Opublikowano 9 lutego 20223 l Normalnie nie komentuję Directów, bo wiadomo, ale... KURNA. Nie da się opisać co taki nerd jRPG-ów ze SNES-a jak ja czuje widząc ten absurd. Jaka firma robi takie zapowiedzi w 2022 roku z poważną twarzą.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Chrono cross, Front Mission 1 i 2, Xenoblade 3 Od biedy Kirby, piłka nożna z mario i no mans sky
Opublikowano 9 lutego 20223 l Czaicie że ja w sumie mało grałem w gry zanim pojawił się Switch, a teraz cały rok mam cały wolny czas zaje'bany i dalej po setki gierek na konsoli i na wishliście.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Powiem krótko: pozamiatane. Cudownie być nintendofagiem, co to będzie za rok
Opublikowano 9 lutego 20223 l direct taki se, chociaz Xenoblade 3 miło mnie zaskoczył i będzie trzeba znowu kupic switcha dla tej gry.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Szkoda, że bez dlc do Godroida tylko extra tryby ale ten boss rush będzie fajny
Opublikowano 9 lutego 20223 l szkoda ze znowu jakies pedalskie xeno zamiast dac roboty front mission i mario strikers fajne
Opublikowano 9 lutego 20223 l Do pełni szczescia nadal mi brakuje Xeno X na switcha, ale i tak najblizszy rok dla fana jrpg bedzie cudowny jeszcze o tej perełce zapomniałem
Opublikowano 9 lutego 20223 l Jezu we wrześniu goty najlepszej serii ever. No dajcie mi husteczki bo będę płakał.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Ciekaw jestem czy mój switch jeszcze odpala, bo ostatni raz go uruchamiałem z pół roku temu (chyba?). No a direct no cóż, Kirby chyba całkiem fajny.
Opublikowano 9 lutego 20223 l Ujowa zagrywka z Mario Kart, ale ludzie sami prosili o te DLC, więc mają. Dziwne, że nie wykombinowali tak ze Splatoon'em.
Opublikowano 9 lutego 20223 l 48 tras do mk8. Przeciez to nowa gra. No i to jest legancki deal do abonamenciku.