Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luz, ja problemów nie mam od dawna w media. 
Z innej beczki, odpisał media expert. Paczka zostanie odp zabezpieczona do transportu :kaz: Pani Ewa pewnie zrobiła kopiuj/wklej i klasycznie folia stretch :notbad:

Opublikowano

Szybkie pytanie. Jest sens kupować switch jak chce się grać SOLO? Chciałem wziąć nowego OLED bo chętnie zagrałbym w Donkey Kong i Mario Kart. Kiedyś miałem chwilę Wii i tyle mojej przygody z ich konsolami. Oglądam sobie recki różnych Marianów i wszędzie wspominają, że gierki dla 2 albo kilku osób najlepiej. I tak sam już nie wiem. Mam xsx i ps5, myślałem, że switch fajnie uzupełniłby kolekcje, ale dla mnie sensem grania jest granie solo. CY takie Mario Odyssey, 3D World w pojedynkę mają sens?

Opublikowano (edytowane)

Ja gram 99% solo. Poza tytułami jak Mario Party, gry Nintendo projektowane są głównie pod jednego gracza, a wsparcie lokalnego co-opa to tylko dodatek.

Więc jeśli podejdzie Ci styl N, granie solo nie będzie żadnym problemem :)

Edytowane przez tomek27
Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

Mario Odyssey, 3D World w pojedynkę mają sens?

Odyssey to gra typowo single player.

3D World niektórzy wolą przechodzić w pojedynkę inni w kilka osób. Ja przechodziłem na oba sposoby i chyba lepiej mi się w to grało samemu, ale w dwie osoby też była dobra zabawa. 

Donkey Kong Country Tropical Freeze - samo przejście gry udało mi się osiągnąć również w multi, ale zrobienie jej na 100 % łącznie ze świątyniami i bonusowym światem było możliwe tylko samemu 

Opublikowano
5 godzin temu, pawelgr5 napisał:

Tak, ale nie chce dopłacac do takich rozwiązan bo poza Smashemi MK8 nie ma nic co by mnie interesowało na multi.

LAN adapter działający kosztuje mniej niż wynosi różnica w cenie oled vs old switch. Jak grasz na tv to kompletnie nie ma sensu wymieniać bo poza kartą lan nic nie zyskujesz względem v2. 

Opublikowano

Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki 

Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? 

Kończy mi się cierpliwość. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dave Czezky napisał:

Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki 

Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? 

Kończy mi się cierpliwość. 

Czy coś źle napisałem? Grasz na tv? Oled Switch zbędny. 

• Plusik 1
  • WTF 1
Opublikowano
30 minut temu, szurubur napisał:

Czy ktos moze zaproponowac jakies visual novel na switcha? Warunkiem jest pelny voice acting eng/jap

House of Fata Morgana podobno b. dobra novela na switcha. 

Opublikowano

Moja paczka z najlepszego sklepu od wczoraj sobie leży i czeka, aż ją kurier odbierze. Nikogo nie poganiam, ale @Dave Czezky powinien przeczytać ten post i wyciągnąć wnioski :sapek:

edit: c00rwa, dosłownie dwie sekundy po zapisaniu posta dostałem powiadomionko, że paczka ruszyła w drogę. Dzięki kolego, tak szybkiej reakcji się nie spodziewałem :notbad:

Opublikowano

nie ma znaczenia o ktorej odbierze. Im pozniej, tym lepiej dla klientow.

Opublikowano (edytowane)

Po Psyhonauts2 mam parcie na więcej skakanek. Do tego forumowa bitwa gierek i 8 bitów z pegaza  wiecznie żywe, to premiera nowego pstryka okazuje się jako idealny pretekst do powrotu do korzeni całej tej zajawki :). Mariana i Lucka się pożyczy, odświeży nieco z klasyków z NESa itp. Hades jeszcze raz od początku, tym razem na handheldzie? no kurwa, jeszcze jak. Jest podjarka na zabawkę :banderas:.

Łyżka dziegciu. Preorder (yep b&w OLED + Metroid) bezpośrednio ze str BigN poszedł dopiero w ubiegłym tyg, i zamówienie cały czas wisi jako "processing" , żadnego info o wysyłce, nic null kurfa :whyyy:. Obawiam się, że żadnego kuriera jutro nie będzie :frog:.

edit. 

a jednak! :woot:

Spoiler

IMG_20211007_201112.thumb.png.487b8a13aee00b541ab697252918a021.png

:yahoo:

Edytowane przez alb84
Opublikowano

Heh, zabawna ta dystrybucja konsol.

Ultima - preorder w lipcu niemal zaraz po pojawieniu się OLED w PL ofercie:

Cytat

Niestety z tego co widzę po kolejności składanych zamówień, pańskie znajduje się pod koniec stawki. Będziemy je realizować z kolejnych dostaw, które będą pojawiały się u nas do końca roku.

Media Expert - zamówienie sprzed niecałych dwóch tygodni:

Cytat

Gotowe do wysyłki

No cóż, anulujemy Ultimę, a jutro będziemy testować, o co tyle halo. Szkoda, że do SMT5 jeszcze miesiąc.