Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

nie no, nowe, porządne, mięsiste, hardkorowe FZero? Oj tak. Chociaż jest spoko podróba na Switcha/Wii U, nie pamietam już nazwy.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ja się nastawiam dosłownie na nic. Dzięki temu co nie pokażą to będę zadowolony :) No liczę jedynie na DLC do Metroida :)

Opublikowano

Sven, daj 2 kreski mniej bo się szumów usznych nabawisz a to przyjemne nie jest. Też jestem ciekaw, co pokażą. 

Opublikowano

Parkway Drive to nie Heavy Metal.

Opublikowano

Metalcore chyba

Opublikowano

Parkway Drive z tego co sie orientuje byl zespolem metalcoreowym ale grali coraz ciezej i stali sie zespolem heavy metalowym. Ich ostatnia plyta jak na moje ucho to heavy metal

Opublikowano
5 godzin temu, XM. napisał:

Jeszcze lekko ponad 6h do xcx remaster i xc3

Exploration5.gif

Patrząc teraz na najnowsze Pokemon Legends: Arceus aż trudno sobie wyobrazić port XenobladeX na Switchu. A co dopiero taki remaster.

MonolithSoft. I Want to Believe.

Jeszcze godzinka...

Edytowane przez Damk

Opublikowano

No nie dygnął mi, wszystkie te gry na patencie warriors są takie same.

Ja pierdole i to tanie 3d w advance wars, wolałbym pixele.

No Man's Sky w łózku? Jeśli to bedzie solidny port to biore.

Opublikowano

Piłeczka wygląda ciekawe, może być spoko do kanapowego multi. Kunio na miare naszych czasów.

Opublikowano

Jezu, co tu się odpierdala :obama:

Opublikowano

Jezu FM1 i 2 dajcie jeszcze FF Tactics i lecę po Switcha