beardo0 125 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 10 godzin temu, NemoKOF napisał: Tak będzie, ale jest kwestia przejściowa. Jak wchodziły samochody to też jakiś czas po ulicach biegały jeszcze konie ;-) Nie wszystko zejdzie ot tak, jakby od pstryknięcia palcami. Jak już zejdą to pewnie cenę zrównają ze zwykłym obecnie. A tak można zarobić więcej przecież. Nie no, jasne, po normalnej cenie puszczą jeszcze starego nieświadomym kupującym, aż się wyprzeda, a później już zostanie tylko oled Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 tak ale tu chodzi też o sklepy, ich zyski i zaufanie do Nintendo, sklepy mają stocki kupione z marżą i musiałyby tracić na sprzedaży po nagłej obniżce. 8 godzin temu, Labtec napisał: Tylko ze ta różnica miedzy modelami to na pewnie nie samochód i koń, tutaj większość nie będzie sprzedawać swojego starszego modelu tylko żeby wymienić na OLED, wiec ceny używek i nowych tak drastycznie nie spadną, co innego bylo z n.p. PS4 i PS4 Pro Przykład zły bo PS4 Pro to inny produkt, oba są dalej na rynku i sony nie obniżyło ceny pro do bazowej ps4. PS4 i PS4 Pro to już lepiej porównać to Switcha i Lite. Nie to samo ale bliżej. Oled to tylko rewizja. Tylko ekran i obudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 liczenie na to że coś od nintendo stanieje xdd może jeszcze 3dsa za mniej niż 1000zł byście chcieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Teraz 3ds to droższy niż switch Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 13 godzin temu, creatinfreak napisał: Jak myślicie, zwykły switch po wyjściu OLED stanieje? Jakoś nie uśmiecha mi się wydać 1,7k pod koniec życia konsoli i myślę nad zwykłym zamiast lite bo jednak ten ma za mały ekran. oczywiście, że nie stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta. Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Radzę brać hybrydę, na której zagrasz też wszędzie gdzie będziesz chciał plus oczywiście granie na tv - w najlepszej wydajności, jest tego warte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Switch jest na rynku od 4 lat i pewnie na luzaku 2-3 pożyje, bo nikt nie odpuści sobie tak wielkiego rynku zbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 (edytowane) No dokładnie, na razie to jest żyła złota dla Nintendo więc nastepca będzie najwcześniej za 2-3 lata. A po premeirze nowej konsoli switch będzie jeszcze ciągnął z 2 lata jak 3DS po premierze Switcha. Więc na luzie będzie dostawał jeszcze duże premiery przez 4-5 lat. Edytowane 17 sierpnia 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta. imo nie jest mam lite od grudnia (800zł) i jest w pytę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Kolejna osoba, która nie posłucha i kupi Lite? Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Lite jest spoko jak ktoś chce traktować switcha tylko jako konsolę przenośną. Różnice w wielkości ekranu są niewielkie, jak ktoś chce grać na TV to wyboru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 dramat to jest to twoje trajhardowanie za każdym razem jak ktoś poleca lite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta. Bierz normalnego, BOTW i SMO na TV wyglądają i działają super. Do tego Ring Fit, granie kanapowe, granie w łóżku, wszystko w jednym, pięknym, klasycznym Switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Miałem i zwykłego i lite. Lite fajny ale jednak trochę mały ekran no i taką zelde nie wyobrażam sobie grać na tak małym ekranie. Tu ten wielki świat potrzebuje telewizora. Ale właśnie czy do okazjonalnego grania mobilnie i jeszcze bardziej okazjonalnego na tv warto wydać 1,7k. No kurwa potrzebuje czegoś mobilnego, ale szkoda mi siana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 055 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Lite jest spoko jak ktoś chce traktować switcha tylko jako konsolę przenośną. W sumie jak chce przenośniaka to alternatywy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 no ja chciałem handhelda, kupiłem jako handhelda i jestem zadowolony z tego handhelda a rozi i tak przyjdzie i ci powie że nie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: W sumie jak chce przenośniaka to alternatywy nie ma. GPD Win 2 Mieści się do kieszeni albo małej przegródki w torbie/plecaku. Jest dużo bardziej przenośny niż switch ale jest to typowy PC. Nikt już w erze telefonów nie będzie wydawał typowego przenośniaka w starym stylu. Teraz, GearsUp napisał: Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? Wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Ja mam oba i konsolą przenośną jest tylko lite. Zwykły po wyjęciu z docka to jakiś trzeszczący żart. Gorsze wykonanie i gorszy plastik niż lite. Z graniem na tv jest różnie jedne gry super inne wyglądają jak gówno. Mały ekran jednak wiele wybacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Switch powstał jako konsola hybrydowa, nie wiem czemu ktoś świadomie kupuje wersję wykastrowaną, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 umiejętności poznawczo-analityczne roziego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 2 godziny temu, GearsUp napisał: Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? PSP trzymał 3-6 godzin, tak samo vita. Każde przenośne urządzenie trzeba wtykać do kontaktu. Jak chcecie długą żywotność za niską cenę zatrzymajmy się na grafice z DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 5 godzin temu, GearsUp napisał: Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? ja bym powiedział, że urządzenie, które jest wygodniejsze, jest lepsze do grania przenośnego, a nie to, które trzyma dłużej na baterii Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 No właśnie. A ja mam duże dłonie więc Switch Lite będzie dla mnie lepszy od zwykłego do grania przenośnego? Jeden pies a to, że zwykły potrzyma te 2 godziny dłużej to już gamechanger imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi