Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fantastyczny event xD i ten pokaz zeldy 10 sekund i data premiery po ponad 4latach od zapowiedzi i wierzycie że to wyjdzie w maju? I mam wierzyć, że to będzie działać w więcej niż 15 klatkach jak każda jebana gra na tym pokazie, nawet wyglądająca jak późne PS2, dropila? Jebane zwierzeta ci fani tej konsoli, przysięgam.

• Plusik 1
Opublikowano

Przynajmniej jest data premiery Zeldy. Front Missiony na plus i ta gra od twórców Danganronpy wydaje się ciekawa. Za dużo symulatorów wieśniaka i Square-Enix, praktycznie co druga gra była od nich.

Opublikowano

Nic o Advance Wars. No to już widzę jak gra wyjdzie w tym roku. Poza Zelda absolutnie nic więcej na tym pokazie mnie nie zainteresowało. Brak Metroida to ogromny minus, Zeldę WW i TP mam na WiiU więc meh

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Nic o Advance Wars. No to już widzę jak gra wyjdzie w tym roku. Poza Zelda absolutnie nic więcej na tym pokazie mnie nie zainteresowało. Brak Metroida to ogromny minus, Zeldę WW i TP mam na WiiU więc meh

A oglądałeś to chociaż...?

Opublikowano
3 minutes ago, Figaro said:

A oglądałeś to chociaż...?

A co konkretnie miało mnie zainteresować, co ominałem? Pikminy mnie nie interesuja, 1-3 mnie nie porwały. jRPG meh. Residenty? Błagam. Coś jeszcze?

Opublikowano

Najlepsza była koszulka z Pikmin mam nadzieję, że będzie można ją kupić.

fatal frame, atelier ryza 3 i p4 może zagram kiedyś reszta raczej nie dla mnie

Oprócz Zeldy oczywiście, piękny ten tytuł trzeba przyznać na wstępie.

Opublikowano

Direct cienki jak sik pająka, połowa tytułów to jakieś popłuczyny do ogrania co najwyżej z nadmiaru wolnego czasu i przy ostrych przecenach. Zabrakło ostrego pierdolnięcia, może jakiegoś nowego IP, o którym by się ludzie rozpisali. Bo te kilka sekund BOTW2 no to bez przesady, szanujmy się.

Tylko, że to Nintendo - nic nie muszą, a hajs i tak się zgadza.

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

A potem cyk obsuwa zeldy na grudzień z nowym Switchem bo ten już kurwa ledwo zipie

Na Switcha 2 zostawią już Metroida 4, bo przy braku remastera trylogii nie wierzę że ten pierwszy wyjdzie jeszcze tej generacji.

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Nie pisali, że będą tylko i wyłącznie gry wychodzące tej zimy więc:

Zelda Wind Waker 

Zelda Twilight Princess

Trailer BOTW2 i ujawnienie oficjalnego tytułu gry.

Metroid Prime Remake

Nowy Fire Emblem

bet-button.gif

Przynajmniej trafiłem z Fire Emblem i nową Zeldą. :ragus: