Czoperrr 5 049 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Przespałem się z myślą zakupu Switch OLED i chyba jednak odpuszczę bo 1699zł za taki sprzęt to wciąż za dużo, do tego kilka gier i wyjdzie pod 3 tysiące złotych. No trochę za droga zabawa. Trzeba będzie poczekać na jakieś obniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Tylko pamiętaj, że ten sprzęt nie stanieje. Stracisz na nim poziom premierowej gry. Gry też trzymają ceny. Mario Kart 8 do teraz kosztuję 209zł. Zelda jest droższa niż ja płaciłem na premierę Switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Wstrzymując się z zakupem wzrasta szansa na otrzymanie egzemplarza ze zwrotu. Pudełka Nintendo nie mają żadnych plomb. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 468 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 A my jak ci ostatni frajerzy opisujemy takie egzmeplarze i dokladamy do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Kupowanie gierek i sprzętu nintendo jest lepsze od inwestowania w złoto 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 No jedyna konsola, na którą jest sens kupować gry na premierę. Są połowę tańsze niż 3,5 bomby na ps5, nie tracą za dużo na wartości i do tego potężne Nintendo dorzuca gratisy do preorderów. Ale eksperci twierdzą, że Ninny dyma fanów, więc co ja tam wiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 (edytowane) 15 godzin temu, Yoshu napisał: Ktoś ci każe to kupić? Nie rozumiem o co ten cały ból dupy. Wypuścili sobie rewizję z lepszym ekranem za stówkę więcej, tak jak zresztą mają w zwyczaju od dawna (DS, 3DS), a niektórzy tutaj przeżywają jakby im mieli na poczet tego switcha obligatoryjnie ściągnąć hajs z pensji xd Ja na przykład gram głównie stacjonarnie i nie zamierzam kupować. A jak ktoś poważnie liczył na Super Mega Switcha Pro z 4k i innymi bajerami w momencie, kiedy Switch wciąż sprzedaje się jak świeże bułeczki, to powinien zmienić dilera albo brać połowę. Ale co się bulwersujesz tak, napisałem swoją opinię chill out dude. Śmieszy mnie hipokryzja fanboyów Nintendo że wypuszczanie rewizji jest sponio ale wypuszczanie Xbox One X czy PS5 to już jest j...e ludzi na hajs. Btw PPE w maju pisało że w czerwcu będzie premiera Switch Pro więc wiesz i sformułowali ten news w ten sposób że to 100% pewność była :P. Tak czy siak wyluzuj troszkę, to tylko kawał elektroniki opakowany w plastik. Edytowane 8 lipca 2021 przez Whisper_of_Ice 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 17 minut temu, Whisper_of_Ice napisał: ale wypuszczanie Xbox One X czy PS5 to już jest j...e ludzi na hajs. Nikt tak nie mówi. Stop talking out of your ass Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 468 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 alter frostiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Na cholere mi alter? I tak jest mnie tutaj za duzo xD 4 hours ago, GearsUp said: Wstrzymując się z zakupem wzrasta szansa na otrzymanie egzemplarza ze zwrotu. Pudełka Nintendo nie mają żadnych plomb. Tak zwane "open box" chociaz niekoniecznie nawet odpalane. Raz dorwalem Switcha prawie 300 zl taniej dzieki temu a nie bylo na nim sladu. No chyba ze nikt nie pisze ze to jest ze zwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Nikt tak nie mówi. Stop talking out of your ass Mało internetu czytasz kolego :). Swoją drogą kogoś zabolało że 3 minusy poleciały, ale prawda zawsze boli niestety :(. Edytowane 8 lipca 2021 przez Whisper_of_Ice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 30 minut temu, Whisper_of_Ice napisał: Mało internetu czytasz kolego :). Swoją drogą kogoś zabolało że 3 minusy poleciały, ale prawda zawsze boli niestety :(. Nie mam pojęcia co tam napisałeś bo nie czytam długich postów ale kątem oka mignęło mi PPE więc dałem odruchowo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 58 minut temu, devilbot napisał: Nie mam pojęcia co tam napisałeś bo nie czytam długich postów ale kątem oka mignęło mi PPE więc dałem odruchowo. Nie wiem czy ten post był tak długi by go nie przeczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 Byl Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2021 2 godziny temu, Whisper_of_Ice napisał: Mało internetu czytasz kolego Wyobraź sobie, że czytam ale nie tak jak ty komentarze na łowcach gdzie każdy Janusz wszystko przelicza na grosiki i tylko czeka na coraz lepszą okazję tylko np reseterę gdzie nikt nie płacze, że co chwilę wychodzą nowe rewizje konsol. Jak ty z takich miejsc czerpiesz swoje "obiektywne" wnioski to się dziwię, że potem piszesz takie wysrywy o jepaniu ludzi na hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 Panowie i Panie, wiem że zdania co do nowego Switcha OLED są podzielone, ale z waszego doświadczenia - gdzie najlepiej kupić konsolę na premierę? Chodzi mi o taki sklep gdzie na pewno mi przyślą do domu, a nie że wezmą zamówienie i później doślą w 3-4 rzucie, gdzie mogę liczyć na normalną cenę (a nie jak się już pojawiają u naszych sąsiadów ceny pod 400 euro w sklepach i skalperzy pod 800) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 393 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 U Jaczesa jak jeszcze ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 16 minut temu, panHavan napisał: Panowie i Panie, wiem że zdania co do nowego Switcha OLED są podzielone, ale z waszego doświadczenia - gdzie najlepiej kupić konsolę na premierę? Chodzi mi o taki sklep gdzie na pewno mi przyślą do domu, a nie że wezmą zamówienie i później doślą w 3-4 rzucie, gdzie mogę liczyć na normalną cenę (a nie jak się już pojawiają u naszych sąsiadów ceny pod 400 euro w sklepach i skalperzy pod 800) Wiadomo ze perfectblue.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 https://perfectblue.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 dzięki wielkie! nie znałem tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 (edytowane) Masakra być graczem w Polsce i nie znać perfectblue. Chociaż to pewnie żarcik. Na forum jest temat tego sklepu i odpowiada w nim czasami sam właściciel który też jest graczem i jednym z 50 najbogatszych Polaków właśnie dzięki grom w pudle na Switcha: Edytowane 9 lipca 2021 przez devilbot 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2021 Masakra to miec ponad 20 postow na forum i nie znac Perfect Blue Spoiler Nie no zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Jak kogoś nie jara szczególnie tryb handheld i więcej gra stacjonarnie, to polecam teraz zakup V2- 1350zł. Fajna cena. Szczerze, to tyle ten OLED powinien kosztować w dniu premiery, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 wezmę tę wersję OLED bo głównie grałem na Switchu w trybie handheld - miałem wcześniejszy model i odsprzedałem, bo myślałem że PRO już za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 ja tam widzę v2 dalej ~1500 wszędzie a lite też podskoczył ostatnio z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi