Opublikowano 9 lutego 20223 l nie no, nowe, porządne, mięsiste, hardkorowe FZero? Oj tak. Chociaż jest spoko podróba na Switcha/Wii U, nie pamietam już nazwy.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Ja się nastawiam dosłownie na nic. Dzięki temu co nie pokażą to będę zadowolony No liczę jedynie na DLC do Metroida
Opublikowano 9 lutego 20223 l Jestem tak nabuzowany ze slucham wlasnie heavy metalu na sluchawkach ustawionych na maxa. Dzieki chlopaki
Opublikowano 9 lutego 20223 l Sven, daj 2 kreski mniej bo się szumów usznych nabawisz a to przyjemne nie jest. Też jestem ciekaw, co pokażą.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Nie gadaj, sluchanie Parkway Drive na maksymalnej glosnosci przed pokazem Kirby’ego to jest to
Opublikowano 9 lutego 20223 l Reverence juz sie chyba zalicza do heavy metalu? Tak czy inaczej, slucham najwiekszego kopniecia jakiego mam na Spotify
Opublikowano 9 lutego 20223 l Parkway Drive z tego co sie orientuje byl zespolem metalcoreowym ale grali coraz ciezej i stali sie zespolem heavy metalowym. Ich ostatnia plyta jak na moje ucho to heavy metal
Opublikowano 9 lutego 20223 l 5 godzin temu, XM. napisał: Jeszcze lekko ponad 6h do xcx remaster i xc3 Patrząc teraz na najnowsze Pokemon Legends: Arceus aż trudno sobie wyobrazić port XenobladeX na Switchu. A co dopiero taki remaster. MonolithSoft. I Want to Believe. Jeszcze godzinka... Edytowane 9 lutego 20223 l przez Damk
Opublikowano 9 lutego 20223 l No nie dygnął mi, wszystkie te gry na patencie warriors są takie same. Ja pierdole i to tanie 3d w advance wars, wolałbym pixele. No Man's Sky w łózku? Jeśli to bedzie solidny port to biore.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Piłeczka wygląda ciekawe, może być spoko do kanapowego multi. Kunio na miare naszych czasów.