Shen 9 636 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Front Mission nadal nie ma w sklepie, ale cena pewnie bedzie podobna do Chrono. Cytuj
Krzysztof93 1 320 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Mi się bardzo podobało ale ja nadal nawet nie wiem co dokładnie. Nintendo te Directy robi tak specjalnie bo nie lubię jRPGów a jestem zachwycony. Muszę się poważnie zastanowić czym. Chyba sam fakt, że to bardzo dobre tytuły w swoich kategoriach bez pitololo w stylu ,,zoba jaki fajny filmik, zagrasz za 5 lat cieciu'' Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Fajnie że w Xenoblade 3 będą "normalne" postacie, a nie jakaś dzieciarnia. Szkoda że Nintendo nadal olewa serię F-Zero Powrót Front Mission, piękna sprawa Jedno jest pewne, portfel schudnie mocno Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Wiadomo, ze jrpg fajne, remastery też spoko ale kurde mi się jakoś bardzo spodobała piłeczka nowa z Mario po zwiastunie. Tylko dokupić padów, zebrać ekipę i wrócić do czasów kunio kuna (na online się nie nastawiam ale może pozytywnie się zaskoczę) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Fan pierwszego Front Mission. Grałem na emu w "crackowaną" wersję ENG na SNESa na początku 2000. Jak się pojawił na DSa to kupiłem wersję US (chyba zresztą tylko tam wyszła). Skończyłem obie kampanie ale chętnie ogram to jeszcze raz w odświeżonej wersji. Świetna gra. FM2 nigdy poza japonią nie wyszedł a próbowałem ze trzy lata temu tłumaczoną na PSX i niestety tłumaczenie jest mocno niekompletne i odpuściłem. W końcu będę mógł to ograć. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 15 minut temu, karmaster napisał: Wiadomo, ze jrpg fajne, remastery też spoko ale kurde mi się jakoś bardzo spodobała piłeczka nowa z Mario po zwiastunie. Tylko dokupić padów, zebrać ekipę i wrócić do czasów kunio kuna (na online się nie nastawiam ale może pozytywnie się zaskoczę) Ja licze na te piłke i wii sports. Switch dawno temu poszedł w odstawke na posiadowkach, mario party zagralismy moze 3 razy i poszło do żyda, mario kart przegrało z ctr. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 nie cierpię piłki nożnej, ale ten mario mnie mocno jara. Przydałyby się teraz te switche lite po 7 stówek Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Triangle Strategy bardzo przypomina mi gameplayem FE Three Houses, kolekcjonerka zamówiona oby ultima nie dała dupy Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 10 godzin temu, MierzejX napisał: Fan pierwszego Front Mission. Grałem na emu w "crackowaną" wersję ENG na SNESa na początku 2000. Jak się pojawił na DSa to kupiłem wersję US (chyba zresztą tylko tam wyszła). Skończyłem obie kampanie ale chętnie ogram to jeszcze raz w odświeżonej wersji. Świetna gra. FM2 nigdy poza japonią nie wyszedł a próbowałem ze trzy lata temu tłumaczoną na PSX i niestety tłumaczenie jest mocno niekompletne i odpuściłem. W końcu będę mógł to ograć. Mam nadzieje, że trojeczke pozniej tez wydadza, ile sie w to grało i dyskutowało z ziomkami w gimnazjum o budowaniu wanzerow Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 lutego 2022 Autor Opublikowano 10 lutego 2022 Strikers chętnie zagram (może forumkowy turniej nawet zrobimy?) Switch Sports wezmę dla rodziny na weekendowe wieczorki Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 1 hour ago, Shen said: Mam nadzieje, że trojeczke pozniej tez wydadza, ile sie w to grało i dyskutowało z ziomkami w gimnazjum o budowaniu wanzerow Ja rowniez, podchodzilem do FM3 z 2 razy i zawsze sie dobrze bawilem. W dodatku pamietam ze gra miala naprawde chwytajace za serce momenty. Beka z tego ze Front Mission kochal Shiva, pewnie nigdy sie nie dowie o tych remakach Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 No ja FM3 grałem pasjami. Czwóreczka częściowo w Polsce się działa też całkiem fajna. A piątkę chwilę na patchu angielskim na PC chyba grałem. Także mniam. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 lutego 2022 Autor Opublikowano 10 lutego 2022 Na 2022 nie ma co narzekać 3 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Turtlesy i River City Girls 2 to będą sztosy. Ten Rune Factory 5 to pewnie czasowy ex. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Nie wiem, w jakim temacie o tym piszą, ale ten remake Front Mission robi... jakże znany gdyński wydawca shovelware'u, Forever Entertainment. Grałem na Switchu w ich remake Panzer Dragoona, oczywiście, i jest to jeden z powodów, dla których można mieć wątpliwości co do tego, że gra rozbudzi podobne emocje, co oryginał te 30 lat temu. Jutro będzie transmisja ze spotkania online z inwestorami, gdzie po polsku (chyba?) mają więcej opowiadać o tym projekcie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Ja mam nadzieje, że nie będą dotykac niczego poza grafiką. Ciężko będzie popsuc cokolwiek używając tego silnika. Do tego to gra turowa więc nawet jak będzie jedynie 30 klatek to luz. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Ale w hirosy 3 to bym grał na switchu 2 Cytuj
Ukukuki 7 015 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Ekran dotykowy jest do tego rysik i piękna gierka na switchu w tego klasyka. No ale Ubi nie ogarnia tej serii kompletnie. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Gdyby tylko istniały przenośne urządzenia pozwalające na odpalanie gier PC... Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Ale w hirosy 3 to bym grał na switchu Hmm chyba na steamdecku rusza. Ale fakt Ubi mogliby zrobić port pc Perfect w 4K/fullHD z dodatkami i wydac każdy by chciał taka trójkę. Juz raz Ubi portowalo herosy 3 na dreamcasta ale skasowali projekt Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Ubisoft juz zrobił swój remaster Herosów 3 i kazdy widzi jak im to wyszło. Mogliby duzo ale to Ubi wiec temat zamknięty az nie wymyślą jak wydoic dużo dodatkowego hajsu minimalnym nakładem sił. @NemoKOF Masz i włączałeś to na GPDWin2? Konsole przenośne (więc oczywiscie również i Switch) to idealny sprzęt dla gier turowych i z przyjemnością ograłbym wszystko co tylko mozna w taki sposób. Ja chciałbym jeszcze żeby ktoś pomyślał o takiej EU4 czy serii Hearts of Iron. No mogłoby być pięknie. Ostatecznie jednak ogra się na SD. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 (edytowane) 5 minut temu, pawelgr5 napisał: @NemoKOF Masz i włączałeś to na GPDWin2? Kupiłem na premierę. Sprzedałem właśnie 2 tygodnie temu w oczekiwaniu na SD. Chciałem jak najwięcej odzyskać siana, dostałem 1900. Także nie ma tragedii. Przeszedłem parę gierek, lubiłem bardzo ten sprzęt przy czym przez ostatni rok już praktycznie tylko Switch i 3DS był grany bo czasu mało, stąd przestałem używać. EDIT: Sorry, czytałem w pośpiechu a ty pytasz czy włączałem Heroes xd. Nie, ja nie gram w takie gry. W czasie jak ludzie wokół w to grali to ja chodziłem do salonów i grałem w bijatyki. Ja kupowałem gpd win 2 z myślą o emulacji, wtedy to było jedyne urządzenie handheld radzące sobie z Wii. Przeszedłem na nim Mario Galaxy zanim wyszedł na Switcha. Edytowane 14 lutego 2022 przez NemoKOF Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 2 minuty temu, NemoKOF napisał: Kupiłem na premierę. Sprzedałem właśnie 2 tygodnie temu w oczekiwaniu na SD. Chciałem jak najwięcej odzyskać siana, dostałem 1900. Także nie ma tragedii. Przeszedłem parę gierek, lubiłem bardzo ten sprzęt przy czym przez ostatni rok już praktycznie tylko Switch i 3DS był grany bo czasu mało, stąd przestałem używać. Tzn pytałem czy akurat miałes okazję pykac w Herosy 3 i jakie wrazenia na GPD Win2 Fakt mało precyzyjnie to napisałem. Sam mam Preorder na SD w wersji 512GB i licze mocno że uda mi się ograc cały backlog. Czekam na info jak to będzie z Win11 śmigać. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Hm steam os jest oparty na archu powinien działać całkiem sprawnie po co go kalać windowsem ? Napewno w windowsie może być o wiele gorszy performance na sd cardzie. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 lutego 2022 Autor Opublikowano 14 lutego 2022 24 minutes ago, Heviro (Fanboy BDG) said: Hm steam os jest oparty na archu powinien działać całkiem sprawnie po co go kalać windowsem ? Xbox Gamepass Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi