iluck85 2 905 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Luz, ja problemów nie mam od dawna w media. Z innej beczki, odpisał media expert. Paczka zostanie odp zabezpieczona do transportu Pani Ewa pewnie zrobiła kopiuj/wklej i klasycznie folia stretch Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Szybkie pytanie. Jest sens kupować switch jak chce się grać SOLO? Chciałem wziąć nowego OLED bo chętnie zagrałbym w Donkey Kong i Mario Kart. Kiedyś miałem chwilę Wii i tyle mojej przygody z ich konsolami. Oglądam sobie recki różnych Marianów i wszędzie wspominają, że gierki dla 2 albo kilku osób najlepiej. I tak sam już nie wiem. Mam xsx i ps5, myślałem, że switch fajnie uzupełniłby kolekcje, ale dla mnie sensem grania jest granie solo. CY takie Mario Odyssey, 3D World w pojedynkę mają sens? Cytuj
tomek27 3 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 (edytowane) Ja gram 99% solo. Poza tytułami jak Mario Party, gry Nintendo projektowane są głównie pod jednego gracza, a wsparcie lokalnego co-opa to tylko dodatek. Więc jeśli podejdzie Ci styl N, granie solo nie będzie żadnym problemem Edytowane 4 października 2021 przez tomek27 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Mariany, Zeldy, Metroidy to typowo solowe giery. Nie myśleć za dużo tylko kupować. Zdarzają się produkcję pod multi, ale większość to typowe giery pod jednego gracza. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 (edytowane) Nowy switch ma mieć LAN adapter w docku wiec moze powoli granie online zacznie mieć sens? Edytowane 4 października 2021 przez pawelgr5 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Do tej pory mogles sobie adapter LAN podlaczyc na USB. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Tak, ale nie chce dopłacac do takich rozwiązan bo poza Smashemi MK8 nie ma nic co by mnie interesowało na multi. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Mario Odyssey, 3D World w pojedynkę mają sens? Odyssey to gra typowo single player. 3D World niektórzy wolą przechodzić w pojedynkę inni w kilka osób. Ja przechodziłem na oba sposoby i chyba lepiej mi się w to grało samemu, ale w dwie osoby też była dobra zabawa. Donkey Kong Country Tropical Freeze - samo przejście gry udało mi się osiągnąć również w multi, ale zrobienie jej na 100 % łącznie ze świątyniami i bonusowym światem było możliwe tylko samemu Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 5 godzin temu, pawelgr5 napisał: Tak, ale nie chce dopłacac do takich rozwiązan bo poza Smashemi MK8 nie ma nic co by mnie interesowało na multi. LAN adapter działający kosztuje mniej niż wynosi różnica w cenie oled vs old switch. Jak grasz na tv to kompletnie nie ma sensu wymieniać bo poza kartą lan nic nie zyskujesz względem v2. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? Kończy mi się cierpliwość. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Nemo się zna i wie, że steam deck to przyszłość. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? Kończy mi się cierpliwość. Czy coś źle napisałem? Grasz na tv? Oled Switch zbędny. 1 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Czy ktos moze zaproponowac jakies visual novel na switcha? Warunkiem jest pelny voice acting eng/jap Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 30 minut temu, szurubur napisał: Czy ktos moze zaproponowac jakies visual novel na switcha? Warunkiem jest pelny voice acting eng/jap House of Fata Morgana podobno b. dobra novela na switcha. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Cytat Honestly this is the best panel ever featured in a dedicated handheld gaming system 1 Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 W media markt zmienili cenę: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-switch-oled-model-bialy Mediaexpert jest w trakcie przygotowania Zobaczymy jak spakowali. Cytuj
tomek27 3 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Moja z ME już o 7 rano była „gotowa do wysyłki”. Przyjdzie w stretchu jak nic. Cóż, Jak by MM nie kombinował z tymi cenami to mieliby jednego klienta więcej Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Moja z Gamted już w drodze… Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Czyli możemy się wszyscy zgodzić z tym, że kto nie kupił Switcha OLED ten przegrał życie. 3 Cytuj
Bzduras 12 525 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Moja paczka z najlepszego sklepu od wczoraj sobie leży i czeka, aż ją kurier odbierze. Nikogo nie poganiam, ale @Dave Czezky powinien przeczytać ten post i wyciągnąć wnioski edit: c00rwa, dosłownie dwie sekundy po zapisaniu posta dostałem powiadomionko, że paczka ruszyła w drogę. Dzięki kolego, tak szybkiej reakcji się nie spodziewałem Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 nie ma znaczenia o ktorej odbierze. Im pozniej, tym lepiej dla klientow. 1 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 W dniu 4.10.2021 o 23:48, NemoKOF napisał: Czy coś źle napisałem? Grasz na tv? Oled Switch zbędny. Źle napisałeś. Nie mam tv oled. Co teras? Szach mat. Cytuj
alb84 943 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 (edytowane) Po Psyhonauts2 mam parcie na więcej skakanek. Do tego forumowa bitwa gierek i 8 bitów z pegaza wiecznie żywe, to premiera nowego pstryka okazuje się jako idealny pretekst do powrotu do korzeni całej tej zajawki :). Mariana i Lucka się pożyczy, odświeży nieco z klasyków z NESa itp. Hades jeszcze raz od początku, tym razem na handheldzie? no kurwa, jeszcze jak. Jest podjarka na zabawkę . Łyżka dziegciu. Preorder (yep b&w OLED + Metroid) bezpośrednio ze str BigN poszedł dopiero w ubiegłym tyg, i zamówienie cały czas wisi jako "processing" , żadnego info o wysyłce, nic null kurfa . Obawiam się, że żadnego kuriera jutro nie będzie . edit. a jednak! Spoiler Edytowane 7 października 2021 przez alb84 Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Heh, zabawna ta dystrybucja konsol. Ultima - preorder w lipcu niemal zaraz po pojawieniu się OLED w PL ofercie: Cytat Niestety z tego co widzę po kolejności składanych zamówień, pańskie znajduje się pod koniec stawki. Będziemy je realizować z kolejnych dostaw, które będą pojawiały się u nas do końca roku. Media Expert - zamówienie sprzed niecałych dwóch tygodni: Cytat Gotowe do wysyłki No cóż, anulujemy Ultimę, a jutro będziemy testować, o co tyle halo. Szkoda, że do SMT5 jeszcze miesiąc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi