Suavek 4 690 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 A nie lepiej od razu dedykowany/profilowany, skoro cena ta sama? https://www.amazon.pl/3XS-Obudowa-Hori-Split-Pad/dp/B095MR5QCL/ Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Gorszego sprzętu chyba dawno nie było niż ten Switch. Zobaczcie sami ile kasy wydaliśmy na tonę plastikowego syfu żeby w ogóle dało się na tym gównie grać. 3 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Pomysł był, ale realizacja. Mam nadzieję, że ich następna konsola będzie już prawdziwym handheldem. Cytuj
panHavan 5 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Panowie i Panie, zbliża się czarny piątek i Switch v2 będzie za 1100 na allegro - opłaca się go kupić? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 (edytowane) Jak nie zdążysz kliknąć kup teraz zaraz po uruchomieniu aukcji to znaczy, że się opłacało. Edytowane 20 listopada 2021 przez devilbot Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 (edytowane) Po roku władania switchem uznałem, że to szaleństwo nie mieć przygód zeldera w bibliotece, to jedziemy. Mam nadzieje, że ludzie nie kłamią i będzie to wspaniałe przygoda Edytowane 22 listopada 2021 przez Ken Adams 1 1 Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Wracając jeszcze do wydawania nadmiaru kasy, jeszcze taki pokrowiec na konsolę ze Split Pad Pro na Amazonie jest obecnie w "promocji" - https://www.amazon.pl/gp/product/B0915Y4Q1F Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 8 minut i 15 sekund konsola była dostępna w Allegro w cenie 1099zł. Pierwsze 1000 sztuk zeszło w 60 sekund, następnie tempo nieco zwolniło. No to chyba kto chciał ten nabył. Fajna akcja. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Kurła ja zyebalem bo kupowałem ale zablokowałem sobie sprzedaż bo blikiem nie mogłem powyżej 1000zl i nie mogłem nic zrobić już. ktos mówił o promocji w auchan ze będzie switch z drugim padem za 1349? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 Czyli Switche dalej schodzą jak świeże bułeczki. @Ken Adams możesz sprawdzić i podać tutaj jaki nr carta ma Twoja Zelda? chodzi o tą numerację: i przy okazji powiedzieć gdzie kupowałeś Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 1 października było dokładnie to samo na Allegro, w sensie ta sama cena i wisiało to dwa dni Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 22 listopada 2021 Opublikowano 22 listopada 2021 @GearsUp HAC-008, gra kupiona w media expert 1 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 (edytowane) @Ken Adams kurde to rok temu dłużej trwała sprzedaż, co prawda 1199 zł kosztowała i w wersji szarej ale jakoś mniejszy szał był. I najdziwniejsze, nie było wersji Oled w sprzedaży, dziwny jest ten rynek Edytowane 23 listopada 2021 przez Arkady Cytuj
Krzysztof93 1 316 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 20 godzin temu, Ken Adams napisał: Po roku władania switchem uznałem, że to szaleństwo nie mieć przygód zeldera w bibliotece, to jedziemy. Mam nadzieje, że ludzie nie kłamią i będzie to wspaniałe przygoda Ja się od Zeldy odbiłem ale to nie wina gry tylko żyćkowego momentu w jakim próbowałem się w ten świat wciągnąć. Za dużo problemów rodzinnych (śmierć z jednej, choroby z drugiej), dużo na głowie, smutny czas itp. Doszedłem do wniosku, że gdybym był młodszy, gdybym miał wakacje i taką Zelde to bym był najszczęśliwszym dzieciakiem na świecie bo gierka jest wspaniała ale zbyt rozciągnięta w czasie. Powracałem do niej i za chwilę mnie już ,,szlag'' trafiał, wolałem coś szybkiego jakiś rougelite, tetris, Mario. Coś co szybko zweryfikuje czy żyje czy od nowa. Zeldę sobie zostawiłem na bardziej beztroski czas, może urlopowe noce w hotelu? To bardzo dobra gra ale nie zawsze jest moment. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 (edytowane) W media markecie Mario Golf, Bravely Default 2 i Warioware po 139zł. Sam wziąłem BD2 a warioware mam już jakiś czas i polecam. Dużo kontentu jak ktoś lubi masterowac microgierki, zbierać walutę itp. Dużo grywalnych postaci co też wpływa na replaybility. A Mario Golfa zachwalał na forum Maciucha więc pewnie też warto. Edytowane 23 listopada 2021 przez devilbot Cytuj
Emileczekpl 11 Opublikowano 23 listopada 2021 Opublikowano 23 listopada 2021 Był jeszcze Paper mario za 95zł. Niestety nie zdążyłem więc, pocieszyłem się Mario golf. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Koledzy, czy ktoś z was używa dżojkonów Cobra C25? Warto je wziąć? Szukam opcji na poprawę wygody grania w handheldzie. Na początku byłem nastawiony na zakup gripu od skull & co, ale zacząłem się zastanawiać, czy w ogóle warto się w to pchać, bo nadal musiałbym używać tych mini analogów z ori joyconów. Widziałem jeszcze Hori Split pad pro, ale it's so fucking big i jakoś nie mogę wyobrazić sobie grania na tym w łóżeczku. No nie wiem, co warto wziąć Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 10 minut temu, ProstyHeker napisał: Koledzy, czy ktoś z was używa dżojkonów Cobra C25? Warto je wziąć? Ja używam, chwalę sobie. Jedyna ich wada to konieczność ładowania z kabelków USB Jeśli jesteś w stanie to przełknąć to w zamian dostajesz porządnie wyprofilowane kontrolery, z żyroskopem, wibracjami (chociaż silniki chodzą jak zarzynany prosiak), z wyższymi - i przez to dokładniejszymi - analogami. Oprócz tego ładowania to te kontrolery są dla mnie podstawą, Nintendo mogłoby się od Koberek wiele nauczyć. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Co myslicie o tych? NSW JC-20 Cytuj
Krzysztof93 1 316 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 2 godziny temu, Sven Froost napisał: Co myslicie o tych? NSW JC-20 Ja bym ich nigdy nie brał pod uwagę tylko z tego względu, że nie mają klasycznego d-pada. W hori split pad pro i cobrach masz ładny pełny krzyżak a tutaj taki trochę szajs al'a DualShock 4. Od 2 dni jestem szczęśliwie obdarowanym chłopcem z padem od 8Bitdo, zaznałem przyjemności obcowania z perfekcyjnym krzyżakiem i jest to po prostu teraz dla mnie wymóg obowiązkowy jeśli będę szukał ,,innych'' joy-conów. 1 Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 (edytowane) Edit: sorki nie zauwazylem ze 3 posty wyzej ktos pytał widzę ze wszyscy na święta szukają alternatyw dla joy conow. ___________________________ Jak juz jesteśmy w temacie Joy-Conow, miał ktoś okazję dłużej testować Cobry? Sa warte zakupu? Zastanawiam sie miedzy nimi, a split padem pro, ale w tym drugim przypadku wydaje mi sie że cała konstrukcja może być trochę za duża, plus Cobry mają łączność bezprzewodową. https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-nintendo-switch-cobra-joy-c25?gclid=Cj0KCQiAnaeNBhCUARIsABEee8XRLyKRGyoYjrk2YomxDyl7uJX4FiClyZaHJzQmz6EMccON7LEOLEYaAqslEALw_wcB Edytowane 3 grudnia 2021 przez voi tekku Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Pojawiają się ploteczki, że Metroid (4? remake 1?) ma być na Game Awards. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 4 godziny temu, Bzduras napisał: Ja używam, chwalę sobie. Jedyna ich wada to konieczność ładowania z kabelków USB Jeśli jesteś w stanie to przełknąć to w zamian dostajesz porządnie wyprofilowane kontrolery, z żyroskopem, wibracjami (chociaż silniki chodzą jak zarzynany prosiak), z wyższymi - i przez to dokładniejszymi - analogami. Oprócz tego ładowania to te kontrolery są dla mnie podstawą, Nintendo mogłoby się od Koberek wiele nauczyć. A sprawdzałeś czy przy zadokowanej konsoli i bezprzewodowym połączeniu pada jest lag? Coś mi się obiło oczy, że ludzie narzekają. I czy dobrze rozumiem, że w trybie handheld one nie ładują się z konsoli, tylko co jakiś czas trzeba odpiąć i ładować osobno? Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 3 minuty temu, ProstyHeker napisał: A sprawdzałeś czy przy zadokowanej konsoli i bezprzewodowym połączeniu pada jest lag? Coś mi się obiło oczy, że ludzie narzekają. I czy dobrze rozumiem, że w trybie handheld one nie ładują się z konsoli, tylko co jakiś czas trzeba odpiąć i ładować osobno? Żadnego laga nie uświadczyłem W trybie HH i w docku moje niestety nie ładują się, muszę odpinać i ładować przez dołączone do zestawu kabelki. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 3 grudnia 2021 Opublikowano 3 grudnia 2021 Kolego @Bzduras jeszcze ostatnie pytanie i nie męczę - ile trzymają akumulatory? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi