Krzysztof93 1 315 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 @Pupcio ale to nie moja wina, że świat gierek to dno i 3 metry mułu . No serio nie moja. Ładowałem swoje środki pieniężne zawsze w te najlepsze dziś już kultowe tytuły. DLC kupowałem tylko te duże, osobne dodatki niosące nową zawartość. Nigdy nie kupiłem skrzyni złota w mobilnej jak i normalnej gierce. Ten syf cały i gówno to nie moja sprawka. Ja chce tylko stare dobre gierki żeby się dobrze bawić i tyle. Jak nie to zlewam ten gejming pindolony w pizdu i zajmę się hodowlą jedwabników. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: ale to nie moja wina, że świat gierek to dno i 3 metry mułu chyba tylko Twój 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 No ale to można czekać na nowe mario, fajnie jakby pokazali bayo i zelde, nowe ip. A tymczasem swiczowcy "nooo jak będzie 13 letni batman i zelda z gamecuba to będę zadowolony" xDD Czemu zagrajmerzy już nie mają żadnych wymagań? 2 Cytuj
Krzysztof93 1 315 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Bo jak z natury jesteś realistą dzisiaj to nie masz żadnych wymagań do świata gierek bo to jest dno i 3 metry mułu. Wybacz. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: Bo jak z natury jesteś realistą dzisiaj to nie masz żadnych wymagań do świata gierek bo to jest dno i 3 metry mułu. Wybacz. nie wiem gdzie Ty byłeś w ostatnich latach, ale jeżeli uważasz, że cały rynek gier to dziś dno i kilkunastoletnie gry to jedyne co Ci ta branża moża zaoferować, to chyba masz mocno ograniczone podejście do naszego hobby Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 No niezbyt się zgadzam ale okej już nie drąże tego w tym temacie Ja czekam na date premiery zeldziochy 2, coś z bayo 3, nowego mariana i jakieś kozag indyczki pod kołderkę Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Godzinę temu, XM. napisał: Mało wymagasz Czy ja wiem czy tak mało.. do końca roku na Switcha wychodzi kilka mocnych tytułów: nowe Pokemony, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Bayonetta 3, Harvestella i Dragon Quest Treasures. Niedawno wyszedł też Splatoon 3, więc nawet nie licząc gier z wcześniejszych miesięcy tego roku (Kirby and The Forgotten Land, Pokemon Legends Arceus, Xenoblade Chronicles 3, Triangle Strategy, Live A Live) Switch miał fenomenalny rok. Jeśli, więc dorzucą do tego Wind Wakera lub Advance Wars i kolejne DLC do Mario Kart to też będę zadowolony. Mam też PS5 i XSX i na obu tych konsolach łącznie miałem mniej ciekawych gier w 2022 do sprawdzenia (nawet przy doliczeniu multiplatform) 3 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Nie pisali, że będą tylko i wyłącznie gry wychodzące tej zimy więc: Zelda Wind Waker Zelda Twilight Princess Trailer BOTW2 i ujawnienie oficjalnego tytułu gry. Metroid Prime Remake Nowy Fire Emblem Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Switch ma świetny rok, ale czy możemy przestać udawać, że to taki świetny rok to odmiana po 4 latach karmienia portami na zmianę z remasterami? 2 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Dokładnie, gier na switcha najebane dla każdego coś miłego że życia nie starczy, zapowiedzi też full ale MODERN GAMING (czyli więcej i więcej backlog x milion steam deck król nie bieda ) wymagania Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Porty na które czekacie SteamDeck ma za grosze i w lepszej jakości. Switchowcy Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 1 minutę temu, Bigby napisał: Nie pisali, że będą tylko i wyłącznie gry wychodzące tej zimy więc: Zelda Wind Waker Zelda Twilight Princess Trailer BOTW2 i ujawnienie oficjalnego tytułu gry. Metroid Prime Remake Nowy Fire Emblem Pisali ze skupia sie na tym co wyjdzie tej zimy. Mozliwe ze niespodzianki beda ale to Nintendo wiec spodziewaj sie najgorszego. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 (edytowane) Porty portami, ale w tym roku Switch dostanie łącznie z 15 czy 16 exów także niech lepiej Sony i szczególnie MS wezmą się do roboty 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: Pisali ze skupia sie na tym co wyjdzie tej zimy. Mozliwe ze niespodzianki beda ale to Nintendo wiec spodziewaj sie najgorszego. "Mostly focused" czyli równie dobrze mogą pokazać 2-3 tytuły wykraczające poza marzec 2023. Edytowane 13 września 2022 przez Bigby 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 1 minutę temu, Bigby napisał: Porty portami, ale ogólnie w tym roku Switch dostanie łącznie z 15 czy 16 exów także niech lepiej Sony i szczególnie MS wezmą się do roboty Trochę nie kumam. Nie ważne, że dostajemy ROMy 1:1 za 2.5 bomby, ważne że exy? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 No nie wiem czy chce żeby ms i sony zaczęło robić takie exy jak mario piłeczka nożna żeby później sobie wpisać na koniec roku że dużo gier przecież wydali 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Z resztą, w ciągu 30 minut okaże się czy dostaniemy kolejną porcję portów i remasterów czy jednak Nintendo czymś zaskoczy. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 (edytowane) Pokemon Legends Arceus Pokemon Violet/Scarlett Kirby and The Forgotten Land Bayonetta 3 Xenoblade 3 Splatoon 3 Triangle Strategy Live a Live Mario + Rabbids Sparks of Hope Switch Sports Mario Strikers Harvestella Dragon Quest Treasures Fire Emblem Three Hopes Potencjalnie jeszcze Advance Wars, Metroid Prime Remake i Zelda WW/TP. Jak to jest słaby lineup, to nie mamy o czym mówić. A jako że nie miałem Wii/WiiU to tym lepiej dla mnie. Edytowane 13 września 2022 przez Bigby 1 1 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Nie smutaj Paolo, Nintendo po prostu pamięta o zagrajmerach, którzy nie mieli tego szrota yebanego WiiU i wyciąga z jego czeluści co lepsze kąski. O temacie zwykłego Wii wolę się ostrożniej wypowiadać. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Jak co kilka miesięcy znowu ta sama głupia dyskusja.. Exy na Switcha: Animal Crossing New Horizons, Astral Chain, Bravely Default 2, Fire Emblem Three Houses, Kirby and The Forgotten Land, Luigi's Mansion 3, Mario + Rabbids, Mario Tennis Aces, Metroid Dread, Paper Mario: TOK, Pokemon Legends Arceus, Pokemon Sword i Shield, Ring Fit Adventure, Shin Megami Tensei V, Splatoon 2 i 3, Xenoblade 2 i 3, Super Mario Maker 2, Super Mario Odyssey, Smash Bros Ultimate, Triangle Strategy i Yoshi's Crafted World Wywaliłem średniaki (Arms, Mario Golf i Strikers, Kirby Star Allies, MUA 3, New Pokemon Snap), indyki (Cadence of Hyrule), musou (Hyrule Warriors i Fire Emblem Warriors) i gry typowo casualowe (Brain Age, Switch Sports, Labo), żeby @Pupcio i inni nie zbijali tego argumentem o poziomie gier. To ile jest exów na PS5 i Xboxa ? 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Ten Advance Wars to musi być trolling. Widziałem minigierki na Wii w lepszej oprawie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 1 minutę temu, funditto napisał: To ile jest exów na PS5 i Xboxa ? Liczymy tylko XSX i PS5 czy gry które ukazaly się na PS i Xboxa w ciągu ostatnich pięciu lat? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Ten Advance Wars to musi być trolling. Widziałem minigierki na Wii w lepszej oprawie. To tylko dla statystyki było panie Czekolada. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 (edytowane) No styl graficzny AW to najwiekszy trolling w tej generacji Edytowane 13 września 2022 przez pawelgr5 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Liczymy tylko XSX i PS5 czy gry które ukazaly się na PS i Xboxa w ciągu ostatnich pięciu lat? Może być wszystko od 2017 Cytuj
Krzysztof93 1 315 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 7 minut temu, funditto napisał: Jak co kilka miesięcy znowu ta sama głupia dyskusja.. A udało im się kiedykolwiek popsuć wam zabawę i radość? To jak ten mem z białą czekoladą. Chuj mnie obchodzi, że to technicznie nie jest czekolada skoro mi smakuje. Walić te inteligentne rozważania o tym co jest nową grą w pełnym tego słowa znaczeniu a co nie. Ja tu czytam od zawsze, że Switch to bieda a jakoś na Switchu gram najwięcej (choć już i tak ledwo co). Kózka nogę złamała a karawana jedzie dalej kwiecień plecień kurwa jak to przysłowie mówi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi