Gość Orzeszek Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Raczej nie. Nie rozpatrywałbym zakupu nintendo przy takich tytulach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 To jest jeden zasadniczy minus którego nie mają XOne i PS4 - to jest architektura ARM (Tegra) a inne konsole obecnie są na x86_64. Minus jest taki, że więcej pracy będą porty wymagać. Plus taki, że jednak mniej niż przy jakiekolwiek architekturze wymyślonej na potrzeby danej konsoli (patrz PS3). Pożyjemy, zobaczymy. jak tylko pojawialy sie jakeis przecieki i informacje od developerow, to sobie bardzo chwalili proces portowania gier na Switcha - zawsze pojawiala sie informacja ze jest to bajecznie proste Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 rozumiem jak ktos psioczy ze w trybie stacjonarnym to bez szalu bo moc pewnie slabsza niz zwykle ps4 choc i tak wstydu nie przynosi ale kurcze w trybie handhelnd na malym ekraniku - jezus maria, vita do dzis ma sliczne gierki, a ta nx bedzie kilkanascie razy mocniejszy od niej, do tego pelne wsparcie nintendo bo to bedzie ich jedyny system i daj boze 3rd party jedyne watpliwosci mam co do wagi, zywotnosci baterii i rozmiarow jako handheld by bylo to grywalne jak sie bedzie lezec w lozeczku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Ficuś prawdę mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 jak sie bedzie lezec w lozeczku S Z TY W N I U T K O sie bedzie sprawowac, padlet do wii u jest mega wygodny do grania w lozku, a co dopiero to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) JESTEM KU.RVA KUPIONY! Biore w premierę. Ten marian, ten nowy Double Dash (a jednak to chyba MK8 na sterydach) Edytowane 20 października 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Pytanko, jako że nigdy nie miałem styczności z Nintendo to czy na ich nowej konsoli będzie można grać w gry typu Fifa 17, NBA 2K17, Watch Dogs 2, BF1? I czy gry graficznie będą na takim samym poziomie jak na XO czy PS4? Mając całą historię za sobą można zdecydowanie powiedzieć, że NIEKTÓRE. Jak wiele, to zobaczymy. A czy FIFA 17 będzie wyglądać jak na PS4... raczej podobnie. Robienie na nową konsolę jest znane jako trudne, więc można się spodziewać, że będzie gorzej niż na PS4 pod pewnymi względami. Edytowane 20 października 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Gdybym wiedział, że tak to bedzie działać, wstrzymałbym sie z kupnem Shielda Ależ to musi być wciągające na domowkach - jak wszyscy grają na tych małych padach w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 225 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Pytanko, jako że nigdy nie miałem styczności z Nintendo to czy na ich nowej konsoli będzie można grać w gry typu Fifa 17, NBA 2K17, Watch Dogs 2, BF1? I czy gry graficznie będą na takim samym poziomie jak na XO czy PS4? Mając całą historię za sobą można zdecydowanie powiedzieć, że NIEKTÓRE. Jak wiele, to zobaczymy. A czy FIFA 17 będzie wyglądać jak na PS4... raczej podobnie. Robienie na nową konsolę jest znane jako trudne, więc można się spodziewać, że będzie gorzej niż na PS4 pod pewnymi względami. No na zwiastunie jest NBA 2K17 i w bardzo dobrej grafice Dlatego lepiej wiedzieć czy ta konsola ma sens dla gier flagowych z XO i PS4 czy raczej to będą gry typu Mario itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 na premiere pewnie jest spora szansa na flagowe gierki z xo i ps4 ale im dalej w las tym gorzej, z reguly patrzac na poprzednie sprzety niny po 1-2 latach zapal devow zachodnich malal dramatycznie raczej nastawiaj sie na gierki niny i japonszczyzne, a gierki z xo i ps4 traktuj jako dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 O jezu Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Boom jest. Hype strzelił w sufit. Co z tego jak to Switch to bedzie dokładnie taka sama ciekawostka jak PSVita, czy WiiU. Fajnie to wyglada, ale casuali to nie przyciągnie a wyjadacze zostaną przy "dużych" konsolach. Pomysł mi się podoba, ale nie wierzę w jego powodzenie. Za mało osób zainwestuje. Poza tym, to co pokazali na tym zwiastunie, to jest ich bardzo utopijna wizja. Widziałem raptem pare osób, które by wychodząc gdzieś w konkretnym celu (mecz koszykówki, impreza, grill) zabierały ze sobą konsole przenośne. Samolot - ok. Potem pokazują e-sport. Hardkor grający na śmiesznych "pół-padach". Mocno wątpliwa wizja targetu. Ktoś kto gra zawodowo gra na najwygodniejszych kontrolerach. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) O jezu Jak to wygląda, jak to się rusza! Edytowane 20 października 2016 przez blakuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Po zobaczeniu przebrzydlego PRO-siaka to SWITCH teraz wyglada jak sliczna dziewica majaca ochote na pierwszy raz. Mam nadzieje ze potwierdza brak blokady regionalnej i pare dobrych gierek dadza na start i biore na premiere czkejac w kolejce do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Sprzęt nawet ciekawy, reklamy Nintendo potafi robić. Na premiere nie wezme na bank, majac w pamieci sytuacje z WiiU i 3ds. Chyba ze dadza nextgenowe Monster Hunter albo nowa generacje Pokemonow. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Nowy Marian, Zeldunia i jeszcze do tego <heavy breathing> Metroid. Łooooooo dżizas, ale wtedy by to było dobre. Stacja dokująca > obraz i gameplay 3d w Metroidzie, przenośniak do łóżeczka > obraz i gameplay 2d. :obemi: Muszę chyba napisać do Nintendo i powiedzieć im o tym pomyśle. xD Edytowane 20 października 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Jak bedzie monster hunter to kupię. Szkoda tylko że bateria wytrzyma maks 1.5h. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Mogliby pojsc za ciosem i dowalic wiecej info do konca miesiąca bo pytań sporo, gier wyczekiwanych jeszcze więcej, a hype przeskakuje wszystko co ostatnio mnie dosięgło. Już bym chciał na tym pograc... Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Premiera w Marcu z Zeldunia, Skyrimem, Mario Kart i koszykowka od 2k, a na Holiday Season jakies Poki albo MH. Tak to widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 No jak chca rozkrecic sprzedaz to Monster Hunter i nowa generacja poków to najlepszy pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Nintendo tradycyjnie oryginalnie i w swoim stylu dla mnie, a raczej dla mojego młodego konsola must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Nintendo tradycyjnie oryginalnie i w swoim stylu dla mnie, a raczej dla mojego młodego konsola must have. Co jest tradycyjnego dla Nintendo w połączeniu handhelda ze stacjonarką? W modularnej konsoli, którą można używać na 5 różnych sposobów? nie doczytałem Bolą mnie palce już na samą myśl. Edytowane 20 października 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Dobra, pora na nowy dział. Zawsze przychodziło to z oficjalnym trailerem czy konfą także przyszła pora i na SWITCHa. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 O (pipi) mać! Walić Pro i Scorpio, to mnie kupiło. Jak ja bym chciał Dark Soulsa na tą platformę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Bolą mnie palce już na samą myśl. Nie grałeś na GB Micro to nie rozumiesz. To jest dużo lepsze niż pady na domówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi