Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Pokemon Legends Arceus już ma sprzedane 6.5mln kopii wiec pewnie pod Luigi´s Mansion 3 na pewno będzie jak następna lista wyjdzie 

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Pewnie już wszyscy wiecie, że Batman Arkham może trafi na Switcha. No... Moim zdaniem to już dawno powinny na nim gościć i to jest aż dziwne, że dopiero teraz. To na razie tylko plotka/domysły. Przy okazji jakie jeszcze starsze tytuły z ps3/x360 chcielibyście ograć jeszcze raz ale tym razem z konsolką w rękach? Mi prócz tych Batmanów, które mi się wręcz marzyły to może:
Dishonored
Mass Effect
Tomb Raidery

1234.jpg

Opublikowano

Dead Space 1&2 - największe marzenie grać w to na Switch,

Red Dead Redemption

Desperados pierwsza część.

Earth Worm Jim oraz Mr. Nutz w katalogu SNES

a wystarczy mi tyle

:thanks:

Opublikowano

Dzien dobry forumku

switcha kupilem jakies 1,5 roku  temu bo chcialem zagrac w zelde. bardzo mi sie podobala. pozniej wpadl luigi w coopie z moja, nie chcialo nam sie grac do konca. ostatni raz byl uzywany jak moja grala pare tygodni w animal crossing. od tamtej pory switch lezy.

jestem doswiadczonym graczem, w gry gram od 1994 (wtedy chyba wlecial pierwszy pekazus xd), ale za to troche wypalonym. nie chce mi sie juz zabardzo meczyc highendowych gier aaa, gdzie sa super realistyczne mechaniki i pierdy liard rzeczy do robienia. gram teraz w dying light 2 i juz mi sie powoli odechciewa. chcialbym zagrac w cos wyjatkowego, cos, co przywroci mi ten fun plynacy z gejmingu, jak za starych dobrych czasow.

widzialem ostatnio te pokemony nowe na jakims filmiku, nie wiem czy to moja bajka. jeszcze slyszalem o xenoblade chronicles ze dobre. ale nie znam

chcialbym, zeby mi cos polecono na switcha, podobnego do zeldy. fajny moze open world jakis, jakas fajna eksploracja, elementy rpg, buildy itp no i zeby historia byla chociaz odrobine warta uwagi

na l4 jestem jeszcze 2 tygodnie, mialem operacje jadra i jestem uziemiony na amen, ledwo chodze (zeby nie bylo, mam obydwa jaja, w jednym sie cos zapchalo w kanale i musieli ciac bo mi sie bula na 3 cm zrobila xddddd)

dziekuje.

ps. nie chce hadesa ani zadnego rogala

Opublikowano

@Andżej

Zobacz sobie reckę takiego Xenoblade Chronicles 2, imo jedna z najlepszych gier na switcha, duży świat, ale anime tam wjeżdża mocno i nie każdemu to podpasuje. Świetna historia i system walki, całkiem spore światy do eksplorowania.

Jeszcze jest super Mario Odyssey, jak nie grałeś. Niewielkie światy pełne znajdziek, sekretów i wyzwań, eksploracja i movement jest tutaj numer 1, tylko to raczej bez fabuły i elementów rpg.

Nowe Pokemony super, tylko fabuła w nich to nic ciekawego jak zwykle. Szukanie i łapanie stworków satysfakcjonujące, tylko graficznie  to jeden z najbrzydszych open worldów jakie widziałem, mimo tego nabiłem już prawie 40h od premiery.

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Z RPG to koniecznie Dragon Quest XI dla fajnej przygody, światów, historii. A dla czystego funu to najlepiej Mario Odyssey, czy Super Mario 3D World. Gram obecnie w tą ostatnią i dobrze się bawię, a też mam zaczętego Luigiego Mansiona 3 i poszedł w odstawkę na rzecz Mario. 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Pewnie skupią się na Triangle Strategy + ten brzydki remake AW. Oczywiscie standardowo MPT dla mnie i Xeno X. Na pewno tak będzie.

Opublikowano

Niech potwierdzą te Batmany i będę najszczęśliwszym człowiekiem w moim mieszkaniu. :nosacz2:

Opublikowano

Najważniejsze, że już nie ma opcji, żeby coś do Smasha zabrało pół godziny z tych czterdziestu minut :nosacz3:

Opublikowano

Batmany to pewniaczek więc czy je pokażą czy nie to rybka. Ja bym chciał jakiegoś DLC do Metroid Dreada, powinni coś jeszcze z niego wycisnąć po tym jak na GA zdobył nagrodę.

Opublikowano

Kurde jakby zrobili jakieś nowe Xeno z mechami jak w X to bym chyba kupił tego drifta, bo nowej konsoli chyba prędko nie będzie ;(

Opublikowano
2 minuty temu, bebbop napisał:

Coś nowego z Kirbowego mogliby pokazać. 

Na pewno coś się szykuje z okazji 30th Anniversary. Póki co mają wypuścić na nowo wszystkie amiibo Kirby a ta nowa gierka Forgotten Land będzie miała ich pełne wsparcie.

https://www.nintendolife.com/news/2022/01/kirbys-new-switch-game-appears-to-include-amiibo-support

Opublikowano

Oprócz nowego Xeno chętnie zobaczę datę testu multi w Splatoon 3 i nazwę nowej Zeldy 

Opublikowano

Jak jutro zdradzą tytuł nowej Zeldy razem z info, że zalicza obsuwę, to domyślnie nowy sprzęcior na horyzoncie.

Opublikowano

Ten cały Switch pro? Czy ta nowa hybryda z DLSS? :reggie: Czy ta mocna prawdziwa stacjonarka? :dafuq: no zapewne tak będzie właśnie.

Opublikowano

wreszcie :banderas:

Opublikowano
  • Autor
2 minutes ago, Figaro said:

bedzie 35 minut średniawy a na koniec dadzą minutę nowego Xeno. Yay.

Ale ta minuta będzie warta wszystkiego:banderas:

Opublikowano

oby bylo duzo duzych cycow :banderas: