iluck85 2 842 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 https://allegro.pl/oferta/konsola-nintendo-new-switch-grey-joy-con-szary-10649578828 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Ja zamówiłem, bo się pro nie doczekam. A mam wersję premierową. Zastanawia mnie tylko jak będzie z transferem danych. To jest teraz jakoś po ludzku? Bo mam flashbacki z 3dsa. Ta sama sieć, godzina roboty chyba. Nie chciałbym zaciągać wszystkiego na nowo. Plus niektóre Save nie są w chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Takie pytanie bo mam lite ale zaczynam się mocno zastanawiać nad normalną wersją switcha. Czy jest jakaś sensowna alternatywa dla tych oryginalnych joy conów? Czy ta alternatywa będzie się sprawdzała w multi? Pytam ze względu na te nieszczęsne analogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Tak istnieje masa choc Pro Controller i po klopocie, Ja zostaje przy Switch Lite, mocniejsze konsole podpinam pod TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Pro Controller, potwierdzam. W porownaniu do pada od Xboxa One dodawanego z konsola jest po prostu lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Pro controller to jeden z wygodniejszych padów jakie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 A coś w stylu joy conów co się nie psuje :)? Joy con ze względu na rozmiar wydaje się najlepszy dla syna jak zacznę z nim grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 To włóż joycony w gripa i będzie miał mini pada. Chyba w tym rozmiarze żadnej alternatywy dla Pro Controllera nie znajdziesz, ewentualnie starsze pady 8Bitdo stylizowane na kontrolery do SNESa mogą zrobić robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 coś takiego ostatnio widziałem w MM, ale nie wiem jak to wytrzymuje na dłuższą metę https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kontroler-bezprzewodowy-qsmart-cobra-joy-con-c25-do-nintendo-switch Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 1 hour ago, BRY@N said: A coś w stylu joy conów co się nie psuje :)? Joy con ze względu na rozmiar wydaje się najlepszy dla syna jak zacznę z nim grać Grip do joyconow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 8 godzin temu, Labtec napisał: coś takiego ostatnio widziałem w MM, ale nie wiem jak to wytrzymuje na dłuższą metę https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kontroler-bezprzewodowy-qsmart-cobra-joy-con-c25-do-nintendo-switch Mam od kilku miesięcy, używam, chwalę sobie. Jedyne dwie wady po tym czasie jakie znalazłem to brak ładowania z docka (trzeba bawić się w kabelek USB-C, dwa są dołączone w zestawie) i brak HD Rumble, co owocuje dźwiękiem zarzynanego silniczka przy każdej wibracji. Poza tym miód malina i joy-conów nie używałem już szmat czasu, bo w porównaniu do tych koberek są po prostu zabawką dla dzieci. Wyższy analog, normalny krzyżak, żyroskop, wybudzanie konsoli zarówno w szynie jak i bezprzewodowo, lepszy chwyt... Zaryzykowałem z tym zakupem nie oczekując wiele, a zostałem z kontrolerami, które uznaję jako defaultowe do Switcha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Pomimo że mam switcha od premiery to jednak zamówiłem wersje Oled, jednak taki ekran to Game changer nie tylko w TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Ten switch nie bedzie mial kompletnie zadnych ulepszen po podlaczeniu do tv tak samo jak dock nie bedzie mocniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Według oficjalnego info to upgrade dla handheld i tabletop mode, w TV mode jedyna zmiana to chyba dostępność złączą LAN w nowym doku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Tzn w trybie handheld chodzi tylko o ekran czy o cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 95 Opublikowano 12 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2021 Przede wszystkim chodzi o ekran OLED, przy okazji w tabletop poprawili podstawkę, a w TV dodali to złącze LAN w doku. Dodatkowo powiększyli wewnętrzną pamięć. Tu można porównać specyfikacje poszczególnych modeli: https://www.nintendo.com/switch/tech-specs/ Sucha specyfikacja to jedno, a wykonanie to co innego. Może skorzystają z nowszych podzespołów, i poprawią coś jeszcze mimowolnie. Trzeba będzie poczekać na pierwsze testy na namacalnym sprzęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 14 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2021 Dzieki, teraz dylemat czy wymieniac skoro na ta chwile bardziej bede korzystal w trybie HH a za tydzien znowu w docku. Sprzedac teraz znowu czy nie sprzedac, to moj 6-ty Switch wliczajac w to Lite'a a OLED bylby 7-my a to szczesliwy numer W dodatku chce kupic quada, ehh te moje dylematy Spoiler Chyba zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 14 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2021 W przyszłym roku wyjdzie nowa rewizja z poprawionymi bebechami i obsługą DLSS teraz Nvidia nie była w stanie tyle wyprodukować chipów. Dla tych co grają głównie na TV teraz wymiana nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 14 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2021 Tak a skąd takie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2021 Obawiam się, że z dupy. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2021 ODKRYŁ NIESAMOWITĄ TECHNIKĘ NAPRAWY JOYCONA. NINTENDO ZA TO GO NIENAWIDZI [ZOBACZ JAK] [OSTROŻNIE] Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 Szybkie pytanko - moge switcha ładowac ładowarką do telefonu z USB C? Czy muszę mieć dedykowaną? Jest jakaś różnica w mocach i może uszkodzić sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Szybkie pytanko - moge switcha ładowac ładowarką do telefonu z USB C? Czy muszę mieć dedykowaną? Jest jakaś różnica w mocach i może uszkodzić sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 Działa, chyba wszyscy to robią. Tak samo z tabletów, chyba do 2,5 czy 3 amperów nie ma kwestii. Tylko że ładuje się wolniej, niż z tej dołączanej do Switcha. Jak grasz w cięższą grę podczas ładowania, to poziom baterii będzie wręcz nadal spadał. I jeśli Switch zejdzie do 0%, to nie zdziw się, jak ładowarka z telefonu nie będzie w stanie go nawet obudzić przez dłuuugi czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2021 Pytanie czy te adaptery jak magic ns czy 8bitdo działają bezprzewodowo z dualsensem bądź padem od xsx? Prawdopodobnie wpadnie switch OLED na jesieni i przydałoby się mieć pada do stacjonarnego grania a niekoniecznie chcę wydać kolejne 300zł na kolejnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi