funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Ciągle to samo marudzenie, a ja już po grach z pierwszego kwartału widzę, że będzie to kolejny rok, w którym będę najwięcej grać na Switchu. 3 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 1 godzinę temu, funditto napisał: Ciągle to samo marudzenie, a ja już po grach z pierwszego kwartału widzę, że będzie to kolejny rok, w którym będę najwięcej grać na Switchu. Ale to dla beki piszesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Czekaj co 2021 a ludzie dopiero sie kapują ze nintendo od 2006 stawia glownie na casuali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) 6 hours ago, roivas said: Ale co tu moderować, jak kolega ma rację, na ten moment tylko ten wątek żyje jako tako bo te od osobnych gierek jakoś niespecjalnie, bo nie ma za bardzo o czym pisać;) Bo kazdy gra Panowie, jak oceniacie szanse na jakies gierki z okazji rocznicy miedzy innymi Zeldy i Metroida w tym roku? Jest jeszcze Donkey Kong i Pokemony, to moze byc powod dla ktorego nie ujawniaja zbyt wiele bo pracuja nad czyms z klasykow? Edytowane 10 lutego 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 W sumie jak ktoś miał WiiU wcześniej to trochę Switch może zawodzić ciągłymi portami. Dla mnie platforma ok ale tylko do exów. Resztę mam taniej i lepiej na innych platformach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 No są różne gusta. Nic wielkiego. Dla mnie np. nadal BOTW to jest gra generacji. Najlepsza Zelda ever a trochę grałem. Mobilność dla mnie zawsze robiła, no może teraz trochę mniej. I ostatnie lata to chyba na Switchu najwięcej grałem. Ale ostatni rok poza Animal Crossing był bardzo słaby, chociaż i tak miałbym w co grać jakbym się uparł, ale po prostu co innego na innych konsolach mnie bawiło. ALE IMO ten rok na razie i ploteczkowo zapowiada się mega. Sam sequel BOTW da radę. Z drugiej strony mam wrażenie wypalenia gracza u kazuyoshiego. Może to mylne przeświadczenie, ale pamiętam takie czasy (jakoś padło na czas x360), że żadna gra mnie nie cieszyła. A nie były to gry złe. Ba po latach uważam, że były świetne, tylko miałem przesyt, inny gust, przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Pierwsze 4 miesiące roku na switchu: 1. Mario 3d Land 2. Bravely Default 2 3. Monster Hunter Rise 4. Pokemon Snap Pierwsze 4 m-ce roku u Sony i Microsoft: 1. XD " Na nintendo nie ma w co grać bo nie ma chodzonek, open worldow i szczelanin" Jebać was podgracze. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Ja na swoim Switchu ostatni raz grałem chyba ze 2 lata temu, ale na pewno odkurzę konsole na nowego monsterka. Niestety, ale często gorszy performance (skutek słabego hardware'u) gierek na Switcha oznacza, że wolę te tytuły ograć gdzie indziej, a jeżeli chodzi o exy to długo była posucha. No i nie jestem też fanem gierek Nintendo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 @estelCo zostaje do grania na switchu jak się wywali multiplatformy i exy od nintendo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 @Jeez_PS przeczytałeś to co napisałeś xD? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 3 minuty temu, Jeez_PS napisał: @estelCo zostaje do grania na switchu jak się wywali multiplatformy i exy od nintendo? No niezłe to jest trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) Dobrze napisał. Estel nie lubi exów od Nintendo a multiplatformy ogrywa na innych sprzętach. Switcha kupił bo moda była na Nintendo ale nie przeszkodzi mu to w obrzuceniu gównem najlepszej konsoli na świecie. Edytowane 10 lutego 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) Estel pisze że switch słaby bo nie ma w co grać bo nie lubi słabo działających na nim multiplatform i exów - to pytam co zostaje. Edytowane 10 lutego 2021 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Chyba zostają Mu tylko exy nie od Nintendo. Jak grał ostatnio dwa lata temu to może w Octopath Traveler albo Bayonetta 2, ale spokojnie - w tym roku będzie kilka exów nie od Nintendo: Bravely Default 2, Monster Hunter Rise, remake Ghosts’n Goblins, No More Heroes 3 i Shin Megami Tensei V. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 35 minut temu, devilbot napisał: Pierwsze 4 miesiące roku na switchu: 1. Mario 3d Land 2. Bravely Default 2 3. Monster Hunter Rise 4. Pokemon Snap Cooo? No dobra Monster Hunter Rise (prawie na bank) i Bravely Default (może) będzie spoko, ale Pokemon Snap to będzie gra na 5-6 maks. Mario 3D Land? No bez jaj, po co to liczyć jako nową grę? xD A snap mi tylko przypomina, że można na Switchu zagrać w najgorsze Pokemony jakie kiedykolwiek wyszły, to też miłe. 42 minuty temu, devilbot napisał: Pierwsze 4 m-ce roku u Sony i Microsoft: 1. XD No przecież się nie będę cieszył, że ktoś ma gorzej. Kuźwa czyli to Wasza wina, że nie ma Pikmina 4, Mario Karta 9 itd, Virtual Console itd. Pewnie piszecie listy do Nintendo, że niczego już Wam nie potrzeba i jesteście w siódmym niebie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) @roivas No to widzisz nawet ty wybrałeś 2 exy dla siebie. Na "dużych" konsolach nie mają takiego luxusu. Edytowane 10 lutego 2021 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Teraz, devilbot napisał: @roivas No to widzisz nawet ty wybrałeś 2 exy a siebie. Na "dużych" konsolach nie mają takiego luxusu. Akurat Monster Hunter Rise mnie bardzo cieszy ale w resztę nie wierze, najmniej w No More Heroes, niespecjalnie w Shin Megami Tensei wymęczone. Naprawdę nie jest dobrym punktem odniesienia plastik z kilka koła który wydali bo wydali - tego to juz nawet nie ma co komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 UWAGA. Nie każda gra exluzywna na Nintendo musi być w waszym guście. Będą też takie które wam nie podejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) 12 minut temu, devilbot napisał: UWAGA. Nie każda gra exluzywna na Nintendo musi być w waszym guście. Będą też takie które wam nie podejdą. Zdaję sobie z tego sprawę;) Ale wolałbym, żeby było tak z 3x więcej podchodzących, bo jest tego za mało w porównaniu nawet do wcześniejszych konsol. Żeby było mniej gier wartych 20zł a sprzedawanych po 200zł typu zrobiony odp(...) Kirby i Yoshi, mniej mega rozczarowań typu Paper Mario i...trochę nowych rzeczy, zamiast Mario Karta, Pikminów i 3D Landa. Coś chyba jest na rzeczy, że wszyscy kminili przed premiera Super Smasha czy to nie taki Splatoon 1,5 czy Deluxe coś tam. Dobra już mi się nie chce smęcić, co miałem powiedzieć to powiedziałem. I tak wiecie w głębi serca, że mam rację;) Edytowane 10 lutego 2021 przez roivas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Już drugi raz czytam tu o słabym Kirbym na switcha. Nie wytrzymam kurwa. Kirby jest zajebisty ma masę kontentu i żaden pseudo recenzent nie odkrył nawet 1/10 zawartości tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) 18 minut temu, devilbot napisał: Już drugi raz czytam tu o słabym Kirbym na switcha. Nie wytrzymam kurwa. Kirby jest zajebisty ma masę kontentu i żaden pseudo recenzent nie odkrył nawet 1/10 zawartości tej gry. No nie powiesz chyba, że to gra na poziomie Triple Deluxe czy Epic Yarn. Pograłem 3h i miałem dosyć, nie mam 5 lat. Jakby to było ładne albo pomysłowe to bym przymknął oko, ale nie było. Było tam to co zwykle, bez żadnego fajnego pomysłu. Graficznie było tak samo słabe jak święcąca się jak psu jaja Zelda Links Awakening:F Jaką można mieć motywację do grania w bezfabularnego samograja który nie zachwyca graficznie? Nawet we czwórkę się nie dało w to grac, może nawet jeszcze gorzej niż przezywać ten cukrowy koszmar w samotności xD Edytowane 10 lutego 2021 przez roivas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Nie podoba ci się Kirby rozumiem. Faktycznie jest to gra skierowana dla młodszych ale każdy niezależnie od wieku może się świetnie z nią bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 3 minuty temu, devilbot napisał: Nie podoba ci się Kirby rozumiem. Faktycznie jest to gra skierowana dla młodszych ale każdy niezależnie od wieku może się świetnie z nią bawić. Ja mam jakąś słabość do Kirbiego, sam nie wiem dlaczego. I przepraszam, ale ja się bawiłem świetnie. Mimo, że prosta w sumie i zero nowości. 10 minut temu, roivas napisał: Jaką można mieć motywację do grania w bezfabularnego samograja który nie zachwyca graficznie? Bo się fajnie gra? Bo się cziluje przy tym? Nie każda gra jest dla każdego, tyle. Kirby >>> Yoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Panowie, to nie byl przypadkiem bait randoma? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Hahaha dobrze się bawił z Kirby. Przecież to jest łatwe i nie można umrzeć i różowe do tego o cie chuj RÓŻOWE więc wiecie co to znaczy. Prawdziwy gracz przeżywa dorosłą realistyczną historię w TLOU 2 a nie lata nadmuchanym różowym czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi