telltale Games THQ Nordic Tokyo RPG Factory Co., Ltd. TT Games Ubisoft Ubitus Inc. Unity Technologies, Inc. Warner Bros. Interactive Entertainment Web Technology Corp. Edytowane 20 października 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 ale to jest faaaaajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Ciekawe czy Pro Controllery z WiiU będą kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi