Opublikowano 9 lutego 20223 l Doskonale. Właśnie się przymierzałem do ponownego ogrania Chrono Crossa.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Teraz, Kmiot napisał: Doskonale. Właśnie się przymierzałem do ponownego ogrania Chrono Crossa. ja jestem w połowie na vicie, ale chyba poczekam do kwietnia i pogram z lepszymi teksturami. Chrono cross, Front Mission 1 i 2, no juz te trzy gry mi robią dzien
Opublikowano 9 lutego 20223 l Dobrze rozumiem, że ta Klonoa to ta z PSX? Bo po ostatnim artykule w PE nabrałem na nią ochoty.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Teraz, Kmiot napisał: Dobrze rozumiem, że ta Klonoa to ta z PSX? Bo po ostatnim artykule w PE nabrałem na nią ochoty. Tak, pakiet dwóch części.
Opublikowano 9 lutego 20223 l W siatkówkę będą teraz grali, jak publika rozgrzana. Co te nintendowce.