Opublikowano 4 października 20213 l 5 godzin temu, pawelgr5 napisał: Tak, ale nie chce dopłacac do takich rozwiązan bo poza Smashemi MK8 nie ma nic co by mnie interesowało na multi. LAN adapter działający kosztuje mniej niż wynosi różnica w cenie oled vs old switch. Jak grasz na tv to kompletnie nie ma sensu wymieniać bo poza kartą lan nic nie zyskujesz względem v2.
Opublikowano 4 października 20213 l Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? Kończy mi się cierpliwość.
Opublikowano 4 października 20213 l 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: Zyskujesz świadomość bycia prawdziwym, oddanym fanem marki Nemo, co się kurwa z tobą dzieje? Kończy mi się cierpliwość. Czy coś źle napisałem? Grasz na tv? Oled Switch zbędny.
Opublikowano 5 października 20213 l Czy ktos moze zaproponowac jakies visual novel na switcha? Warunkiem jest pelny voice acting eng/jap
Opublikowano 5 października 20213 l 30 minut temu, szurubur napisał: Czy ktos moze zaproponowac jakies visual novel na switcha? Warunkiem jest pelny voice acting eng/jap House of Fata Morgana podobno b. dobra novela na switcha.
Opublikowano 6 października 20213 l Cytat Honestly this is the best panel ever featured in a dedicated handheld gaming system
Opublikowano 7 października 20213 l W media markt zmienili cenę: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-nintendo-switch-oled-model-bialy Mediaexpert jest w trakcie przygotowania Zobaczymy jak spakowali.
Opublikowano 7 października 20213 l Moja z ME już o 7 rano była „gotowa do wysyłki”. Przyjdzie w stretchu jak nic. Cóż, Jak by MM nie kombinował z tymi cenami to mieliby jednego klienta więcej
Opublikowano 7 października 20213 l Czyli możemy się wszyscy zgodzić z tym, że kto nie kupił Switcha OLED ten przegrał życie.
Opublikowano 7 października 20213 l Moja paczka z najlepszego sklepu od wczoraj sobie leży i czeka, aż ją kurier odbierze. Nikogo nie poganiam, ale @Dave Czezky powinien przeczytać ten post i wyciągnąć wnioski edit: c00rwa, dosłownie dwie sekundy po zapisaniu posta dostałem powiadomionko, że paczka ruszyła w drogę. Dzięki kolego, tak szybkiej reakcji się nie spodziewałem
Opublikowano 7 października 20213 l nie ma znaczenia o ktorej odbierze. Im pozniej, tym lepiej dla klientow.
Opublikowano 7 października 20213 l W dniu 4.10.2021 o 23:48, NemoKOF napisał: Czy coś źle napisałem? Grasz na tv? Oled Switch zbędny. Źle napisałeś. Nie mam tv oled. Co teras? Szach mat.
Opublikowano 7 października 20213 l Po Psyhonauts2 mam parcie na więcej skakanek. Do tego forumowa bitwa gierek i 8 bitów z pegaza wiecznie żywe, to premiera nowego pstryka okazuje się jako idealny pretekst do powrotu do korzeni całej tej zajawki :). Mariana i Lucka się pożyczy, odświeży nieco z klasyków z NESa itp. Hades jeszcze raz od początku, tym razem na handheldzie? no kurwa, jeszcze jak. Jest podjarka na zabawkę . Łyżka dziegciu. Preorder (yep b&w OLED + Metroid) bezpośrednio ze str BigN poszedł dopiero w ubiegłym tyg, i zamówienie cały czas wisi jako "processing" , żadnego info o wysyłce, nic null kurfa . Obawiam się, że żadnego kuriera jutro nie będzie . edit. a jednak! Spoiler Edytowane 7 października 20213 l przez alb84
Opublikowano 7 października 20213 l Heh, zabawna ta dystrybucja konsol. Ultima - preorder w lipcu niemal zaraz po pojawieniu się OLED w PL ofercie: Cytat Niestety z tego co widzę po kolejności składanych zamówień, pańskie znajduje się pod koniec stawki. Będziemy je realizować z kolejnych dostaw, które będą pojawiały się u nas do końca roku. Media Expert - zamówienie sprzed niecałych dwóch tygodni: Cytat Gotowe do wysyłki No cóż, anulujemy Ultimę, a jutro będziemy testować, o co tyle halo. Szkoda, że do SMT5 jeszcze miesiąc.
Opublikowano 7 października 20213 l Moj oled tez jutro bedzie, podajcie z pare kraszerow na poczatek dla swiezaka, narazie kupilem poksy sword i zelde links aweking.
Opublikowano 7 października 20213 l Jezu jak te wszystkie indyki z ciemnymi mapami i efektami rozświetlającymi będą pięknie wyglądały na GOATLED np Enter the Gungeon albo Dead Cells Mając do wyboru Steam Deck i GOATLED obok wybór będzie oczywisty
Opublikowano 7 października 20213 l 2 minuty temu, GearsUp napisał: Mając do wyboru Steam Deck i GOATLED obok wybór będzie oczywisty No, ja też bym wziął SD, ale już miałem opłaconego oleda
Opublikowano 7 października 20213 l Ktoś wie jaka będzie polska cena Tetris Effect? Już się nie mogę doczekać jak odpalę go na switchowym oledziku
Opublikowano 7 października 20213 l Zazdroszcze wam którzy oczekujecie OLEDowego switcha,kiedys jeszcze go dorwe
Opublikowano 7 października 20213 l 1 godzinę temu, Ins napisał: Ktoś wie jaka będzie polska cena Tetris Effect? Już się nie mogę doczekać jak odpalę go na switchowym oledziku Na eshopie 160zł. Specjalnie czekalem na wersje Switchową bo tetris na tv jakoś średnio mi leży Pytanie czy jest szansa na wydanie pudełkowe. OLED to dobra okazja by powrócić do zaległych indyków wiec teris mógłby jeszcze trochę poczekać xD Edytowane 7 października 20213 l przez tomek27
Opublikowano 7 października 20213 l 6 godzin temu, Luqat napisał: Źle napisałeś. Nie mam tv oled. Co teras? Szach mat. Nie - o coś innego mi chodziło: Masz switcha żeby grać na nim stacjonarnie (na TV)? To wtedy wystarczy ci JAKIKOLWIEK model oczywiście wykluczając Lite. Bo ani nie zmienia nic dla ciebie lepsza bateria ani lepszy ekran. Jeśli gra na dowolnym TV a nie mobilnie to zmiana jeśli już posiadasz nie ma sensu a i jeśli planujesz grać tylko na TV to biorąc nowego nie ma sensu dopłacać i polować na OLEDa. Powody już wymieniłem. Też nie mam TV OLED. Ale switcha OLED nie biorą, te samem bebechy i tylko zmieniony ekran za wyższą cenę niż na premierę uważam za naciąganie.