Sven Froost 486 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Mezczyzno Nintendo, o co chodzi z Metroidem na 2021? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 W dniu 22.02.2021 o 20:21, iluck85 napisał: PanKubaka na YT pokazuje alternatywy dydków Jakby co dzisiaj kupiłem te Cobra Joy C25, wstępnie sobie testuję. Pierwsze wrażenia są takie: opakowanie bazar jak cholera, kiedyś w podobnych kupowało się dyskietki do Pegazusa, wykonanie tylko ok, czuć, że nie jest to produkt licencjonowany, fajnie trzyma się Switcha w dłoni z tymi gripami, przyciski nie maja tego wyczuwalnego tak mocno kliku jak joycony, analog goty, krzyżak ok, input laga nie ma ani grama po BT, żyro działa elegancko. Kurde, nie chcę zapeszyć, żeby zaraz nie wyszły jakieś ukryte problemy, ale to naprawdę dobra alternatywa dla oryginalnych kontrolerów jak na razie Wklęsłe analogi i przede wszystkim ich rozmiar (są większe i wyższe niż te w joyconach) oraz normalny krzyżak w końcu pozwalają grać jak człowiek. Jak na razie mocna okejka, zobaczymy, jak przetrwają próbę czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Panowie, co myslicie o takim gripie? Chce jakis kupic i potrzebuje dobrego Link Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Ja mam najtansze gówno jakie mogło być od chinczyka( chciałem sprawdzić czy cokolwiek poprawi) i o dziwo lepiej leży to w łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 I XC2 w handheldzie Poprawili cos w trybie przrenosnym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 35 minut temu, Sven Froost napisał: I XC2 w handheldzie Poprawili cos w trybie przrenosnym? nic - jak było rozmazane gówno, tak jest dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Spoko, 3 gierki odpadaja w trybie HH chociaz mozna zagrac czasami. YS8 za to dziala lepiej w HH niz na TV Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Eh.. ale bym sobie pograł w nowe Xeno. Mógłby Monolith zapowiedzieć trójkę albo chociaż ten port XCX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Pokazali dwie nowe gry z pokemonami. "ale na Switcha nic nie ma bo ja nie gram w pokemony dla dzieci to" Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Będzie grane w obie ! Chociaż pewnie sporo osób będzie mieć bekę z tego chibi remake’u Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Bo gry video sa niezbyt dojrzale same w sobie, Ci co graja w GTA sa mezniejsi i dojrzalsi od tych co graja w Zelde, ale o ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 2 godziny temu, funditto napisał: Eh.. ale bym sobie pograł w nowe Xeno. Co!? Przecież jest remaster z wii, jaja sobie facet robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) Też przeszedłem zaraz po premierze Edytowane 26 lutego 2021 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 1 hour ago, funditto said: Będzie grane w obie ! Chociaż pewnie sporo osób będzie mieć bekę z tego chibi remake’u Ja nie mam z tym problemu ale ta szata to jakiś żart. Osobiście liczyłem, że będzie to nawet jakoś fajnie podkręcona rozdziałka tego co było. Jeśli poszli w 3D to liczyłbym na poziom remakeu Zeldy albo chociaż Animal Crossing. To wygląda biednie. Trochę jak ten biedny Harvest Moon na Switcha. Napalałem się na ten remake ale chyba zostanę przy oryginalne. Co do Legends to ten silnik nie wyrabia z rozległymi krajobrazami. Shield czy Sword wieją pustkami... W dodatku w 3fpsach. Tu z kolei liczyłem na lepszą optymalizację ale GameFreak 3D naprawdę odbija się czkawką. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Godzinę temu, devilbot napisał: Pokazali dwie nowe gry z pokemonami. "ale na Switcha nic nie ma bo ja nie gram w pokemony dla dzieci to" No nie gram, bo zamiast zrobić ludzki poziom trudności to upraszczają coraz bardziej. Mam kilkadziesiąt godzin grać w gre niestanowiącą żadnego wyzwania? W X grałem kilkaset godzin a w Sword pograłem godzinę bo już mam gdzieś poziom trudności dla przedszkolaków. A granie po necie będące kwintesencją gry zostało zabite DLCkami z wyciętymi z gry Pokemonami. Huraa, kolejny rimejk, zagram znowu w Pearl wyglądające jak gra na komórkę xD No jest to gra dla dzieci dzisiaj, bardziej niż kiedykolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Od kiedy gra musi być trudna żeby dawała fun? Musi być trudna tak? Teraz gram np w diablo 3 i za chuja nie da się zginąć na normalu a gram i sprawia mi to przyjemność. Masakra co za każualowy śmieć podgracz ze mnie. Gdzie ja do was hardkorów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 W sumie racja, poziom trudnosci w tych grach jest tak dopasowany zeby byly jakie sa chociaz przydalby sie hard w Pokemonach Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 6 godzin temu, Sven Froost napisał: I XC2 w handheldzie Poprawili cos w trybie przrenosnym? Mam w to przegrane ponad 400h i żal dupy mi nie ściska na widok grafiki, bo gra sie w to zajebiscie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Myslalem ze gra sie gorzej Jestem zaskoczony bo 400 godzin w grze to grubo Lubie dlugie gierki, koniecznie musze kupic. W Fire Emblem gralem jak narazie okolo 80 godzin jedna kampanie, nie ma bata zebym Cie przegonil. Chyba ze w Fife xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Trzy razy to przelazłem to i czas sie skumulował, tak mi gra podeszła. Za to fire mnie wynudził trochę, za to końcówkę ma naprawdę dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Mnie Fire Emblem delikatnie wynudzil pod koniec. No to mam nowy cel zakupow, XC2 i SMO Troche grania bedzie i nowe premiery jakos mnie juz interesuja Poza tym updaty na Switchu sa swietne, kto instalowal gre z plyty np 30gb plus kolejne 30gb updatu wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Strife napisał: Mam w to przegrane ponad 400h i żal dupy mi nie ściska na widok grafiki, bo gra sie w to zajebiscie. i bardzo dobrze ważne, abyś Ty się przy tym świetnie bawił - bo co dla jednych jest gównem, dla innych może okazać się złotem Edytowane 26 lutego 2021 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 3 minutes ago, kazuyoshi said: bo co dla jednych jest gównem, dla innych może okazać się złotem Raczej na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 11 godzin temu, kazuyoshi napisał: bo co dla jednych jest gównem, dla innych może okazać się złotem Podaj swoje złotka, bo jestem ciekawy czym nas zbombardujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 27 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2021 (edytowane) Panowie, mam gejmingowa depresje do czasu kiedy kipie Switcha. Mozecie poratowac czyms na XO zeby mi sie znowu zachcialo grac? EDIT: Oczywiscie gry z GPU Edytowane 27 lutego 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi