Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Normalnie nie komentuję Directów, bo wiadomo, ale... KURNA. Nie da się opisać co taki nerd jRPG-ów ze SNES-a jak ja czuje widząc ten absurd. Jaka firma robi takie zapowiedzi w 2022 roku z poważną twarzą.

Opublikowano

Chrono cross, Front Mission 1 i 2, Xenoblade 3 :banderas:

Od biedy Kirby, piłka nożna z mario i no mans sky

Opublikowano

Czaicie że ja w sumie mało grałem w gry zanim pojawił się Switch, a teraz cały rok mam cały wolny czas zaje'bany i dalej po setki gierek na konsoli i na wishliście.

Opublikowano

Powiem krótko: pozamiatane.

Cudownie być nintendofagiem, co to będzie za rok :banderas:

Opublikowano

direct taki se, chociaz Xenoblade 3 miło mnie zaskoczył i będzie trzeba znowu kupic switcha dla tej gry. 

Opublikowano

Szkoda, że bez dlc do Godroida tylko extra tryby ale ten boss rush będzie fajny

Opublikowano

JEST KURVA MAMY TO

Opublikowano

szkoda ze znowu jakies pedalskie xeno zamiast dac roboty :/ front mission i mario strikers fajne

Opublikowano

Chyba czas sprzedać Switcha, same gry z designem dla zboczeńców :/

Opublikowano

Nie zasnę, kurwa, nie zasnę!

Opublikowano

Do pełni szczescia nadal mi brakuje Xeno X na switcha, ale i tak najblizszy rok dla fana jrpg bedzie cudowny :obama:

jeszcze o tej perełce zapomniałem

Opublikowano

Jezu we wrześniu goty najlepszej serii ever. No dajcie mi husteczki bo będę płakał.

Opublikowano

Ciekaw jestem czy mój switch jeszcze odpala, bo ostatni raz go uruchamiałem z pół roku temu (chyba?).

No a direct no cóż, Kirby chyba całkiem fajny.

Opublikowano

Ujowa zagrywka z Mario Kart, ale ludzie sami prosili o te DLC, więc mają.

Dziwne, że nie wykombinowali tak ze Splatoon'em.

Opublikowano

48 tras do mk8. Przeciez to nowa gra.

No i to jest legancki deal do abonamenciku.