Shen 9 620 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Biały kolor mi się podoba, ale nie chce mi sie jebac chyba ze sprzedaza obecnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Ale taka zeldziocha na oledziku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Zajebiście! Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 xDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zajebiście! Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję. mmmm dostaniesz to samo tylko teraz framerate będzie szarpał na oledzie. Miałem nadzieje że te ploty o "pro" się potwierdzą i wstępnie byłem zainteresowany kupnem. Teraz niech mnie cmokną Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Na silniejszą wersję trzeba jeszcze poczekać, te zmiany widać głównie z myślą o trybie handheld i dobrze bo mocniejsze komponenty mogłyby zabić battery life. Ja mam OG Switcha i chętnie się przesiądę na tę wersję Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 A jebał pies te nintendo. We wszystkie dziury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Jak ktoś gra większość czasu na tv, to nie ma sensu zmieniać ;\ Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Dali lepszy wyswietlacz, który potrzebuje lepszych podzespołów, a zostali przy starym setupie. A ludzie i tak kupią Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Dla samego wyglądu bym wymienił, tak jak plejke 4 wziąłem białą swojego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Ten LAN spoko, chciałbym popykac online w smasha ale nie dopłace do tego nawet złotówki. Po wi fi próbowałem ale była katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Bez sensu imo ale pewnie zieloni im powiedzieli że jak niny chce wydawac konsole z nowym układem to tak za 3 lata wiec robia refresh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 11 minut temu, Figuś napisał: mmmm dostaniesz to samo tylko teraz framerate będzie szarpał na oledzie. Tylko mnie w ogóle nie jarała jakaś mocniejsza wersja. Najbardziej zależało mi na ekranie, bo te od dobrych kilku lat są piętą achillesową przenośniaków Nintendo. Dodaj do tego zapewne dłuższy czas działania na baterii, większą powierzchnię ekranu bez ogromnych ramek i jestem content. Chociaż jeszcze bardziej wolałbym Lite'a z OLEDem, tak nie można mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 1500 dam. Powyżej oleje temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 3 minuty temu, oFi napisał: Dali lepszy wyswietlacz, który potrzebuje lepszych podzespołów Czemu potrzebuje lepszych podzespołów? Swoją drogą Switch już i tak prześcignął PCty bo ilu graczy używa tak naprawdę monitorów OLED? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko mnie w ogóle nie jarała jakaś mocniejsza wersja. Najbardziej zależało mi na ekranie, bo te od dobrych kilku lat są piętą achillesową przenośniaków Nintendo. Dodaj do tego zapewne dłuższy czas działania na baterii, większą powierzchnię ekranu bez ogromnych ramek i jestem content. Chociaż jeszcze bardziej wolałbym Lite'a z OLEDem, tak nie można mieć wszystkiego. Nie miałeś Ds ani 3DS, bo grafika kupa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 28 minut temu, Dave Czezky napisał: Ale taka zeldziocha na oledziku kiedy preordery piekny skurczybyku, wleci z metroidem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 054 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 2 minuty temu, iluck85 napisał: Nie miałeś Ds ani 3DS, bo grafika kupa? Jeszcze raz - nie grafika jest problemem, ale fatalnej jakości wyświetlacze w pierwszych rzutach konsol. Jak sobie przypominam premierowego DSa czy mydelniczkę 3DSa to aż mi się w żołądku przewraca. Zdecydowanie wolę przeczekać i grać na ekranie New3DSa czy DSi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 37 minut temu, GearsUp napisał: Czemu potrzebuje lepszych podzespołów? Swoją drogą Switch już i tak prześcignął PCty bo ilu graczy używa tak naprawdę monitorów OLED? Pewnie w sensie, że OLED nie kamufluje tak pixeli kiedy gra nie trzyma fpsów przez co wrażenie pokazu slajdów potęguje. Nie miałem vity ani telefonu z amoledem więc nie wypowiem się jak to by wyglądało na malutkim ekranie ale na takim telewizorze odpalisz właśnie coś, co "tnie" i nie wygląda to najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 609 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Ok, jednak giwałeja mojego starego Switcha nie będzie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Switch i Switch Lite mają bardzo dobre ekrany No nie wiem, nie wiem, nie potrzeba mi więcej switchów jak na razie Switch Lite Ftw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 20 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Pewnie w sensie, że OLED nie kamufluje tak pixeli kiedy gra nie trzyma fpsów przez co wrażenie pokazu slajdów potęguje. Nie miałem vity ani telefonu z amoledem więc nie wypowiem się jak to by wyglądało na malutkim ekranie ale na takim telewizorze odpalisz właśnie coś, co "tnie" i nie wygląda to najlepiej. Chcesz mi powiedzieć, że jak na ekranie 6,2 cala nie widziałem pikseli tak na 7 calowym będą wszędzie widoczne? OK Zapoznaj się z tematem pixel density. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Jak nie widziałeś to ok. Napisałem przecież, że nie miałem żadnego sprzętu z małym oledem. Jeżeli Hyrule Warriors dalej będzie ciąć tak jak na og wersjach bez żadnych dodatkowych nieprzyjemności to gitówa. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Wiedziałem, że wybór właśnie tego Pro Controllera to był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2021 Szkoda że ma logo smasha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi