Opublikowano 20 października 20168 l ciekawe co w tylnymi przyciskami w tym trybie, bo te defaultowe sa w tej konfigracji po boku (na rysunku z prawej) cos tam tez bedzie z gory czy ograniczeni bedziemy do zabaw na galce i 4 przyciskach?
Opublikowano 20 października 20168 l Żadnych kręgli, żadnego Mii Party, same granie w "normalne" gry. Trochę mnie to pozytywnie zaskoczyło. Edytowane 20 października 20168 l przez ragus
Opublikowano 20 października 20168 l Swoją drogą to czekam na opinie forumowych wyznawców kościoła świętych 60 klatek o tym, co widzimy jak koleś gra w Zeldę w trybie handhelda. 900 rozdzielczości i szarpane 15 klatek na konsoli za 1400 zł? Brzmi jak przepis na szacun forumowiczów. Edytowane 20 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20168 l Jak konsola dostanie normalne wsparcie 3rd party to raczej zamiast Scorpio właśnie Switch wyląduje u mnie pod koniec następnego roku. Jak na razie wspaniale się prezentuje ta konsola.
Opublikowano 20 października 20168 l Swoją drogą to czekam na opinie forumowych wyznawców kościoła świętych 60 klatek o tym, co widzimy jak koleś gra w Zeldę w trybie handhelda. 900 rozdzielczości i szarpane 15 klatek na konsoli za 1400 zł? Brzmi jak przepis na szacun forumowiczów. w trybie handhelda jest max 720p, maly ekran, a bebechy ma to cudenko mocniejsze niz wii u gdzie juz zelda na e3 wygladala elegancko wiec raczej 900p i 15klatek nie bedziesz mial
Opublikowano 20 października 20168 l Biorac pod uwage takie sztosy na Wii U jak Bayonetta 2 to raczej na SWITCHU ubogo nie bedzie.
Opublikowano 20 października 20168 l Pewnie nie. Technicznie nie wydaje się sensowne. Mówię o tym co widać na filmiku. Edytowane 20 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20168 l Każda multiplatforma pójdzie na NX w 720p i po odpowiednim obcieciu grafy. Tu nie chodzi o technikalia, a o sprzedaz. Wii było słabe fhuj ale ze się sprzedało w dziesiątkach mln to każdy chciał wydać na tą grę, nawet z ulomnym sterowaniem wiilotem. Wiiu już mocniejszy ale ze sprzedaż padaka to każdy ma to gdzieś. Switch nie ma żadnego gimmicka przy sterowaniu tylko normalne pady w trybie przenośnym i stacjonarnym więc jeden problem z głowy. Teraz tylko czekać aż exy Niny rozkręca sprzedaż. Mam nadzieję że dock to nie jedyna opcja na ładowanie i będą normalne ładowarki pod USB żeby jeszcze jakiś Power bank podłączyć na dłuższe sesje w samolocie Edytowane 20 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 20 października 20168 l wystarcza wszystkie marki niny skupione na jednym systemie a nie dzielone jak dotychczas przez sto lat na dwa i ta konsola na bank wypali o wiele bardziej niz wiiu nie twierdze, ze to z marszu w stanie ramie w ramie sprzedazowo z ps4 i xone ale takim marginesem sprzedazowym jak wiiu na pewno nie bedzie, a te revizje w postaci pro/scorpio i dzielenia generecji na kilka itp tez coraz wiecej osob moze zniechecic i sprawic, ze beda ogladac sie za alternatywa
Opublikowano 20 października 20168 l Akurat w kupy i nowe wersje to Niny umie najlepiej xd Edytowane 20 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 20 października 20168 l Stacjonarke pociagna markami z przenosniaków, Pokemon, Yokai Watch i Monster Hunter to ich najwieksze hity. Zobaczycie.
Opublikowano 20 października 20168 l Akurat w kupy i nowe wersje to Niny umie najlepiej xd ale scorpio i pro o wiele bardziej podziela spolecznosc i oferuja wieksze roznice niz np zwykly 3ds a new 3ds
Opublikowano 20 października 20168 l Może to daleko idące spostrzeżenia ale wydaje mi się, że te joye mają jakąś dotykową powierzchnię na części "wsuwanej" do ekranu. na fragmencie z mk switch widac jak koles po prawej na ulamek sekundy puszcza palec z tej powierzchni i dokladnie w tym samym momencie jego postac (boo) rzuca red shellem. przypadek? nie sadze! dobra, pare sekund dalej, po klipie z mario jak babka idzie na imprezke i wyjmuje joye, to widac wyraznie, ze na powierzchni wkladanej sa jakies przyciski
Opublikowano 20 października 20168 l No w sumie jeśli nowego DS-a nie będzie, to właśnie obserwujemy ostateczny koniec grania na małym ekranie, trochę płaczę. Pokemony robione na ten tablet z koniecznością optymalizacji pod TV to już będzie inna gra. Ale w sumie tak działa dobór naturalny na naszym rynku, na 3DS-a też gry były coraz mniej "małe", czy komuś się podobało czy nie. Przynajmniej nie ma ekranu dotykowego i kompletnej androidyzacji, co przed ogłoszeniami Eurogamera w sumie wielu z nas miało podstawy podejrzewać. Edytowane 20 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20168 l tez mi sie tak wydaje i to by bylo logiczne bo w przeciwnym razie w tym trybie obslugi joya mielibysmy za malo klawiszy pieknie niny dzis zaoralo, czuc ze to konsola a nie pc zamkniety w badziewnym plastiku
Opublikowano 20 października 20168 l na dowód: widac przyciski. ANALIZUJE TRAILER DALEJ Edytowane 20 października 20168 l przez Rayos
Opublikowano 20 października 20168 l ok to para przyciskow czyli po jednym tylnim na strone, a w podstawowym trybie masz po dwa przycisku z tylu na strone
Opublikowano 20 października 20168 l cos czuje, ze dzieki temu sprzetowi, nintendo bedzie wydawac za 3-4 lata gry na wszystkie platformy
Opublikowano 20 października 20168 l Ładnie N pozamiatało. Konsola wygląda świetnie. Oby jeszcze tylko były jakieś sensowne gry i jestem kupiony.
Opublikowano 20 października 20168 l Dajcie mi na to Pokemony na wypasie i lecę do sklepu. A zresztą... i tak polecę, bo na to będą wszystkie gry od Nintendo, świetna sprawa. Jeszcze po cichu ciągle marzę o wstecznej kompatybilności z Wii U.
Opublikowano 20 października 20168 l cos czuje, ze dzieki temu sprzetowi, nintendo bedzie wydawac za 3-4 lata gry na wszystkie platformy hehe
Opublikowano 20 października 20168 l Dajcie mi na to Pokemony na wypasie i lecę do sklepu. A zresztą... i tak polecę, bo na to będą wszystkie gry od Nintendo, świetna sprawa. Jeszcze po cichu ciągle marzę o wstecznej kompatybilności z Wii U. No to z miejsca możesz juz przestac marzyc skoro będą remastery Mk8 i spatoona to będą chcieli dobic kabzy jak najwiecej z jakiś bardziej popularnych gier jak jeszcze Smash. Ale na wszystkie to nie masz co liczyc.
Opublikowano 20 października 20168 l ale za to Poksy beda na 100% bo juz kiedys gamefreak potwierdziło, że robią GRY pokemon na wsteczną z wii u nie ma co liczyć, chyba że w formie VC.
Opublikowano 20 października 20168 l Tylko jakie te gry, bo ja jakies spinoffy w stylu snap to ja dziekuje Monster Hunter z grafiką